Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Daihatsu Ceketçiler: Periyodik Bakım

Ceketçiler / Bursa ile ilgili bilgiler, müşteri deneyimleri ve puanlamaları.

Ortalama Puanı: 10 (1 kişinin puan ortalaması)
Telefon iletişimi: 10, Yüzyüze iletişim: 10, Üslup, tavır: 10, Teknik yeterlilik: 10, Parça yeterliliği: 10, İlgi, alaka: 10, Fiyat standardizasyonu: 10, Bekleme salonu: 10, Hizmet süresi: 10, Randevu alma kolaylığı: 10
Yaşadığımız bayi ve servis deneyimlerini aktarırken lütfen ölçülü bir dil kullanmaya ve otokontrol yapmaya özen gösterelim. Aksi taktirde yazdıklarınız nedeniyle sizler veya sitemiz zan altında kalabilir ve bunu engellemek için yazılarınız uygun bir dille yumuşatılmak zorunda kalabilir. Lütfen bu durumdan kaçınmak için ve anlatmak istediklerimizin kendi kelimelerimizden oluşmasını sağlamak için, kullandığımız dilin ölçülü olmasına özen gösterelim. Bu foruma birbirini kötülemek isteyen rakip servis ve bayilerin girişi kesinlikle yasaktır. Öyle bir durum yakalanırsa ilgili yazılar/puanlar silineceği gibi, bu girişimde bulunan kurum ifşa edilecektir.

Daihatsu Ceketçiler: Periyodik Bakım

Mesajfuchka, 01 Ağu 2010, 00:00

Para almasalar dğnyanın en iyi servisi derim rahatlıkla...şakası bi yana arabam sanki hala onlara ait bu kadar ilgili olmaları çok iyi

Telefon iletişimi:10
Yüzyüze iletişim:10
Üslup, tavır:10
Teknik yeterlilik:10
Parça yeterliliği:10
İlgi, alaka:10
Fiyat standardizasyonu:10
Bekleme salonu:10
Hizmet süresi:10
Randevu alma kolaylığı:10

ben bu ankwti biraz yetersiz buldum mesela aksesuarlar diye bir başlık daha açılabilir veya modifikasyon seçenekleri diye ben ceketçilere bu konuda yine 10 veriyorum
Kullanıcı avatarı
fuchka

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: Daihatsu Ceketçiler: Periyodik Bakım

Mesajersinh, 26 Ara 2010, 17:01

Merhaba;

2005 Terios' un periyodik bakımını yaptırma zamanı geldi..Ceketcilerden kac gun once randevu almak gerekiyor? Ortalama bakım ucreti ne kadar?

Tesekkurler
Ersin
ersinh

Model: Terios 1. Nesil

Re: Daihatsu Ceketçiler: Periyodik Bakım

MesajÖzkan, 09 Kas 2011, 10:33

selamlar...
bende YRV` mi almadan önce baktırmak için ceketçilere gittim, iyiki gitmişim :D , saolsunlar arabanın altından girdiler üstünden çıktılar, aracın incelenmedik yeri kalmadı, artı araç incelenirken bende bekleme odasında kahvemi yudumlarken olup biteni izledim! :D on üzerinden,on!
Kullanıcı avatarı
Özkan

Model: YRV Turbo

Dön Ceketçiler / Bursa

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir