Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

cuore ye elektrikli direksiyon

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

cuore ye elektrikli direksiyon

Mesajalfa33, 03 Şub 2010, 14:12

Selam 2006 lowGrade cuore ye otomatik cuore den elektrikli direksiyon mili buldum, bunu kendi aracıma takmak istiyorum, bu işlemi araştıran veya yapan varmı, nelere dikkat etmeliyim.
alfa33

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: cuore ye elektrikli direksiyon

Mesajuydumarket, 04 Şub 2010, 00:09

vida yerleri ve elekrik soketi hazır alt tarafta.akıllı bir ustaya taktırın yazılım gerekmeden sanıyorum hemen çalışacak. düşük bir ihtimal ecu ya yazılım gerekecek.....nereden ve kaça bulduğunuz ile ilgili bilgi verirmisiniz....hatta mümkünse resmi lazım....
uydumarket

Mesajalfa33, 10 Şub 2010, 01:03

selam 450 tl ye aldım suriyeden, hava yastığı vs ile birlikte. bana direksiyon şeması lazım, direksiyonun bir beyni var felan dediler fakat kimse fazla birşey bilmiyor.
alfa33

MesajUmut-Gultekin, 10 Şub 2010, 12:37

Size Cuore'nin servis kitabı lazım ama bende yok malesef. Montajı servis yapar ama muhtemelen maliyeti parçalara ödediğinizden daha yüksek olur. Harika fiyata bulmuşsunuz, tebrikler.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajuydumarket, 11 Şub 2010, 00:12

alfa33 yazdı:selam 450 tl ye aldım suriyeden, hava yastığı vs ile birlikte. bana direksiyon şeması lazım, direksiyonun bir beyni var felan dediler fakat kimse fazla birşey bilmiyor.

direksiyon beyni bunlarda ecunun içinde.birara inceleme fırsatım olmuştu.sadece elektrik soketi ile takmanız yeterli olur sanıyorum. km hesabını aracın ecusundan alıyor.direksiyon sertliğini km hızına göre ağırlaştırıyor.
yani direksiyon ecusu olduğunu sanmıyorum.olmazsa soketi takip edin bütün bağlantıların tam olduğunu göreceksiniz beyne kadar....
uydumarket

Mesajalfa33, 11 Şub 2010, 00:21

arkadaşlar malesef servis hikaye, bana eksikleri söyleyin alayım diyorum cevap yok, heps ağız birliği ile çoook pahalı diyor neyin pahalı olduğunu söyleyemiyor . :x . internetten de baktım bulamadım. soketleri takıp kontağı açtım motorda tık yok, resim koymayı isterim fakat zaman bulamıyorum. yardımcı olur sanız ve buişi çözerseniz istiyene getirte bilirim.
alfa33

MesajSinanATASOY, 26 Mar 2010, 09:39

Bir gelişme var mı?
Benim için zor yoktur, imkansız ise zaman alır...
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Mesajcaxu, 21 Nis 2010, 23:54

http://www.sahibinden.com/coure_elk_dir ... isplayitem?

ilan benim değil arkadaşlar yanlış anlaşılmasın nette gezinieken gördüm umarım işinize yarar...
caxu

Mesajteriossx, 22 Nis 2010, 09:15

alfa33 yazdı:selam 450 tl ye aldım suriyeden, hava yastığı vs ile birlikte. bana direksiyon şeması lazım, direksiyonun bir beyni var felan dediler fakat kimse fazla birşey bilmiyor.
Suriyeden parça getirme hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz,nasıl getirtebiliriz?
teriossx

Model: Terios 1. Nesil

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir