Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

cuore ve lpg

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

Re: cuore ve lpg

MesajDosTeL Otomotiv, 12 May 2008, 14:07

Merhabalar;
Aranıza yeni katılanlardanım sitenin içeriği çok hoş olmuş.Öncelikle Daıhatsu aracınıza Lpg Montaj (BRC ) yaptırdığınızda artık garanti dışı kalmıyor bunu belkide duydunuz Şu an Basında Y.Terıos EKO modelinde LPG tüketiciye hediye olarak verilmektedir.Cuore hakkında kendi kişisel görüşüm kendi sınıfında harika bir araç LPG montaj da da verim veriyor dediğiniz gibi çok az bir güc kaybı oluyor ama yakıt tasarrufu konusunda gerçekten harika hele İstanbul daki Cuore kullanıcılarına sesleniyorum bence hiç düşünmeden Lpg Montaj yaptırsınlar.
Kullanıcı avatarı
DosTeL Otomotiv
Daihatsu Yetkili Servisi ve Satıcısı

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Mesajbfd, 12 May 2008, 21:41

merhabalar hoşgeldiniz;
1. nesil sirion için lpg tavsiyeleriniz nelerdir??
sirionSporty103
Kullanıcı avatarı
bfd

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajuydumarket, 13 May 2008, 00:00

bfd yazdı:merhabalar hoşgeldiniz;
1. nesil sirion için lpg tavsiyeleriniz nelerdir??

bence 4 silindirli araçlara cng en mantıklısı.7,5 krş km. de yakıyor.22,5 krş karınız var yani 50.000 km de arac bedavaya geliyor.elde edilen tasarruf 12.500 ytl.
bende cuore var 3 silindirli araçlara şu an takılamıyor.4 silindirlilerde bir problem yok....
uydumarket

Model: Cuore

MesajDosTeL Otomotiv, 13 May 2008, 11:31

Şirket bünyesinde kullandığımız araçların hepsi LPG li ve bu gün kadar LPG konusunda sorun yasamadık ki yıllardır burada montaj yapılıyor gecenlerde bir müşterinin CUORE sindeki montajı sıralıya çevirdik zaten daha önceden haberimiz olsaydı asla normal montaj yaptırmazdık CUORE Thrity vardı şirket bünyesinde sıralı sistem montaj uygulamıştık ve araç çok güzel performans vermisti. 1.Nesil SIRION içinde LPG konusunda sorun yok biz sürekli montaj yaptıgımızdan sorun yaşansa anında bize dönen olurdu LPG konusunda tavsiyem Brc ve kesinlikle yetkilisinde montaj yaptırmanız olur.Hem aracınızın garantisi devam ediyorsa Bozulmamış olur hemde aracınızı satmayı düşündüğünüzde birde LPG artısı eklenmis olur.
Kullanıcı avatarı
DosTeL Otomotiv

MesajSonCuoreci, 13 May 2008, 11:49

DosTeL Otomotiv yazdı:Sirket bünyesinde kullandığımız araçların hepsi LPG li ve bu gün kadar LPG konusunda sorun yasamadık ki yıllardır burada montaj yapılıyor gecenlerde bir müşterinin CUORE sindeki montajı sıralıya çevirdik zaten daha önceden haberimiz olsaydı asla normal montaj yaptırmazdık CUORE Thrity vardı şirket bünyesinde sıralı sistem montaj uygulamıştık ve araç çok güzel performans vermisti. 1.Nesil SIRION içinde LPG konusunda sorun yok biz sürekli montaj yaptıgımızdan sorun yaşansa anında bize dönen olurdu LPG konusunda tavsiyem Brc ve kesinlikle yetkilisinde montaj yaptırmanız olur.Hem aracınızın garantisi devam ediyorsa Bozulmamış olur hemde aracınızı satmayı düşündüğünüzde birde LPG artısı eklenmis olur.

peki LPG taktırmanın maliyeti Dostel Otomotiv'de ne kadardır acaba? Sonuçta siz yetkili bir servis olduğunuzdan dolayı ve böyle bir hizmet veriyorsanız, Daihatsu kullanıcılaraı doğal olarak sizi tercih edeceklerdir diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

MesajDosTeL Otomotiv, 13 May 2008, 12:09

Evet çogu Daıhatsu sahipleri piyasada daha ucuza montaj yapanlar oldugu halde yetkili servis oldugumuzdan dolayi bizi tercih ediyorlar sıralı sistem LPG nin fiyatı 1650YTL.dir.Daha detaylı bilgiyi websitemizden ögrenebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
DosTeL Otomotiv

MesajSonCuoreci, 13 May 2008, 12:13

DosTeL Otomotiv yazdı:Evet çogu Daıhatsu sahipleri piyasada daha ucuza montaj yapanlar oldugu halde yetkili servis oldugumuzdan dolayi bizi tercih ediyorlar sıralı sistem LPG nin fiyatı 1650YTL.dir.Daha detaylı bilgiyi websitemizden ögrenebilirsiniz.

Teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajbahcevan, 13 May 2008, 18:29

Yukarıda bahsi geçtiği için cng ile ilgili gelişmeleri bildigim kadarıyla sizlere aktarmak istiyorum.Cng montajı yapan firma şu an bir iki tane.Ve halka açık dolum istasyonuda sadece istanbul bayrampaşada 1 tane var.Sıralı sistem montajı 3000 ytl,karburatorlu sistem montajı 1500 ytl ye yapılıyor.Yalnız şöyle bir durumda söz konusu.Doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren avrasya enerji ve çalık grubuna ait naturel gaz yabancı bir ortakla birlikte ilk doğalgaz istasyonunu ümraniyede açacak.İstasyonun yeri ve ne zaman faaliyete geçecegi hususunda bilgim yok.Bu 3 firma ayrıca tüm türkiyede doğal gaz istasyonlarının yaygınlaştırılması için aralarında ortaklık anlaşması imzaladılar.
bahcevan

Mesajbahcevan, 13 May 2008, 23:33

Sevgili dostel otomotiv benim cuore ye brc montajı yapılırken enjektörleri turuncu etiketli enjektörlerden takılmıştı.Araçta bir süre sonra performans kaybı başladı ve buna paralel olarakta yakıt tüketimi de artti.Aracı tekrar servise götürdüm
enjektörlerin bu araca büyük geldiğini uyum sağlamadığını, değiştirilmesi gerektiğini söylediler.Ellerinde benim araca uygun enjektör bulunmadıgı için distribütör firmadan siparişle getirtip bugün aracın enjektörlerini mavi etiketli enjektörlerle değiştirdiler.Araçta belirgin bir şekilde performans artışı meydana geldi.Şu an benzinli haliyle bir fark hemen hemen yok gibi.Yakıt tüketiminde bir değişiklik olup olmıyacagını henuz test edemedigim için bilmiyorum.İşin uzmanı olarak size sorum bu defa doğru enjektör kullanılmışmıdır acaba.Bir de bu yeni takılan enjektörlerin yakıt tüketimine olumlu katkısı olur mu
(Turuncu ve mavi etiket tabirlerini servis böyle söylediğinden anlaşılır olması için kullandım.)
bahcevan

MesajSinanATASOY, 28 Eyl 2008, 23:09

LPG taktırmanın öncesi sonrası hikayesi nedir? Montaj ne kadar sürüyor? Ruhsata işletme prosedürü nedir? Maliyetler nedir? Bakımlarda ne gerekiyor?
Benim için zor yoktur, imkansız ise zaman alır...
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Mesajyumnum, 20 Kas 2008, 18:39

selamlar
benim merak ettiğim bagaja simit tüp taksaydınız daha kullanışlı olmazmıydı. ben de bir ara düşündüm lpg taktırmayı, brc nin mümessil firmasına gittim. bu araca taktırma, başın dertten kurtulmaz dediler. ben de vazgeçtim. siz aracınızda herhangi bir sorun yaşadınız mı???? adaptasyon sorunu filan. biz daha önceden skoda marka aracımıza taktırmıştık. ilk etapta bayağı sorun yaşadık, fakat sonrasında ayarlama filan düzeldi.
aracınız kaç km??
lpg den sonra ne kadar km. yaptınız???

ilginize şimdiden teşekkürler
yumnum

Mesajtahsinalp, 28 Haz 2009, 09:58

merhabalar bende aranıza yeni katılan kullanıcılardanım,öncelikle böyle bi site için size tesekkur ederim,araç kesinlikle mukemmel daha önce bi cok araç sahibi oldum,japon araçlarında ki kaliteye bi kez daha guvenmem gerektigini ögrendim,bundan önce 98 otomatik polo,ford ka,fiat palio,97 opel astra,gibi cok araç alıp sattım,kucuk araç sınıfında ilk defa bi araca kanım ısındı ,araç 2004,76.000 km de olmasına ragmen 1 tane yağ kaçagı yok artı klima gazı yada herhangi bi arıza sıkıntısı da yok,aracın yakıt tuketimini sorarsanız km'de 25 kuruş yani 250 bin yakıor (otomatik sanjıman)yakıtı makul ancak ben cok gezen biri oldugum için hemen lpg sistemi araştırmalarına girdim ve cogu tüpçü bu araca lpg sıkıntısı olabilecegini soyledi ancak su an oyle markalar var ki 3 silindirli motorlarda otomatik vites olmasına rahmen harikalar yaratıyor,piyasada en iyi yazılım olarak k.m.e marka sıralı lpg imiş hemen taktırdım ve suan yakıt tuketimi sehir içinde klima acık 120 kuruşa indi aradaki fark 4 ay içinde tupun parasını amorti edecek yani boyle bi araç suan ki kriz ortamında kacırilmicak bi araç 9 bin ve 12 bin tl'ye baska bi araca binmem artık bundan sora da binmek icin daihatsudan baska bi araca binmem de satmam da herkese kazasız belasız gunler iyi gunlerde kullanın.
tahsinalp

MesajSonCuoreci, 28 Haz 2009, 12:24

tahsinalp yazdı:merhabalar bende aranıza yeni katılan kullanıcılardanım,öncelikle böyle bi site için size tesekkur ederim,araç kesinlikle mukemmel daha önce bi cok araç sahibi oldum,japon araçlarında ki kaliteye bi kez daha guvenmem gerektigini ögrendim,bundan önce 98 otomatik polo,ford ka,fiat palio,97 opel astra,gibi cok araç alıp sattım,kucuk araç sınıfında ilk defa bi araca kanım ısındı ,araç 2004,76.000 km de olmasına ragmen 1 tane yağ kaçagı yok artı klima gazı yada herhangi bi arıza sıkıntısı da yok,aracın yakıt tuketimini sorarsanız km'de 25 kuruş yani 250 bin yakıor (otomatik sanjıman)yakıtı makul ancak ben cok gezen biri oldugum için hemen lpg sistemi araştırmalarına girdim ve cogu tüpçü bu araca lpg sıkıntısı olabilecegini soyledi ancak su an oyle markalar var ki 3 silindirli motorlarda otomatik vites olmasına rahmen harikalar yaratıyor,piyasada en iyi yazılım olarak k.m.e marka sıralı lpg imiş hemen taktırdım ve suan yakıt tuketimi sehir içinde klima acık 120 kuruşa indi aradaki fark 4 ay içinde tupun parasını amorti edecek yani boyle bi araç suan ki kriz ortamında kacırilmicak bi araç 9 bin ve 12 bin tl'ye baska bi araca binmem artık bundan sora da binmek icin daihatsudan baska bi araca binmem de satmam da herkese kazasız belasız gunler iyi gunlerde kullanın.

Merhaba sayın tahsinalp,

Aracınızı iyi günlerde, kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Çok iyi bir tercih yapmışsınız. Cuore gerçekten çok fonksiyonel bir arabadır. Beni 2 yıldır her gün mutlu ediyor. Aracınızla ilgili her türlü paylaşımınızı ve izlenimlerinizi bekliyoruz.

Sevgiler...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajcagataykaya, 29 Haz 2009, 11:00

merhaba ... lpg için fiyat söylemişsiniz.. bu fiyata ruhsata işlem ücretleri de dahil değil mi ?
bestel otomotiv yetkili servis den öğrenebilirmiyim..bide coure ler için montajda istedme kısmına uygun tüpünüz vardır sanırım değil mi ? bu sayede bizi tıfıl ın bagajını daha uygun kullanabiliriz diye düşünüyorum ..
selam ve saygılar izmir den
cagataykaya

MesajSinanATASOY, 05 Kas 2009, 17:04

Bende bu aralar Stepneye konabilecek kadar küçük depo varmı onun cevabını arıyorum. 27 litrelik depolar var ancak ebatlarını görmek lazım.. Ayrıca 27 litrelik depo kaç km yol yapar o da ayrı tartışılır..
Benim için zor yoktur, imkansız ise zaman alır...
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

ÖncekiSonraki

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir