mustafa yazdı:Cuore nin sökülen eski jantlarına talibim, eğer değerlendirmek istersen görüşelim, selamlar.
uydumarket yazdı:ben cuore ye 185 55 14 jant ve lastik taktım.
önlerde bir problem çıkmadı arka lastikler çamurluğa sürttü (kenarlardan yanak kısmı)
aracın arkasını kaldırınca tam geldi.(jantların içinden de alınabilirdi ama jantları bozmak istemedim zaten arabanın düz durması için kaldıracaktım)
aslında 175 yada 165 lastik uygundu ama bulamadım bu yüzden 185 takmak zorunda kaldım
eskiye göre çok güzel durdu büyük arabalara benzedi ve araç yükseldiği için jeep gibi oldu ancak çekiş biraz düştü ve yola tutunması azaldı karda buzda daha çok kayıyor....
bilginize
SonCuoreci yazdı:uydumarket yazdı:ben cuore ye 185 55 14 jant ve lastik taktım.
önlerde bir problem çıkmadı arka lastikler çamurluğa sürttü (kenarlardan yanak kısmı)
aracın arkasını kaldırınca tam geldi.(jantların içinden de alınabilirdi ama jantları bozmak istemedim zaten arabanın düz durması için kaldıracaktım)
aslında 175 yada 165 lastik uygundu ama bulamadım bu yüzden 185 takmak zorunda kaldım
eskiye göre çok güzel durdu büyük arabalara benzedi ve araç yükseldiği için jeep gibi oldu ancak çekiş biraz düştü ve yola tutunması azaldı karda buzda daha çok kayıyor....
bilginize
Merhaba uydumarket. Bu jantlar ile orijinale nazaran % 5.15 bir fark yaratmışsın ve % 3'ün üzerinde değişimlerin fren güvenliği ve yol tutuştaki değişimler açısından kesinlikle tavsiye edilmediği göz önüne alınırsa taktırdığın ebatta jant ve lastikler biraz riskli bir seçim olmuş gibi geldi bana. Nitekim sen de aracının çekişinin düşmesinden ve yol tutuşunun azalmasından zaten bahsetmişsin.
Yalnız yine de aracının görüntüsünü çok merak ettim, eğer bir fotoğrafı var ise, paylaşırsan çok sevinirim.
Görüşmek dileğiyle...
mustafa yazdı:Merhaba uydumarket, öncelikle ismini öğrenmek isterim, forumda Cuore'si olanlar azınlıkta, araçlar hakkında fikir alışverişinde bulunalım, her zaman beklerim . açık söyleyeyim cuore'yi 185 ebatında bir lastikle düşünemiyorum, bana göre çok abes, kesinlikle fark %3 ü geçmemelii. İnşaallah diğer cuore ye böyle bir şey yapmazsın. Nezaman değiştirirsen değiştir jantlarını bekliyorum. Benim Cuore'de 145/70-13 ölçüsünde continental var otoyolda 160km. yi bile geçiyor. yolu harika kavrıyor.

uydumarket yazdı:buyrun 14 jant 55x185 lastik ve cuore

uydumarket yazdı:teşekkür ederim arkadaşlar .
beğendiğinize sevindim.daha önce de söylediğim gibi dezavantajı eskiden 4 ile çıktığım yokuşta bazen 3 e almak zorunda kalabiliyorum ama hız göstergesi aynı...lastik büyüdüğü için 100km hız eski 100 km değil, 110 km gibi.
ama her şeye rağmen minik araba modundan çıkmak için buna değer.insanların yorumu "şimdi normal bir araba ya benzedi "
oluyor....birde trafikte diğer arabaların yanına yanaştığınızda yukarda kaldığınız için hemen dönüp bakıyorlar bu ne arabası diye .önceden minik araba modunda hiç saygı göstermiyorlardı.üstünüze kırıyorlardı direksiyonu ve yok sayıyorlardı şimdi ise bakmak için durup yol bile veriyorlar .aslında resmini çekerken yanlış çektim yanında başak bir arabayla birlikte resme alsaydım farkı bariz görürdünüz.
bende bir tanese 4 kapılısı var bunun üstelik o bunun gibi trifty değil low grade otomatik klimalı ikisi yanyana gelince hakikaten oyuncak gibi duruyor 4 kapılısı....
valla aracın bu şekilde karakterinin değişmesi için buna değmezmi ????
http://img101.imageshack.us/img101/4429/forumiincp2.jpg

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir