tahsinalp, 28 Haz 2009, 09:58
merhabalar bende aranıza yeni katılan kullanıcılardanım,öncelikle böyle bi site için size tesekkur ederim,araç kesinlikle mukemmel daha önce bi cok araç sahibi oldum,japon araçlarında ki kaliteye bi kez daha guvenmem gerektigini ögrendim,bundan önce 98 otomatik polo,ford ka,fiat palio,97 opel astra,gibi cok araç alıp sattım,kucuk araç sınıfında ilk defa bi araca kanım ısındı ,araç 2004,76.000 km de olmasına ragmen 1 tane yağ kaçagı yok artı klima gazı yada herhangi bi arıza sıkıntısı da yok,aracın yakıt tuketimini sorarsanız km'de 25 kuruş yani 250 bin yakıor (otomatik sanjıman)yakıtı makul ancak ben cok gezen biri oldugum için hemen lpg sistemi araştırmalarına girdim ve cogu tüpçü bu araca lpg sıkıntısı olabilecegini soyledi ancak su an oyle markalar var ki 3 silindirli motorlarda otomatik vites olmasına rahmen harikalar yaratıyor,piyasada en iyi yazılım olarak k.m.e marka sıralı lpg imiş hemen taktırdım ve suan yakıt tuketimi sehir içinde klima acık 120 kuruşa indi aradaki fark 4 ay içinde tupun parasını amorti edecek yani boyle bi araç suan ki kriz ortamında kacırilmicak bi araç 9 bin ve 12 bin tl'ye baska bi araca binmem artık bundan sora da binmek icin daihatsudan baska bi araca binmem de satmam da herkese kazasız belasız gunler iyi gunlerde kullanın.