cuoremi satıyorum

Satılık aracınız veya yedek parçanızı sergileyebileceğiniz alan. İsterseniz ev, arsa vs. farklı ilanlar da verebilirsiniz.

cuoremi satıyorum

Mesajgönderen sezgin123 tarih 01 Ağu 2010, 23:26

2005 model high grade otomatik vites mavi sol arka çamurluk dışında boyası hatası yok 41000 km de bu araçların en full versiyonu 13500 e satıyorum ihtiyaç fazlası olduğu için eşim kullandı aciliyeti yok fiyatın yüksek olduğunu düşünmüyorum çünki sadece high gradelerde elektrikli direksiyon var bu bile fiyatı 1000-1500 tl farkettirse gerek bunun dışında low gradelere göre ilave özellikler; olarak devir saati ve tamamen farklı gösterge paneli, gecikmeli sönen çift iç aydınlatma, kromajlı iç kapı kolları, orijinal elektrikli ön camlar, elektrikli aynalar, elektrikli yükseklik ayarlı direksiyon, çift parça katlanabilir arka koluklar ve arka koltuk başlıkları bu araçların otomatik ve high grade olanı çok azdır bu yüzden fiyat biraz piyasaya göre yüksek ancak özelliklere değer bu arada aracın lastikleri aküsü dahil her şey orijinal sadece filtreler ve balatalar değişmiştir.
sezgin123

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: cuoremi satıyorum

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 02 Ağu 2010, 07:56

Bence fiyatınız gayet makul.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen uydumarket tarih 03 Ağu 2010, 00:22

sezgin123 yazdı:2005 model high grade otomatik vites mavi sol arka çamurluk dışında boyası hatası yok 41000 km de bu araçların en full versiyonu 13500 e satıyorum ihtiyaç fazlası olduğu için eşim kullandı aciliyeti yok fiyatın yüksek olduğunu düşünmüyorum çünki sadece high gradelerde elektrikli direksiyon var bu bile fiyatı 1000-1500 tl farkettirse gerek bunun dışında low gradelere göre ilave özellikler; olarak devir saati ve tamamen farklı gösterge paneli, gecikmeli sönen çift iç aydınlatma, kromajlı iç kapı kolları, orijinal elektrikli ön camlar, elektrikli aynalar, elektrikli yükseklik ayarlı direksiyon, çift parça katlanabilir arka koluklar ve arka koltuk başlıkları bu araçların otomatik ve high grade olanı çok azdır bu yüzden fiyat biraz piyasaya göre yüksek ancak özelliklere değer bu arada aracın lastikleri aküsü dahil her şey orijinal sadece filtreler ve balatalar değişmiştir.

hangi ildesiniz.telefonunuz vs bilgilerinizi verirseniz... satış için yardımcı olabilirim.....
uydumarket

Mesajgönderen sezgin123 tarih 03 Ağu 2010, 22:27

araç sürekli ankarada kullanıldı 06 plaka şu anda tayinim çorluya çıktığı için araç 2 haftadır tekirdağ çorluda tel 05447275587 e mail sezgin123@yahoo.com
sezgin123

Mesajgönderen uydumarket tarih 04 Ağu 2010, 01:04

sezgin123 yazdı:araç sürekli ankarada kullanıldı 06 plaka şu anda tayinim çorluya çıktığı için araç 2 haftadır tekirdağ çorluda tel 05447275587 e mail sezgin123@yahoo.com

ben istanbuldayım dolayısı ile uygun bir zaman yaratmak lazım. yanlış anlamayın bende bu araçlardan kullanıyorum beşinci cuore su an elimde kullanıyorum. benim bu araçları kullandığımı gören arkadaşlar istiyor bende yardımcı oluyorum. şu an bir arkadaşım var . eşi öğretmen onun için sordu geçenlerde. benimde siz aklıma geldiniz. biraz düşünelim bakalım nasıl buluşturup görüşürüz. kısmetse olur....siz ne iş yapıyorsunuz hafta içi müsait oluyormusunuz. çorlu ya gelip bakmak gerekiyor artık...
sevgiler
uydumarket

Mesajgönderen sezgin123 tarih 04 Ağu 2010, 18:49

benim hafta içi mesai saatlerinde zamanım olmuyor ben doktorum. eşim öğretmen ilginiz için teşekkürler.
sezgin123

Mesajgönderen uydumarket tarih 04 Ağu 2010, 19:57

arkadaşlada konuştum araç dediğiniz şekilde ise iş ciddi .oda beni sıkıştırıyor ama nasıl olacak sizi nasıl buluşturacam bilmiyorum açıkçası... aracı banka kredisi ile almak istiyor ama aracı önce görmek te lazım.çünkü bu araçlarda bana güveniyor.... haliyle aracı görünce biraz pazarlıkta yaparız malum yol masrafı plaka masrafları vs. biraz masrafımız da olacak buradaki araçlara göre....olmazsa hafta sonu gelip aracı görürüz konuşur tanışırız. mutabık kalırsakta. hafta başı işlemlere başlarız artık....

sevgiler....
uydumarket

Mesajgönderen sezgin123 tarih 05 Ağu 2010, 21:34

merhaba hocam bu hafta sonu şehir dışına çıkacağız fiyat konusuna gelince bu konuda ancak 100 lira bir indirim yapabilirim siz high grade olanların farkını biliyorsunuz şu anda internet ortamında satılık high grade otomatik cuore göremedim vatandaş farkını bilmediği için hepsi aynı zannediyor bu konuda arkadaşınızı bilgilendirirseniz ayrıca km side yaşına göre düşük aracın lastik masrafı dışında masrafı yok o da ankarada orijinal boyut lastik bulamadığımdan alamadım aküsü dahi orijinal muayenesi daha yeni yapıldı önümüzdeki hafta bir gün akşam iş çıkışı bir gün istanbula gezmeye gelebilirim o zaman isterseniz bakabilirsiniz sizde çorluya gelmemiş olursunuz telefonunuzu verirseniz iletişim kurabiliriz iyi günler ilginiz için teşekkürler
sezgin123

Mesajgönderen uydumarket tarih 06 Ağu 2010, 00:40

sezgin123 yazdı:merhaba hocam bu hafta sonu şehir dışına çıkacağız fiyat konusuna gelince bu konuda ancak 100 lira bir indirim yapabilirim siz high grade olanların farkını biliyorsunuz şu anda internet ortamında satılık high grade otomatik cuore göremedim vatandaş farkını bilmediği için hepsi aynı zannediyor bu konuda arkadaşınızı bilgilendirirseniz ayrıca km side yaşına göre düşük aracın lastik masrafı dışında masrafı yok o da ankarada orijinal boyut lastik bulamadığımdan alamadım aküsü dahi orijinal muayenesi daha yeni yapıldı önümüzdeki hafta bir gün akşam iş çıkışı bir gün istanbula gezmeye gelebilirim o zaman isterseniz bakabilirsiniz sizde çorluya gelmemiş olursunuz telefonunuzu verirseniz iletişim kurabiliriz iyi günler ilginiz için teşekkürler

ok. bu çok iyi oldu. benim telefonum 05325545254 iş: 02125926419 ismim metin. istanbul küçükçekmece deyim . aklınızda bulunsun.
fiyat konusunda konuşmak için erken önce aracı görelim piyasa koşullarına göre nedir ne değildir söylerim.sitede beni tanırlar bu arabalardan çok alıp sattım.arkadaşlara aldırdım. buradaki arkadaşların araçlarını değerlendirdim.aracın hakkını vermek isterim.önemli olan cuoreler arasından iyisini bulmak değil daihatsular arasından iyisini bulmaktır. sadece cuore sayfasına göre değerlendirmek yanlış olacaktır.
siz sizin aracı mukayese ederken "benim araçta şu var +bukadar buda var +bukadar" diye düşünürseniz bir bakmışızki öyle bir rakama gelmişiz ki o fiyata başka marka bile olsa yeni araç parası yapmış.yani hata yaparız....
mesela saydığınız ek özellikler sirionlarda zaten standart olarak var.aynı model sirion sizin araca göre tercih sebebidir. bu yüzden fiyatları piyasa belirliyor. örneğin sizin aracın şu anki kasko değeri 12750 dir. bir yaş yeni lowgrade ise 13450 dir. yani yaşın önemi çok büyük.
sakın yanlış anlamayın sizin için yazmıyorum bunları. istanbulda 14000 e 2007 lowgradeOV bulduk ve kasko değeri 16350 yani bizim içinde daha değerli daha çok tutulan anlamına geliyor... çünkü aracın yüzde 80 ine kredi çıkyor ve banka çok rahat 13.000 veriyor üste 1000 tl kalıyor. 2005 e ise banka kredi vermiyor yada veren banka sınırlı .sizin araç için 12750 x yüzde 80 = 10.000 tl kredi verir üste 13500 eklemek gerekir.diyeceksinizki araç kredisi değil de bireysel kredi kullansınlar. o zamanda insanlar bu araçları almıyor. yerli bir araç tercih sebebi oluyor.
konunun benimle alakası pek yok ama aracı aldırdığım kişi yarın satmak için bana gelirse mahçup olmamak lazım...

umarım yanlış anlaşılmamışımdır. bir bakıma aracı satmak istemek yada almak istemek gerçek piyasa değeriyle doğru orantılı. çoğunlukla BEN DAHİL :) birçok daihatsu sahibi aracını gözünde çok büyütür fakat gerçek başkadır....araçlarımızı sevmek ile gerçekleri birbirinden ayırtetmek gerekiyor. eğer gerçekten satmak yada almak istiyorsak.... :)..
ben en son aracı yine buradan sık görüştüğümüz bir arkadaşa 14200 e vermiştim 2007 model. (umarım fiyat verdiğim için bana kızmaz) ve kasko değeri şu an 16350.bu gün satsa yine verdiği parayı alır.

sizin gibi mukayese edersek sitede otomatik 2007 araç yok . bir tane var oda bu gün yarın gider (araçta işlem olmasına rağmen) . çünkü 3 yaşında. :)

tekrar söylüyorum yazdıklarımı sakın sizin araç için yazdığımı düşünmeyin lütfen.bu araçları değerlendirdim biraz uzun oldu okuyan arkadaşlar yararlanırlar belki.....hem satıcı hem alıcı için.. :)

sevgiler
uydumarket

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 06 Ağu 2010, 08:48

uydumarket, gerçekten faydalı oluyor yazdıkların. Katılıyorum da üstlik (fiyatlarla ilgili yazdıklarına).
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen armagandc tarih 06 Ağu 2010, 16:59

herkese selamlar,

ben de yazılanları okudum, iyiki de uzun uzadıya olmuş.
bir konuyu iyi anlamak için ancak böyle yazılar yeterli olur bence.
Eline sağlık üstadım.

Sen, bir sirion yada materia al da.
ben yine senden alırım.
müşterin hazır yani
.-)))
Armağan Durmaçalış
armagandc

Mesajgönderen sezgin123 tarih 06 Ağu 2010, 22:44

iyi akşamlar. bizde birde low grade kırmızı ov 50000 km de cuore var bunun fiyatı 12500 tl olur ben gelemeden birkaç gün önce ararım iş çıkışı bir gün arabayı gösteririm iyi günler görüşmek üzere
sezgin123

Mesajgönderen uydumarket tarih 07 Ağu 2010, 00:05

sezgin123 yazdı:iyi akşamlar. bizde birde low grade kırmızı ov 50000 km de cuore var bunun fiyatı 12500 tl olur ben gelemeden birkaç gün önce ararım iş çıkışı bir gün arabayı gösteririm iyi günler görüşmek üzere

yok low grade o fiyata bize gelmez(yazmamışsınız ama sanırım oda 2005 .kasko değeri 11.050).
eğer gelebilirseniz highgrade i istanbula bekliyoruz. ama önce bizim arkadaşı bulup konuşacam .bugün görüşemedim. sadece bizim için gelecekseniz ben size haber vericem.o kadar yolu boşuna gelmeyin...

sevgiler
uydumarket

Dön İkinci El

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir