dahiatsu sirion 2 nesil alıcamda

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

dahiatsu sirion 2 nesil alıcamda

Mesajgönderen Hayalet tarih 07 Tem 2011, 00:40

Arkadaşlar dahiatsu sirion 2 nesil alıcamda bazı sorunlarım var
1 bu araclarda elektirik kesimi yani sokak agızıyla kesici varmı
2 bu araca perfornmans egzosu takabılırmıym
3 ve son olara ben gosterıs meraklısı bı kullanıcıyım vırajlarda yanlarken vb aracın agırlıgı dolayısıyla tehlıke olurmu ve perfornmansı nasıldır
Hayalet

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: dahiatsu sirion 2 nesil alıcamda

Mesajgönderen argyle tarih 08 Tem 2011, 12:34

1)Dahiatsu değil, Daihatsu! Elektirik değil, elektrik. "Alıcamda" değil "alacağım da". Kaza anında benzin kesici var, sorduğunuz buysa.
2)"miyim" ayrı yazılır, perfornmans değil, performans. Egzos değil, egzoz. Sorunuzun cevabı evet, istediğiniz egzoz çıkışını taktırırsınız, kim karışacak.
3)Yanlamak nedir bilemiyorum ama (sanki tehlikeli araç kullanan birisi izlenimi uyandırdınız) her araç virajın malzemesine, eğimine, bükülme açısına ve en önemli girdiğiniz hıza göre savrulur. Efendi efendi girmek lazım. Bütün derdiniz bu ise, Daihatsu almayın derim. Boş ağırlığı 850 kg civarı ve siz virajlara tehlikeli giriyorsunuz anlaşılan. Ve umarım "yanlamak"tan kastınız da virajda sollama yapmak değildir, virajlarda sollama yapılmaz zira, kendi şeridimizden efendice gideriz.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen bekiry tarih 08 Tem 2011, 21:58

yanlamak derken drift ten bahsetmiş arkadaş ama gerçek hayat maalesef tokyo driftten ibaret değil ayrıca bunlar sizin paranız değil milli servet bunların her parçası ya yurt dışından gelir yada Tr de üretiliyorsa bile malzemesi yurt dışından gelir cari açıklar sizin gibi yan veripte biyere girenlerin yüzünden dışarıya her bir bin liranın uçmasından kaynaklıyor en azından küçükte olsa yüzdelik dilimin arasına giriyor ben nezaman böyle araca zarar veren insan görsem hemen uyarıyorum sizde uyarın

lastik yakmanın bile hapis cezası var ona göre temkinli ol
Dehanın Bir Sınırı Var Ama Cehaletin Hiçbir Sınırı Yok
bekiry

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 09 Tem 2011, 17:40

Daihatsu araçları ile yanlayamazsınız. Zaten arabanın yüksekliğine ve iz genişliğine baktığınız zaman potansiyel sonuçlar kendini belli eder.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir