Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Daihatsu Akyıldız: Periyodik Bakım

Akyıldız / Çekmeköy ile ilgili bilgiler, müşteri deneyimleri ve puanlamaları.

Toplam Puanı: 9.4 (5 kişinin puan ortalaması)
Telefon iletişimi: 9.7, Yüzyüze iletişim: 9.7, Üslup, tavır: 9.7, Teknik yeterlilik: 8.8, Parça yeterliliği: 9.4, İlgi, alaka: 9.4, Fiyat standardizasyonu: 9.4, Bekleme salonu: 9.0, Hizmet süresi: 8.8, Randevu alma kolaylığı: 9.7
Yaşadığımız bayi ve servis deneyimlerini aktarırken lütfen ölçülü bir dil kullanmaya ve otokontrol yapmaya özen gösterelim. Aksi taktirde yazdıklarınız nedeniyle sizler veya sitemiz zan altında kalabilir ve bunu engellemek için yazılarınız uygun bir dille yumuşatılmak zorunda kalabilir. Lütfen bu durumdan kaçınmak için ve anlatmak istediklerimizin kendi kelimelerimizden oluşmasını sağlamak için, kullandığımız dilin ölçülü olmasına özen gösterelim. Bu foruma birbirini kötülemek isteyen rakip servis ve bayilerin girişi kesinlikle yasaktır. Öyle bir durum yakalanırsa ilgili yazılar/puanlar silineceği gibi, bu girişimde bulunan kurum ifşa edilecektir.

Daihatsu Akyıldız: Periyodik Bakım

MesajSonCuoreci, 26 Tem 2010, 11:11

Haftasonu Cuore'yi 37.500 Km bakımı için Çekmeköy'deki Daihatsu Akyıldız'a götürdüm.
Aracın bakımı yapılırken Servis Müdürü Emre Bey ile epey sohbet ettik. Kendisi sitemizden yeni haberdar olmuş, ben oradayken birlikte buluşma fotoğraflarını inceledik. Ortamımızdan çok etkilendi ve bir dahaki organizasyonda Daihatsu Akyıldız olarak destek vereceği sözünü aldım kendisinden. :)
Bunun dışında Emre Bey siteye üye olarak aktif bir katılımcı olmaya da niyetli.

Aracın 37.500 bakımı 1 saat kadar sürdü ve bakımın toplam maliyeti 109.03 TL tuttu. Sanırım şu dönemde servis ücreti fiyatları için bir kampanya yapılmış. Bunun dışında hediye olarak da Ziebart'ın 49 TL değerindeki kabin içi ozonlama ile dezenfeksiyon uygulaması için de bir adet kupon verdiler. Kuponun geçerlilik süresi 30 gün. Bu uygulamaya da en kısa süre içerisinde götüreceğim aracı.

Sonuç itibariyle Daihatsu Akyıldız'ın hizmetinden genel anlamda memnun kaldığımı belirtmek istiyorum. Anadolu Yakası'nda oturup da Daihatsu'sunu yetkili servise götürmeyi düşünenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: Daihatsu Akyıldız Hk.

MesajLION, 26 Tem 2010, 20:43

helal....formun tanıtılması adına paylaşımın güzellikleri...araç bakımı gelen arkadaşlar içinde bilgilendirme adına paylaşım için tşkl.
LION

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: Daihatsu Akyıldız: Servis, Periyodik Bakım

MesajUmut-Gultekin, 27 Tem 2010, 08:23

Selam Onur,

Yazdıklarını okurken çok sevindim. Anadolu yakasındaki Daihatsu müşterilerine fikir vereceğine eminim.

İlerleyen dönemlerde buranın zenginleşip tüm bayi / servislerle ilgili deneyimlerle dolacağına eminim.

Akyıldız ile şahsi bir tanışmam yok ama geçmişte sitemizin içeriğini kopyalayıp da, sanki kendileri yazmış gibi gösterip benzer bir site yapmaya çalıştıklarını unutmuyorum. Benden bu konuda özür dilemedikleri sürece ben şahsen işletmelerine adımımı atmam.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Re: Daihatsu Akyıldız: Servis, Periyodik Bakım

MesajUmut-Gultekin, 27 Tem 2010, 08:27

Onur şöyle birşey yapalım mı? Ne dersin? İşletmeleri aşağıdaki konulara göre puanlayalım 10 üstünden. Sonra da bunların ortalamalarını alırız ve hangi servis daha iyi bir kerede tespit etmiş oluruz :)

Telefon iletişimi:
Yüzyüze iletişim:
Üslup, tavır:
Teknik yeterlilik:
Parça yeterliliği:
İlgi, alaka:
Fiyat standardizasyonu:
Bekleme salonu:
Hizmet süresi:
Randevu alma kolaylığı:
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Re: Daihatsu Akyıldız: Periyodik Bakım

MesajSonCuoreci, 27 Tem 2010, 10:19

Süper bir fikir Umut, ben hemen puanlamaya geçiyorum :)
Telefon iletişimi: 10
Yüzyüze iletişim: 10
Üslup, tavır: 10
Teknik yeterlilik: 9 (Aracım servisten çıktığında sibop kapaklarından birisi yerine takılmamıştı, uyardığımda problemi hemen çözdüler ama buradan bir puan kırıyorum :) )
Parça yeterliliği: 9 (Şu an için parça sıkıntısı yaşamadım, bu konuda kesin bir fikir sahibi olmadığım için açık bir kapı bırakıyorum :) )
İlgi, alaka: 9
Fiyat standardizasyonu: 10
Bekleme salonu: 7 (Bekleme salonu fena değil, fakat Servis alanının Merkez Servis'te olduğu gibi bekleme salonundan görünmemesi bence büyük bir dezavantaj. Servis alanı Merkez Servis'in eski yeri gibi yer altında ve aracınızı bakım esnasında gözlemleyemiyorsunuz.)
Hizmet süresi: 10
Randevu alma kolaylığı: 10

Sonuç itibariyle, genel anlamda Akyıldız'dan memnun kaldığımı belirtmek istiyorum. Ama Umut'un sitenin kopyalanmasına ilişkin söyledikleri beni üzdü. Bu olaydan haberdardım ama bunu Akyıldız'ın yaptığını bilmiyordum. Bence de bu durumda bir özür dilemek durumu hasıl olmuş.
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajarmagandc, 27 Tem 2010, 10:53

Arkadaşlar Herkese Merhaba,

Öncelikle en üstte yazdığınız konuyu bir kez daha okudum.Burada yorum yaparken, içimizden geldiği gibi yazıp ölçüyü kaçırmamak gerekir demek istediniz sanıyorum.

Buraya gerçekleri yazalım, arkadaşlarımız anlasınlar.bilsinler, yanılmasınlar, kazıklanmasınlar.Akyıldız otomativ, Bağlarbaşı'nda iken; benim evimin karşısında idi.Ben onlardan ikinci el bir araç almaya gittiğimde, gözle görülür sorunlar var.Adamlar halen, arabamızda hiçbir sorun yoktur vs şeyler söylüyorlardı.
ortaya bir laf attık.kırmızı bir Daihatsu - cuore alacaktım.Arka sağ camın sabit olan bölümünü cam değil, sert plastikle kaplamışlar.arka stop lambası kırık, yapıştırmışlar.
Ve ısrarla, araç orijinal.sorunsuz.kusursuz diyorlar.

aracımı 45.000 km bakımına götürdüğümde ise, 450 tl para verdim ama, hiç beğenmedim işçiliklerini.
değişen parçalar, araç sahibine gösterilir.atalım mı, alacak mısınız diye.silecek suyu kapağını açık unutmuşlar.bakımları işleyecekleri bir defterleri yok.
puanlamayı sonra yapacağım.
özetle, daihatsu akyıldız otomativin servisini-yetkisini iptal etmelidir.
Armağan Durmaçalış
armagandc

MesajUmut-Gultekin, 27 Tem 2010, 11:00

Selam Armağan,

Evet kasettiğim oydu. Gerçi sen daha güzel ifade etmişsin ama benimki daha kesin. Biliyorum ki tatsız olaylar paylaşılırken bazı durumlarda yaşanan sinir stres yazılanlara da yansıyacak ve ben bunları filtrelemek durumunda kalacağım istemeden. Bu durumun önüne geçmek için herkesi otokontrol yapmaya davet etmek istemiştim ama belki yazıyı biraz daha düzeltmekte fayda olabilir. Edit: Yazı düzeltildi.

Yazdıklarını içerik anlamında gayet uygun buluyorum. İşte inşallah herkes kötü bir tecrübe de edinmiş olsa da, bunu bu şekilde uygun bir dille aktarır. Senin puanlamanı bu tecrübeyi ancak son 1 ay içinde edindiysen kabul edebilirim. Öbür türlü adil olmaz ve amaçtan uzaklaşırız. Yine de olayın detaylarını paylaş elbette. Puanlama ile ilgili söylediğim durum sadece son bir ay ve bundan sonraki deneyimleri kapsamasını istememden ileri geliyor. Böylelikle güncel bir puanlama sistemi elde etmiş oluruz.

Sevgiler
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajarmagandc, 27 Tem 2010, 12:22

Sevgili arkadaşlar,

Puanlamamı bilerek geç yazdım.Çünkü az önce yazdıkça sinirlenmeye başlamıştım.Kendimi kontrol etmek için de yazıma ara verdim.

Ben çok rahatsız oldum.Neden daihatsu kendisi servis işini bıraktı - devretti?ben güvenmiyorum.Acaba gerçekten trigger kayışı değişti mi?Bunlar, para kaznmayı İLK hedef olarak seçen özel işletmelerdir.Hiçbir şekilde Daihatsu'nun yerini tutamaz ki.

sırf bu sorun nedeniyle bile markamı değiştirmeyi düşünmedim değil.

Saygılarımla

Telefon iletişimi: 8
Yüzyüze iletişim: 8
Üslup, tavır: 8
Teknik yeterlilik: 4
Parça yeterliliği: 8
İlgi, alaka: 8
Fiyat standardizasyonu: 8
Bekleme salonu: 7
Hizmet süresi: 8
Randevu alma kolaylığı: 8
Armağan Durmaçalış
armagandc

Mesajyalcinuven96, 26 Nis 2011, 12:47

10-15 gün önce 37500 km bakımını 36780 km de yaptırdık ve benim puanlarımı yazıyorum....Bu arada Materiamızı da Akyıldızdan aldık ve Sultan Bey e ve Diğer çalışanlara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.
Telefon iletişimi:10
Yüzyüze iletişim:10
Üslup, tavır:10
Teknik yeterlilik:10
Parça yeterliliği:10
İlgi, alaka:10
Fiyat standardizasyonu:9
Bekleme salonu:10
Hizmet süresi:7
Randevu alma kolaylığı:10

Hizmet süresine 7 vermemin sebebi tam bilmiyorum normalmidir ama 4-5 saat bakımda kaldı araç ama saolsunlar aracı orda bıraktık ve çalışan bir arkadaş bizi evimize kadar bıraktı ve sonra aracı almaya kendimiz gittik. İlgi süper....
yalcinuven96

Model: Materia

Mesajyalcinuven96, 26 Nis 2011, 12:51

Ak yıldız bizim ön balataları değiştirmişti. ve değiştirdiği parçaları poşet içerisinde arka koltuğa koymuş. Ben sonuna kadar güveniyorum. Bence birdahaki bakımınızda sizde değişen parçaları görmek istediğinizi söylerseniz daha iyi olacaktır . :roll:
yalcinuven96

Model: Materia

Mesajtufanmuhammed, 28 Nis 2011, 20:50

ben 75.000 bakımına gittim , şimdide 82.500 bakımına gidicem. 75.000 bakımı için tüm soruların cevabına 10 üzerinden 10 veriyorum. Aracımla ilgilenen hasan ustayıda tabiki unutmuyorum tüm puanlar ona :)
tufanmuhammed

Model: Terios 2. Nesil

Mesajarmagandc, 21 May 2011, 15:59

Kıymetli Arkadaşlar,

Daha önce Akyıldız hakkında okuduklarımı bir kez daha okudum.Çünkü 20.05.2011 günü aracımı bu kez de 52.500 km bakımı için götürdüm.

İnanamadığım kadar bir kalite, ilgi gördüm.

İşte servis demek bu olsa gerek dedim.

Daha önceki gidişimde Emre Bey'i görmemiştim.

Ben de 10 üzerinden bu kez 11 veriyorum...
Armağan Durmaçalış
armagandc

Mesajferser, 29 May 2011, 12:10

Merhabalar,
Ben de kampanya bitmeden faydalanmak istedim ve dün Sirionumu 37.500 bakımına götürdüm. Herkes genel olarak gayet güleryüzlüydü. Saat 12 civarı gitmiştik. Yemek vakti olduğu için saat 13.30 civarı bakıma başlayabileceklerini ve 2.5 saat süreceğini söylediler. Bunu duyunca bütün günü orada geçireceğimizi düşünüp çok üzülmüştüm. Sonra tam durumu kabullenip, bekleme salonundaki kurabiye, çay, TV ve gazetelerin tadını çıkarmaya başlamıştım ki, görevli bayan gelip değişmesi gereken parçaları bildirmeye başladı ve işimiz saat 2 gibi bitti. Yani anladığım kadarıyla yemek saatinde de bakıma devam ettiler. Bunun için kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Bu arada biz servise geldiğimizde orada beklemekte olan bir bey vardı. Sonradan kendisiyle tanıştık. Meğer Onur Bey yani Son coureci arkadaşımızmış. Beklerken bir yandan muhabbet ettik. Sonra arabasını getirdiler. Fotoğraflarını zaten görmüştüm ama gerçekten yakından daha da güzelmiş :) Onur Bey yanımızdan ayrıldıktan sonra erkek arkadaşım "Siz nerden tanışıyorsunuz" diye sordu. Ben de bu siteden olduğunu söyleyince çok şaşırdı. Kendisi (henüz) bir Daihatsu Aşığı olmadığı için forumumuzda böyle samimi bir ortam oluşmuş olması tabiki onu çok şaşırttı beni de sevindirdi:)
Servisle ilgili beni en çok sevindiren konuyu anlatmak istiyorum. Arabamı ilk aldığımda son derece acemice bir hareket sonucu sağ kapımda neredeyse bütün kapı genişliğinde bir ezik ve çizik oluşmuştu. Hem parasızlık hem zamansızlıktan yaptıramamıştım. Bakım esnasında kapıyı ne kadara yaparlar diye sordum. 400 lira fiyat çıkınca çok geldi açıkçası. Zaten bakım artı 4 lastik yüzünde oldukça masrafım vardı. Biraz daha idare ederim diye düşündüm, zaten bu görüntüsüne alışmıştım artık. Arabam bakımdan geldiğinde ise şok oldum. Ne yaptılar bilmiyorum ama ezik neredeyse hiç belli olmayacak azalmış durumda. Sanırım vakum ile çekmişler ama bunun için hiçbir ücret talep etmediler. Ben de ne yaptınız diye sorgulamadım açıkçası :)
Sonuç olarak bakım + 4 yeni lastik ve hafif bir düzeltmeyle yine fıstık gibi oldu benim Pembe Panterim. Herkese tavsiye ederim.
ferser

Model: Sirion 2. Nesil

MesajSonCuoreci, 29 May 2011, 22:06

Arabama olan övgüleriniz için teşekkür ederim Feriha Hanım :) Tanıştığımıza memnun oldum... Bizim sitenin ortamı gerçekten diğer forumlardan oldukça farklı ve samimi, bu beni çok mutlu ediyor.

Akyıldız ise dün gerçekten beni de çok tatmin etti. 45000 bakımı için oradaydım ve malumunuz, triger kayışı değişiminden dolayı epey uzun süreceğinin bilincinde olarak gitmiştim. Fakat Hasan Usta sağolsun araba ile çok yakından ilgileni ve çok süratli bir biçimde arabanın bakımını halleti. Akyıldız dün benden 10 puanı aldı. Bu servis her konuda takdiri ve tavsiyeyi hak ediyor...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajtufanmuhammed, 30 May 2011, 20:23

MERHABA ARKADAŞLAR; bugün terios 2. nesil aracımı ÇEKMEKÖY AKYILDIZ da 82.500 bakımı yaptırttım. Emre bey sağolsun yine çok ilgiliydi iş yerime kadar beni bıraktılar ve aracımın servis bakımı bitince yine gelip iş yerimden aldılar. Yani bir servisten beklenemeyecek kadar inceler. Aracıma gelince yine tüm bakımları eksiksşz olarak yapılmış olarak tertemiz teslim ettiler. Murat ustaya ve Hasan ustayada teşekkür ederim. Akyıldızın hep bizimle kalması temennisiyle....
Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum normal sanayide ustalar bile bakımına bu kadar para alıyor.Yarın sitemize uygulanan %10 indirim kampanyasında son gün galiba bence arkadaşlar yararlansın.
tufanmuhammed

Model: Terios 2. Nesil

Dön Akyıldız / Çekmeköy

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir