FaTiH yazdı:Ne gıcık bir durum değil mi!Neyse artık;dışarıdan halledersiniz!Bende de bir kötü huy vardır;illa birşeyin orjinal aksesuarına merak salarım!O jantın ortasında Daihatsu simgesi olması yeter bana!!Ama tabii kendi müşterilerini dahi böyle yönlendirdikten sonra ne diyebilir ki insan!!
Sirion gti yazdı:FaTiH yazdı:Ne gıcık bir durum değil mi!Neyse artık;dışarıdan halledersiniz!Bende de bir kötü huy vardır;illa birşeyin orjinal aksesuarına merak salarım!O jantın ortasında Daihatsu simgesi olması yeter bana!!Ama tabii kendi müşterilerini dahi böyle yönlendirdikten sonra ne diyebilir ki insan!!
Bende fatih kardeşimin tersine kimsede olmayanı isterim orjinaller hem tuzlu hemde yaygın oluyo ben o paraya daha kralını ve kimsede olmayan bişiy isterim aksesuarlada
FaTiH yazdı:Valla benim gözüme oldukça hoş göründü abi!?Fiyat ta müthiş yani!!Ama tabii aynen dediğin gibi;aracın üzerinde görmek gerekio..Bi fotomontaj ayarlanırsa güzel bi fikir verebilir!?
umutgultekin yazdı:
- http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/goodyear/fr_auswahl.pl
adresine giriyoruz- sol-üstten daihatsu seçiyoruz
- gelen menuden cuore seçiyoruz
- sağdan yeni kasayı seçiyoruz
- gelen menuden "Lochkreiscode: 4 x 100.00 x 54.00" seçiyoruz
- alttaki select'den marka ve modelleri seçip tıklıyoruz, direk aracın üstünde görüyoruz.
şahane!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir