camoka yazdı:ee bana lpg'li bir sirion ya da lpg'li yeni terios'u pekala önerebilirler. ayıla bayıla kabul ederim.
Doğru söylüyorsun sen kendi ihtiyaçlarını karşılamak için LPG'li bir araç tercih ediyorsun ve böyle bir üretim piyasaya çıktığında hiç düşünmeden alırım diyorsun. aslında benimde anlatmak istediğim bu BÖYLE BİR MODEL TR'de YOK MAALESEF!!
ben 93 yılında bizim 90 model şahin'i kaçırarak aaraba sürmeye başladım ( o zamanlarda arabaya çok meraklıydım ). bu zamana kadar LPG'li, benzinli atmosferik, benzinli turbo, eski dizeller, turbo dizeller, miniler, compactlar, lüks araclar, jipler kullandım hem şehir içinde hem şehirdışında. kendimce bir tecrübem oluştu ( övünmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ). bu güne kadar corolla 98 ve 99 ve siriondan aldığım keyfi diğerlerinden alamadım. yada ençok bu iki araç keyif verdi bana. ve en hoşlanmadığım araçlar ise LPG'li olanlardı.
bu sebeple ben hiç bir markanın LPG'li modelini kullanmak için almam.
Öte yandan yeni sirion'u yada materia'yı bu halleriylede almam. çünkü onların mevcut durumları senin gibi benide cezbetmiyor.
OOOFF OFFF şu X4 gelsede alsak!!