Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

daihatsu coure

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

daihatsu coure

Mesajcoure1, 23 Ağu 2010, 11:03

arkadaşlar merhaba,
93 model daihatsu coure kaç numara ne tip yağ kullanmalıyım bilgi verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

teşekkürler.
coure1

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: daihatsu coure

Mesajcoure1, 30 Ağu 2010, 02:22

merhaba forum üyeleri,

forum'da 2 konu açtım, açılmış 2 konu içinde yazım olmuştu saolsun sadece skortıl forum üyesinden cevap alabildim diğer açmış olduğum 2 konu hakkında hiçbir forum üyesinden cevap alamadım. sanırım bu cevap verilmeme konusu araçlarımızın eski model olmasından cevap verilmeye gerek görülmediğinden dolayı düşünüyorum çünkü yüksek model araçlarla ilgili açılan ufacıcık konu hakkında bile sayısız yorum ve cevaplar görüyorum. eski model araçların bu gibi forum kanallarında fazla konuşulmasına gerek yok diye düşünüyorum bence (eski model araçlar için konulara tenezzül edilmeden cevap verilmediği için) forum sayfalarını açarken araçların modellerinin yüksek olan katılımcılarını üye yapılması daha sağlıklı olur kanısındayım en azından eski model araç sahipleri burada sorularına cevap aramak ve vakit kaybetmemiş olur diye düşünüyorum.
coure1

MesajFaTiH, 30 Ağu 2010, 05:12

Cevap verEmeme nedenimiz 93 model Cuore ile ilgili bilgi sahibi olmayisimizdan ileri gelmektedir..Kusura bakmayin ama biraz uc noktada yargisiz infaz yapmissiniz; detayli olarak siteyi incelemis gibisiniz gordugum kadariyla; yalniz buna ragmen atladiginiz bir mesele var ki o da buradaki dostluk ortami, uyelerimizin birbirine yardimci olabilme yolundaki cabalari!Haksizlik ediyorsunuz!
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

MesajUmut-Gultekin, 30 Ağu 2010, 21:04

Yeni model araçlara dair sorulara daha fazla yanıt gelmesinin tek sebebi o araçların ülkemizde sayıca daha fazla bulunması, dolayısıyla kullananının da daha fazla olmasından ileri gelmektedir. Sorularınızı ben şahsen okuyorum ama bilmiyorum desem bunun kime ne faydası olacak? Eskiden Applause konusu da böyleydi. Sorular yanıtsız kalıyordu. Sonra birgün arabasıyla ilgili az sayıdaki Applause kullanıcısı burada buluştu ve neredeyse bütün sorular kendiliğinden yanıt buldu. Sizin arabanızın çok daha nadir olduğu düşünülürse bileni de o kadar az olacaktır bu gayet normal. Bu durum yine de sorularınıza belki bugün değilse bile birgün yanıt alabilmek için en iyi şansınızın yine bu site olduğu gerçeğini değiştirmez.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajSonCuoreci, 31 Ağu 2010, 12:04

Eleştirileriniz biraz sert olmuş haksız bir biçimde sayın coure1 :(
Zira bu sitede herkes birbirine "bilgisi dahilinde" yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince. Fakat arkadaşlarımın da belirttiği üzere, sitemizde 2003 öncesi Cuore kullanıcısı neredeyse bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az; bu sebeple de sormuş olduğunuz sorulara cevap alma süreniz maalesef uzayabiliyor.
Forumdaki diğer başlıkları incelediğiniz takdirde bu paylaşımcılık durumunu rahatlıkla görebilirsiniz.
Umarız siz bu forumda aktif bir eski nesil Cuore kullanıcısı olursunuz ve sayenizde diğer eski nesil Cuore kullanıcıları bilgilenir, zaman içerisinde bu aracın kullanıcısı olan aktif üye sayımız katlanarak artar ve hep birlikte güzel bir bilgi platformu oluşturabiliriz.
Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajbasdogan, 13 Eyl 2010, 21:28

5-40 tam sentetik
Kullanıcı avatarı
basdogan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer