SuperSonic yazdı:Daihatsu 34 sene sonra liderliği Suzuki'nin elinden aldı ve küçük araç üretimi konusunda Japonya'nın 1 numaralı şirketi haline geldi.
SonCuoreci yazdı:Bizim Japon'a da bu yakışır... Sen git Hindistan'da üret gel arabaları, sonra gel Japonya'da küçük araç üretimi konusunda lider ol... Yok öyle yağma...
SuperSonic yazdı:SonCuoreci yazdı:Bizim Japon'a da bu yakışır... Sen git Hindistan'da üret gel arabaları, sonra gel Japonya'da küçük araç üretimi konusunda lider ol... Yok öyle yağma...
Benim bildiğim kadarıyla Daihatsu'nun şu an Japonya hariç, sadece Endonezya ve Venezuela'da fabrikaları var. Hindistan'daki oluşum henüz belli değil. Toyota ile ortak yapılacak bir girişim olduğu duyurulmuştu ama detay bilgi yok henüz... Gelecekte fabrika açılacak yeni ülke hedefi belki Çin olabilir diye düşünüyorum. Esasında Toyota ile bir şekilde anlaşılsa da, Türkiye'de üretim yapılabilse ne harika olur
SonCuoreci yazdı:Ama Daihatsu Türkiye'de üretime geçse, hatta "üretim"i de geçtim, Türkiye'de birazcık faaliyete geçse gerçekten harika olacak... Yeni Cuore'yi Türkiye'de görmek istiyorum ben artık... Hatta kapımın önünde bir tane görmek istiyorum
SuperSonic yazdı:Bazı şeylerin ulaşılamayan hayaller olarak kalması içimizdeki çocuğun canlı kalması açısından faydalı bir etken
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir