cuore zorlanıyor mu?

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

cuore zorlanıyor mu?

Mesajgönderen beyazbeyaz tarih 26 Tem 2010, 11:07

merhabalar;

Otomatik bir 2004 cuorem var. yeni aldigim icin bazen guvenemiyorum. Haftasonu Bursa-mudanya ya gittim. bursaya donuste rampada zorlaniyor gibi geldi. d4 te gaz pedalina sonuna kadar basıyorum. anı sıcrıyo buguzel fakat endiseleniyorum. sesi degisyor. rampalarda nasıl kullanmalıyım. bilgi verebilir misiniz.
beyazbeyaz

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: cuore zorlanıyor mu?

Mesajgönderen armagandc tarih 27 Tem 2010, 12:29

İyi Günler,

Ben sitede epey bir yeni sayılırım.Kıdemlilerimizin yerine cevap vereyim.
2007 model-otomatik bir cuoremiz var.istanbul - kuşadası full yüklü gittik - geldik.tabiki rampalar vs...

dik yokuşlarda elbette güç kaybı oluyor.bu her araçta olur.bizimkiler de BİN'lik olduğundan biraz daha fazla hissedilir tabiki.

Rampada ben kaptırmaca denen şeyi yapmaya calışıyorum mümkün olduğunca.Yada kilmamı kapatıyorum anlık olarak.ama o kadar yol gittim. hiç zorlanmadım.

İzmir - istanbul ise, toplamda bir saat tek mola ile geldim.120 - 145 sürat aralığında seyir yaptım.

özetle: KORKMA - VER GAZI...
Armağan Durmaçalış
armagandc

Mesajgönderen SinanATASOY tarih 28 Tem 2010, 14:53

Aracının bağırmasından korkma.. 180 gösteren ibresini devirebiliyor uygun şartlarda o yüzden 120-140 da filan duyduğun motor sesi kötü bir haberci eğer mekanik bir sorunun yoksa..
Benim için zor yoktur, imkansız ise zaman alır...
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Mesajgönderen beyazbeyaz tarih 28 Tem 2010, 16:22

beyazbeyaz yazdı:merhabalar;

Otomatik bir 2004 cuorem var. yeni aldigim icin bazen guvenemiyorum. Haftasonu Bursa-mudanya ya gittim. bursaya donuste rampada zorlaniyor gibi geldi. d4 te gaz pedalina sonuna kadar basıyorum. anı sıcrıyo buguzel fakat endiseleniyorum. sesi degisyor. rampalarda nasıl kullanmalıyım. bilgi verebilir misiniz.

Merhabalar
Sn. armagandc ve SinanATASOY verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim.

Arabamda kötü rahatsız eden veya duzensiz bir ses yok. sadece hızlanma ve daha fazla guc harcadigini belirten bir ses var.normal bisey ama daha once bana ait olmayan 1600 motor arac kullandigim ve 1000 cc nin yabancisi oldugum icin bole tedirginligim var. arabamın bakımları tam ve sorunsuz. bu aracin limitleri nelerdir bilgiler verebilirsiniz cok sevinirim.

tesekkurler selamlar...
beyazbeyaz

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 28 Tem 2010, 17:22

beyazbeyaz yazdı:Arabamda kötü rahatsız eden veya duzensiz bir ses yok. sadece hızlanma ve daha fazla guc harcadigini belirten bir ses var.normal bisey ama daha once bana ait olmayan 1600 motor arac kullandigim ve 1000 cc nin yabancisi oldugum icin bole tedirginligim var. arabamın bakımları tam ve sorunsuz. bu aracin limitleri nelerdir bilgiler verebilirsiniz cok sevinirim.

tesekkurler selamlar...

1000 cc'lik motorumuz 91 Nm tork ile 59 beygir üretiyor ve bu sebeple 1600 cc'lik bir aracın çok rahat çıktığı yokuşlarda Cuore'nin bağırması son derece doğal, kesinlikle endişe etmeyin.
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen SinanATASOY tarih 28 Tem 2010, 17:47

beyazbeyaz yazdı:
beyazbeyaz yazdı:merhabalar;

Merhabalar
Sn. armagandc ve SinanATASOY verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim.

Arabamda kötü rahatsız eden veya duzensiz bir ses yok. sadece hızlanma ve daha fazla guc harcadigini belirten bir ses var.normal bisey ama daha once bana ait olmayan 1600 motor arac kullandigim ve 1000 cc nin yabancisi oldugum icin bole tedirginligim var. arabamın bakımları tam ve sorunsuz. bu aracin limitleri nelerdir bilgiler verebilirsiniz cok sevinirim.

tesekkurler selamlar...

Aracın limitleri devir kesici ile sınırlandırılmış durumdadır.. Yani limitleri zorlama imkanınız yok..
Benim için zor yoktur, imkansız ise zaman alır...
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir