Umut-Gultekin yazdı:Benim arabanın üstündeki jantlardan da alabiliriz sana istersen. Ben memnunum açıkçası. Modelleri de güzeldi. Markası Carre. Fiyatları da makul jantlar. Ben tanesini 100 TL'ye almıştım. Yer Büyükçekmece'de. İstersen bir ara bize gelin, birlikte gider bakarız.
jadamaniac yazdı:bence lotus denilen modele de bir bak, siyah detayları olan jantlar güzeldir fakat jant genel olarak aracının üzerinde kendisini diğer modellere nazaran daha küçük gösterecektir, yani 17 koysa 15 gibi duracak, 14-15 gibi ebatlarda bu durum daha da gözüne batar, arabanın üstüne tutarken çok farketmezsin ama janta lastiği giydirip arabaya takınca durum çok daha farklı olur, almadan önce dikkat et derim ve mümkün olduğu kadar tek renk daha düz tip bir jant al çünkü dediğim gibi, inch ufak olduğu sürece 'fazla detaylı' jantlar kendilerini göstermezler.

FaTiH yazdı:Valla ben de Surface i begendim dogrusu...
Umut-Gultekin yazdı:Benim arabanın üstündeki jantlardan da alabiliriz sana istersen. Ben memnunum açıkçası. Modelleri de güzeldi. Markası Carre. Fiyatları da makul jantlar. Ben tanesini 100 TL'ye almıştım. Yer Büyükçekmece'de. İstersen bir ara bize gelin, birlikte gider bakarız.
jadamaniac yazdı:bence lotus denilen modele de bir bak.
FaTiH yazdı:Merkez den bizim aksesuar kampanyasıyla ilgilenen Şükrü bey e de telefon vasıtasıyla bir sor istersen..Varlığından haberimiz bile olmayan bir sürü aksesuar çıktı mesela; faydalandık da çok şükür..Belki bir zaman Cuore için getirilmiş olan orjinal Daihatsu alaşım jantlar da bir yerlerde bekliyordur alıcısını??
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir