o dalga gecenlerle o sirionla nasıl rezil ettiğim günler oldu size bi anımı anlatayım
bi akşam arkadaşlarla cafede oturuyoruz muhabet falan sonra başka benim tanımadığım ama arkadaşlarımın arkadaşı olan 3 kişi geldi muhabet yine muhabetler falan sonra araba konusu acıldı işte herkez aracını söylüyor falan o yeni gelen 3 arkadaşın 1sinde 106 gti birisinde golf gti (2002) model arabalar varmış
sonra bana geldi sıra sordular ozaman bende daha plakaları yeni takılmış YRV TURBO var
-dediler sen ne var emre dediler
-walla daha yeni aldım daihatsu yrv var dedim
-hımm one ya nasıl bişey o diye güldüler
- walla 1.3 motor ama sizin arabaları yer
- hadi ya falan bana 106gti ve golf gti deki motora yaptıkları modifiyeleri saymaya başaladılar ve beni baya küçümsediler ama ben hala beygir gücünü söylemedim
sonra baya bu muhabet cafe cıkışına kadar gitti benim yrv yi alırken turbo yazısını cıkarmıştım rengide siyah o biçim duruyor araba
cafede dedik emre sen baya iddalısın gel ışıklarda bi kalkalım ssenle dediler bende emin bi şekilde tamam hay hay

bunlar benim arabayı dışarda gördüler siyah falan bide o kocaman kaput üstünde intercoller hava girişini gördüler tırstılar ama belli etmiyorlar
- arabada baya bıcırmış dediler bende biraz sinir oldum
sonra ışıklara geldik falan street sift vitese aldım

vede 3-2-1 ateşş yaklaşık 1.5km var diğer ışıklara kalkış o biçim yrv asvaltı resmen kazıdı ben ve yanımdaki kız arkadaşım resmen koltuğa bizim posterimizi cıkardı
sonuç 1 araba boy farkla yaklaşık 600metre ben önde devam ve ettim diğer ışıklarada önde geldim bi daha istediler sonuç yine aynı yanımızdaki kızlarada arkadaşlara o iki arkadaş resmen rezil oldu
araçlardan indiğimizde yüzleri kızarık benim arabaya hayran hayran bakıyorlardı
ve ilk dedikleri şey
- bu araba ne motor var ya ve sen neyaptın buna

-dedim bişey yok normal 1.3 motor ama 130hp turbo var

) adamı böle rezil ederr
hiç unutmam bu anımı