Daihatsu Japonya'nın Lider Küçük Araç Üreticisi

Daihatsu'dan Güncel Haberler (Bu bölüm Daihatsu ile ilgili haberler içindir. Modeller ile ilgili haberler için, ilgili modelin kendi sayfasının kullanılması rica olunur)

Daihatsu Japonya'nın Lider Küçük Araç Üreticisi

MesajUmut-Gultekin, 28 Ağu 2008, 10:58

Daihatsu 34 sene sonra liderliği Suzuki'nin elinden aldı ve küçük araç üretimi konusunda Japonya'nın 1 numaralı şirketi haline geldi.
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: Daihatsu Japonya'nın Lider Küçük Araç Üreticisi

MesajSonCuoreci, 28 Ağu 2008, 13:11

SuperSonic yazdı:Daihatsu 34 sene sonra liderliği Suzuki'nin elinden aldı ve küçük araç üretimi konusunda Japonya'nın 1 numaralı şirketi haline geldi.

Bizim Japon'a da bu yakışır... Sen git Hindistan'da üret gel arabaları, sonra gel Japonya'da küçük araç üretimi konusunda lider ol... Yok öyle yağma... :twisted:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

MesajUmut-Gultekin, 28 Ağu 2008, 14:13

SonCuoreci yazdı:Bizim Japon'a da bu yakışır... Sen git Hindistan'da üret gel arabaları, sonra gel Japonya'da küçük araç üretimi konusunda lider ol... Yok öyle yağma... :twisted:

Benim bildiğim kadarıyla Daihatsu'nun şu an Japonya hariç, sadece Endonezya ve Venezuela'da fabrikaları var. Hindistan'daki oluşum henüz belli değil. Toyota ile ortak yapılacak bir girişim olduğu duyurulmuştu ama detay bilgi yok henüz... Gelecekte fabrika açılacak yeni ülke hedefi belki Çin olabilir diye düşünüyorum. Esasında Toyota ile bir şekilde anlaşılsa da, Türkiye'de üretim yapılabilse ne harika olur :wink:
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajSonCuoreci, 28 Ağu 2008, 14:50

SuperSonic yazdı:
SonCuoreci yazdı:Bizim Japon'a da bu yakışır... Sen git Hindistan'da üret gel arabaları, sonra gel Japonya'da küçük araç üretimi konusunda lider ol... Yok öyle yağma... :twisted:

Benim bildiğim kadarıyla Daihatsu'nun şu an Japonya hariç, sadece Endonezya ve Venezuela'da fabrikaları var. Hindistan'daki oluşum henüz belli değil. Toyota ile ortak yapılacak bir girişim olduğu duyurulmuştu ama detay bilgi yok henüz... Gelecekte fabrika açılacak yeni ülke hedefi belki Çin olabilir diye düşünüyorum. Esasında Toyota ile bir şekilde anlaşılsa da, Türkiye'de üretim yapılabilse ne harika olur :wink:

Ben aslında bunu Suzuki'yi kastederek söylemiştim, çünkü bildiğim kadarıyla Suzuki otomobil üretiminin tamamına yakınını Hindistan'a kaydırmış durumda...

Ama Daihatsu Türkiye'de üretime geçse, hatta "üretim"i de geçtim, Türkiye'de birazcık faaliyete geçse gerçekten harika olacak... Yeni Cuore'yi Türkiye'de görmek istiyorum ben artık... Hatta kapımın önünde bir tane görmek istiyorum :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

MesajUmut-Gultekin, 28 Ağu 2008, 15:04

SonCuoreci yazdı:Ama Daihatsu Türkiye'de üretime geçse, hatta "üretim"i de geçtim, Türkiye'de birazcık faaliyete geçse gerçekten harika olacak... Yeni Cuore'yi Türkiye'de görmek istiyorum ben artık... Hatta kapımın önünde bir tane görmek istiyorum :mrgreen:

Biz de yollarımızda X4 görmek istiyoruz, otomatik Copen görmek istiyoruz ama olmuyor işte :) Bazı şeylerin ulaşılamayan hayaller olarak kalması içimizdeki çocuğun canlı kalması açısından faydalı bir etken :!:
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajSonCuoreci, 28 Ağu 2008, 15:09

SuperSonic yazdı:Bazı şeylerin ulaşılamayan hayaller olarak kalması içimizdeki çocuğun canlı kalması açısından faydalı bir etken :!:

Anladım ben onu... :wink:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

MesajSirion gti, 28 Ağu 2008, 15:16

demi hayaller gerçek olsa ben kapıya bugatti veyronu çekmiştim içindede jesica alba beni bekliyordu en iyisi bunun hayal olarak kalması :lol:
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

MesajUmut-Gultekin, 30 Ağu 2008, 12:45

Daihatsu sadece motor üretimi yapacak olan Kurume fabrikasını devreye soktu.

Kaynak:
http://www.redorbit.com/news/business/1 ... ume_plant/
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Dön Daihatsu'dan Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir