sezgin123 yazdı:2005 model high grade otomatik vites mavi sol arka çamurluk dışında boyası hatası yok 41000 km de bu araçların en full versiyonu 13500 e satıyorum ihtiyaç fazlası olduğu için eşim kullandı aciliyeti yok fiyatın yüksek olduğunu düşünmüyorum çünki sadece high gradelerde elektrikli direksiyon var bu bile fiyatı 1000-1500 tl farkettirse gerek bunun dışında low gradelere göre ilave özellikler; olarak devir saati ve tamamen farklı gösterge paneli, gecikmeli sönen çift iç aydınlatma, kromajlı iç kapı kolları, orijinal elektrikli ön camlar, elektrikli aynalar, elektrikli yükseklik ayarlı direksiyon, çift parça katlanabilir arka koluklar ve arka koltuk başlıkları bu araçların otomatik ve high grade olanı çok azdır bu yüzden fiyat biraz piyasaya göre yüksek ancak özelliklere değer bu arada aracın lastikleri aküsü dahil her şey orijinal sadece filtreler ve balatalar değişmiştir.
sezgin123 yazdı:araç sürekli ankarada kullanıldı 06 plaka şu anda tayinim çorluya çıktığı için araç 2 haftadır tekirdağ çorluda tel 05447275587 e mail sezgin123@yahoo.com
sezgin123 yazdı:merhaba hocam bu hafta sonu şehir dışına çıkacağız fiyat konusuna gelince bu konuda ancak 100 lira bir indirim yapabilirim siz high grade olanların farkını biliyorsunuz şu anda internet ortamında satılık high grade otomatik cuore göremedim vatandaş farkını bilmediği için hepsi aynı zannediyor bu konuda arkadaşınızı bilgilendirirseniz ayrıca km side yaşına göre düşük aracın lastik masrafı dışında masrafı yok o da ankarada orijinal boyut lastik bulamadığımdan alamadım aküsü dahi orijinal muayenesi daha yeni yapıldı önümüzdeki hafta bir gün akşam iş çıkışı bir gün istanbula gezmeye gelebilirim o zaman isterseniz bakabilirsiniz sizde çorluya gelmemiş olursunuz telefonunuzu verirseniz iletişim kurabiliriz iyi günler ilginiz için teşekkürler
sezgin123 yazdı:iyi akşamlar. bizde birde low grade kırmızı ov 50000 km de cuore var bunun fiyatı 12500 tl olur ben gelemeden birkaç gün önce ararım iş çıkışı bir gün arabayı gösteririm iyi günler görüşmek üzere
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir