Daihatsu Aşkına Dilek ve İstek Kutusu

Forum Kullanımı ve Sitemiz ile İlgili Faydalı Bilgiler (Resim Yükleme, İmza, BBCode, Mesaj Gönderme, Siteye Giriş ve Kayıt Sorunları vs.)

Daihatsu Aşkına Dilek ve İstek Kutusu

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 25 Haz 2008, 10:11

Bundan böyle, sitemiz ile ilgili düşüncelerinizi, şu da olsun, bu da olsun, şunu da yapmazsak geri kalırız, bunu da yapsak boyumuz uzar gibisinden güzide fikirlerinizi bu bu güzide sayfa aracılığıyla bekliyouz. Her şeyi yapacak kaynağımız ya da zamanımız olmayabilir ama Daihatsu Aşkına elimizden geleni ardımıza koymayacağımızı, taş atıp da kolumuzu yormaktan geri kalmayacağımızı bildiğinizi ümit ediyoruz. Bilmiyorsanız da hemencik öğrenmenizi tavsiye ediyoruz çünkü biz öyle ciddi insanlarız forumcak. Evet efendim, öyleyiz. Mesela benim, yazış şeklimden ve üslubumdan bellidir herhalde ne derece ciddi bir insan olduğum. Yeter tamam kes be Umut, amma uzattın, bitir şu paragrafı, yaşlandık dediğinizi duyar gibiyim :twisted:

İşte başlıyoruz:
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: Daihatsu Aşkına Dilek ve İstek Kutusu

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 25 Haz 2008, 10:28

Valla Umut bunu çok iyi düşünmüşsün, ne zamandır söyleyecektim sana zaten böyle bir başlık açsan ne güzel olur diye...
Hadi açılış teklifi benden olsun bari:

Şimdi abicim forumumuzun üst sayfasında "Forum ana sayfa", "Kullanıcı Kontrol Paneli" ve "Kendi mesajlarınız" linkleri var malumunuz...
Ben diyorum ki, "Yeni mesajlar" ve "aktif mesajlar" linklerini bu forumun üstünde hep durmakta olan sabit kısma alsak da, her yeni mesajı okuyuşumuzda, bir sonrakine geçmek için tekrar "Forum ana sayfa"ya dönüp oradan yeni mesajlara gitmek zorunda kalmasak...
Hoş olmaz mı?
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen Sirion gti tarih 25 Haz 2008, 13:04

bende daha önce sölemiştim ama yine hatırlatayım mesela sitede bir link veriliyor linke tılandığı zaman başka bir sayfada açılmıyor bunuda belirtmek istedim
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen Düdük tarih 25 Tem 2008, 16:21

Aciliyetinden Sticker yapılması gerektiğine inanıyorum:)
Düdük

Model: Copen

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 25 Tem 2008, 18:22

Düdük yazdı:Aciliyetinden Sticker yapılması gerektiğine inanıyorum:)

Sticker'ımız var, buluşmada yapıştırırız go-kart'a 8)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen cccengiz tarih 25 Tem 2008, 18:29

umut sen bana bi ara kart gönderecektin, noldu abi o iş:) şayet göndereceğim diyorsan, bide sticker yollayıver tam oslun ;)
cccengiz

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 25 Tem 2008, 18:39

cccengiz yazdı:umut sen bana bi ara kart gönderecektin, noldu abi o iş:) şayet göndereceğim diyorsan, bide sticker yollayıver tam oslun ;)

Gönderivereyim :) İş adresin bende var. Sana Pazartesi günü kartvizit ve sticker gönderiyorum o zaman. Sticker'ı cama yapıştıracağını varsayarak www.daihatsuaskina.com yazan büyük olanlardan göndereceğim. Yok eğer büyük olmasın, küçük olsun diyorsan o zaman yazısız, sadece logo olanlardan göndereceğim.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen cccengiz tarih 26 Tem 2008, 13:42

İkisinide gönder desem :D olmaz mı. Çokmu şey istemiş olurum.
cccengiz

Mesajgönderen FaTiH tarih 26 Tem 2008, 14:21

Benim de hiç sticker ım olmadı ağabey...!! :( :roll:
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen ilker tarih 21 Ağu 2008, 01:02

Umut şu senden aldığım kartvizitleri , Ankara' da rastladığım Daihatsu sahiplerine vereceğim.Sürücüsü araç yanında olmayanların da cam sileceğine iliştireceğim. Yalnız bu aktivitenin feedback kısmını takip etmek istiyorum. Bu yüzden nasıl yapacaksan artık ben kart verdiğim veya bıraktığım araç plakasını sitede bir yere yazacağım, o araç sahibi sonradan üyemiz olmuş ve foruma katılmış ise işe yaramış demektir. Bu sebeple , üyelik işlemi yapılırken plaka bilgisini doldurulması zorunlu saha haline getirmekte acaba bir sakınca olur mu bilemedim. Sanırım bunu belirtmekten kaçınmaz insanlar.
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 21 Ağu 2008, 08:42

ilker yazdı:Umut şu senden aldığım kartvizitleri , Ankara' da rastladığım Daihatsu sahiplerine vereceğim.Sürücüsü araç yanında olmayanların da cam sileceğine iliştireceğim. Yalnız bu aktivitenin feedback kısmını takip etmek istiyorum. Bu yüzden nasıl yapacaksan artık ben kart verdiğim veya bıraktığım araç plakasını sitede bir yere yazacağım, o araç sahibi sonradan üyemiz olmuş ve foruma katılmış ise işe yaramış demektir. Bu sebeple , üyelik işlemi yapılırken plaka bilgisini doldurulması zorunlu saha haline getirmekte acaba bir sakınca olur mu bilemedim. Sanırım bunu belirtmekten kaçınmaz insanlar.

Tamamdır. Böyle birşey olmasında sakınca yok. Diğer Fan Club'lar ruhsat fotokopisi bile istiyor :)

Ekledim.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 21 Ağu 2008, 09:47

SuperSonic yazdı:Diğer Fan Club'lar ruhsat fotokopisi bile istiyor :)

Şaka yapıyorsun?... :?: :!: :?:

Bu arada ben de birçok aracın camına kart bıraktım bugüne kadar, hatta sıkışık trafikte yan yana geldiğim Daihatsular'a elden vermeyi bile tecrübe ettim :)

Keşke bilebilsem benim camına kart bıraktıklarımdan siteye üye olan oldu mu?
ama plakaya bakmakla uğraşamam ben, farklı bir yol için beyin jimnastiğine başlıyorum şimdi... :)
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 21 Ağu 2008, 10:04

SonCuoreci yazdı:Keşke bilebilsem benim camına kart bıraktıklarımdan siteye üye olan oldu mu?
ama plakaya bakmakla uğraşamam ben, farklı bir yol için beyin jimnastiğine başlıyorum şimdi... :)

Şu ana kadar sitemizi kartvizitten duyup gelen üyelerimizi yazayım öyleyse :)

• orkun, Cuore, kartı ben bıraktım
  • kaptan10194, Sirion-2, kartı ben bıraktım
  • ayten, Sirion-2, kartı FaTiH bıraktı
  • profff, Sirion-1, kartı kim bıraktı bilmiyorum

Hepsi bu kadar... Harcadığımız kartvizit sayısı belki 500'ü bulmuştur ama geri dönüş çok az. Demek ki kartı bırakıp gitmek pek işe yaramıyor. Ama sohbet edip siteden bahsettiğimiz zaman mutlaka geri dönüşler oluyor. Belki de kartları bu gibi sohbet ettiğimiz yeni dostlarımıza sitenin adresini hatırlamaları için vermeliyiz? Ne dersiniz?
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajgönderen ilker tarih 21 Ağu 2008, 12:21

06 MYA 22 , Yeşil Sirion-1 , Park halindeydi sürücüye ulaşılamadı, Cam sileceğine kart bırakıldı,

Ara bizi , tanışalım sizi ( kafiye olsun diye :) )
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Mesajgönderen cccengiz tarih 21 Ağu 2008, 12:32

Umut , abicim sen hala bana kart göndermedin. siteye çok sık yazmıyorum diye unutulmayalım. Gönder bana abicim, Anadolu yakasındaki temsilcide ben olayım. İş adresim sen de var, ama Anadolu yakasındayım biliyosun dimi.
cccengiz

Sonraki

Dön Forum Kullanımı ve Sitemiz ile İlgili

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir