babam eve bi akşam eve geldi dediki bi bayilik daha alcam
dedim ne marka işte saydı içinde daihatsu da var babam daihatsu alıcam japon malı bizde eski mazda cıyız japonları severiz falan
dedim daihatsu mu one ya bırak baba işin güçünmü yok git honda al ya dedim
babam bakıcaz falan küçük jipleri var dedi
dedim bırak baaba ya
babam kararlaştırıyor SKODA ve DAİHATSU bayilğini alamayı karar kıldı vede basvurdu alacağımız kesin zaten şirketlerde bizim alamızı istiyorlar
sonra adan 1 hafta gecti ben ozamanlarda istanbuldaydım arkadaşlarla bi gün kalktım hususi mecidiyeköyedeki daihatsu türkiye nin yerine gittim sırf bu daihatsu neymiş diye gittim bi güzel karşıladılar ama beni tanımıyorlar adamı vermedim arabalara bakıyorum falan gözüme siyah bi yrv turbo geldi satış elemanıda beni genç görünce yrv yi satmaya çalışıyor bana onu gösteriyor
ama harbi o yrv yi bi gördüm sanki bi kıza vurulmuş gibi oldum dedim bune ya içine bindim bi 10dk inmedim devamlı inceledim satış elemanıda anlatıyor
sonra dedim ben tekirdağdan geliyorum sizin orda bayilik varmı dedim
eleman- yok ama verilecek dedi yakında
dedim aa kimmiş falan
-dedi söylemeyiz falan
-dedim ben söyleyim yüncüler dimi falan dedim ben onun oğluğum falan
-eleman kızardı falan sonra baya muhabet falan öle gitti
benim daihatsu ile tanışmam böle oldu yrv yi gördüm kitlendim o gün diğer arabalara baktım ama aklıma bile girmemişti benim gözler yrv de sonra braşürleri aldım inceledim gercekten hoşuma gitti
yrv nin üretimden kalmasını en cok ben üzülen olmuşumdur hatta japonlara dedim kaldırmayın yeni ona benzer kasa cıkartın ama motor aynı olsun dedim ama yine yaptılar yapacaklarını