cuore yağ yakma sorunu

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

cuore yağ yakma sorunu

Mesajgönderen mertcelik33 tarih 31 May 2010, 00:49

Meraba bende yeni katıldım aranıza ama İstanbuldan aldıgım arabadan kazıklandım? Neden mi arabayı aldıktan bir gün sonra fark ettim ki araba buram buram yağ üflüyor...

sıfırdan komple motor toplatsak 2005 model ne kadara mal olur acaba ?

parçaların tamamını (segman piston gömlek...) nereden en uygun ve orjinalini buluruz ve MERSİN'DE kime güvenmeliyiz sizce?
mertcelik33

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: cuore yağ yakma sorunu

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 31 May 2010, 07:45

Geçmiş olsun. Yan sanayisi ya da muadili yok zaten. Yetkili servisten fiyat almanız işi Türkiye'den halletmek için en uygun çözüm. Bir de Suriye'den parça getirenler var. Şimdiye kadar 2-3 kişi çeşitli parçalar getirdi. Arama kutusuna Suriye yazıp aratabilirsiniz.

Kolay gelsin.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen djkaktus tarih 01 Haz 2010, 15:09

1600 ile 2300 ytl arası diyeyim aynı sorun bende olmustu piston arızalıydı 1800 ytl verdim
djkaktus

Mesajgönderen skortıl tarih 01 Haz 2010, 19:39

arkadaşım keşke gösterip alsaydın ama seni araçton soğutmasın bu sorun inan hallettikten sonra ufaklıkla güzel günlerin olucaktır ...

geçen yıl aynı sorun bendede vardı açılmadan fark edilmez tabi ama pistonunda gömleklerde aşınma yoksa motor sıfırlamaya gerek yok ben conta yakmıştım açınca baktık segmanlar aşınmış segman ve kol yatak değiştirerek sorunu aştım şuan araçla 20.000 km yol yaptım sıkıntı yok parçaları yetkili servisten alman lazım başkasına bulaşma derim bide iii bi usta bulman lazım

kolay gelsin
skortıl

Mesajgönderen mertcelik33 tarih 15 Tem 2010, 00:30

bende de piston ve yag segmanı kılıtlenmıs
mertcelik33

Mesajgönderen coure2007 tarih 30 Eki 2010, 16:32

başlangıçta severek aldığım aracımda bende benzer bir problemle karşılaştım. motora ne kadar zarar verdi bilemiyorum çekişte veya harekette yakıt tüketiminde bi sorun yok. Ancak canımı sıkan servis ve daihatsunun yaklaşımı oldu :( Aracımda herhangi bir zarar oluşup oluşmadığını kontrol edecek bir metod bile bulamadılar. kısacası durumu kabullen falan :( .....
herneyse sorum şu kullanılan yağ standart (servis dışı yağ kullanımı yok) altta sızdırma yok, egzostan kaçırma yok (araç muayeneyede girdi emüsyon değerleri düşük) hava filitreleride temiz, eeeee nereye gitti bu yağ.....
bu araçları 90.000 km için mi aldık ? garanti süresi dolması sahipsiz olduğumuz anlamınamı geliyor?
coure2007

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir