Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Daihatsu Sirion X4

Daihatsu'nun diğer bazı ülkelerde sattığı, ülkemize henüz gelmemiş veya gelmeyecek olan modelleri.

Re: Daihatsu Sirion X4

MesajSirion gti, 11 Oca 2008, 12:32

o tarz küçük görmeler çok oluyo ama önemli olan boyu değil işlevi diye boşa söylememişler.Bende 190 la passattan yol istedikten sonra passatdaki paşam epey bi şaşkın bakmıştı!!
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajemr, 11 Oca 2008, 13:48

size bi olayımı daha anlatayım cok gecmedi dun oldu bu olay

gecen haftaydı galiba benim arabayla (yeni terios) tekirdağ sahilinde gezerken ışıklarda yanıma citroen saxo vts galiba öle yazıyordu :) neyse yanyanayız içinde benim yaşlarımda 2 eleman oturuyor bende tek başımayım bana baktılar bişey konuştular kesin şöyledir

- şu elemana bak altına jip almış geziyor şununla oynayalım demişlerdir

neyse ben onu hissettim benim araba otomatik vites hemen L ye aldım ayağım frende bekliyorum ışıkların yanmasını :) neyse yandı ışıklar tabi bu saxo cayırtı kopardı benim araba 4ceker olduğu birden lak diye kalktı ama benim araba bi türlü poposunu kaldıramadı sonradan acıldı ama saxo 1 araba boy fark attı bana sonrada arabalara makas atarak yetiştim arkadaşın arkasına 140la girdim ama yetişemedim
eleman ametör olduğu belli ben makas attım arabalara o sol şeridi kapattı gidiyor sellektör cakarak yol istiyor:)
neyse diğer ışıklarda kalktık yine benim araba poposunu kaldıramadı :( sonra eleman çarşı yoluna girdi girerken kafasını camdan cıkartıp güldü bende ya sabır diye devam ettim ama içim el vermiyor acayip ayar oldum elemana

neyse dun perşembe işte benim annemin arabasını aldım (eski kasa sirion otomotik) bakımı vardı bide işlerim vardı çarşıda yine sahile cıktım hem biraz etrafa bakmak için sonra bi baktım benim saxo elemanlar yine yanıma geldi bana döndüler yine güldüler bende içimden

-aha şimdi gel bakalım o gülücüğün hesabını soralım dedim

annemin arabada 175taban lastik var vede önceden test aracı olduğu için araba devam bastıkları için acılmış bi araba
neyse ışıklardan bi kaltık başabaş gidiyoruz sobu yine solum da devam ediyor ben sağda olduğum iiçin önüme arabalar geldi makas atıyorum bunu makaslarla gectim yaklaşık 3 araba boy fark attım :) diğer ışıklarda durduk yine kalktık bu sefer arabaya ısındım benim araba modundun cıktım kalkışta geçtim fark attım tabi bunları street sift vitesle yapıyorum kendimi yarış arabasını kullandığımı hissettim bide o sirion öle güzel motor sesi geliyorki sanki motorda modifiye var

neyse uzatmayım yaklaşık 6 km her ışıklarda yedim düz yoldada yedim her türlü geçtim elemanlar deli oldu resmen en sonun istanbul yolu üzerinde maxi alışveriş merkezine girdim girerken bunlar arkamda kafamı camdan cıkartıp gülüp el salladım ohh varya tüm sitresim gitti yani :) bu daihatsu yu seviyorum ya
Hayat 3.000 devirden sonra başlar
Kullanıcı avatarı
emr
Daihatsu Yetkili Servisi ve Satıcısı

Model: Materia

MesajDoorman, 14 Oca 2008, 11:57

zaten keyfi ordan cıkıyor.
simdi bir golf gt veya ne biliyim 150 hp üzeri kompact gtı'lardan biriyle yada abartıp spor coupelerden biriyle siriondan alınan keyif alınmaz. cunku kimse sizinle yarışmayı göze almaz. ulan şimdi gecilip rezil olmak var diye. yada yarışsada nasıl olsa beni gececekti ama en azından kovaladım filan diye kendini teselli eder.

bide sirionu düsünün . daha dogrusu siz baska bir aractasınız ve yanınıza bir sirion durdu. baktınız kücük birsey nikelajla filan süslemişler ama lastiginden belli şehir içinde hanımlara gezinti arabası bu otobana bile cıkılmaz bununla. hic zorlanmam ben bunu gecerken.
fakat yeşil yandıgında; o neydi öyle birden kus olup uctu sanki.
simid tekrar siriondasınız ve gözünüz aynada. geride kalan aracın soförünün gözündeki hüsranı gördügünüzde duydugunuz hazzı tarif edebilirmisiniz?
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

MesajDoorman, 18 Oca 2008, 09:21

Arkadaşlar bir Ümit deyip dün merkeze bir mail atmıştım. boon X4 için.
eğerki bu araç hakkında belki gelir diye bir ümidi olan arkadaşlar varsa unutsun. cünkü gelmesi mümkün gözükmüyor imiş.
neyse youtube sagolsun napalım.
Kullanıcı avatarı
Doorman

MesajUmut-Gultekin, 28 Şub 2008, 21:54

Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajDoorman, 29 Şub 2008, 10:38

Umut rica ediyorum koyma X4 fotografı.
ACI ÇEKİYORUM BEN BURDA. :cry: :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
Doorman

MesajUmut-Gultekin, 29 Şub 2008, 11:02

Doorman yazdı:Umut rica ediyorum koyma X4 fotografı.

Japonya'dan ikinci el temiz bir tane alalım, gümrükte iki misli para verelim. Sıfırı parasına gelsin :( Tek alternatif bu gibi şimdilik... Bence getirecekler. Şimdi değilse bile 2-3 sene içinde, Sirion kasası eskimeye yüz tutunca. Ümidim var yani :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajDoorman, 29 Şub 2008, 12:19

umutgultekin yazdı:
Doorman yazdı:Umut rica ediyorum koyma X4 fotografı.

Japonya'dan ikinci el temiz bir tane alalım, gümrükte iki misli para verelim. Sıfırı parasına gelsin :( Tek alternatif bu gibi şimdilik... Bence getirecekler. Şimdi değilse bile 2-3 sene içinde, Sirion kasası eskimeye yüz tutunca. Ümidim var yani :)

Bu konuda ciddi kararsızlık içindeyim. Emre'nin dediği gibi seneye filan getirirlerse ümidi ile Sirionuma hiç bir şey yaptırmama kararı aldım. Ama eğer 2-3 sene sonra getireceklerini bilsem gider bende LPG taktırırım. Sirion'la yaklaşık yılda 15000 km filan yapıyorum. şimdi LPG taktırırda 1 sene sonra satarsam, alan adama hediye etmiş olcam çünkü kendini yeni yeni amorti etmiş olcak. ama 2-3 sene daha bineceksem neden taktırmayım diyede düşünüyorum ( hoş LPG deposunu koyacak yer bulmalıyım önce :mrgreen: )
OFFF ne zaman geleceği yada gelip gelmeyeceği kesinleşse çok sevincem. Kendimi ona göre ayarlıcam daha doğrusu sirion'u :D
Kullanıcı avatarı
Doorman

MesajSirion gti, 29 Şub 2008, 12:51

Lpg deposu sıkıntı değil stepnenin oraya koy gitsin
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

MesajDoorman, 29 Şub 2008, 13:03

Sirion gti yazdı:Lpg deposu sıkıntı değil stepnenin oraya koy gitsin

Abi akşam benim bağajın son halinin fotografını göndereyim sana. Bak bakalım nereye koyabilcez. :D
Kullanıcı avatarı
Doorman

MesajUmut-Gultekin, 29 Şub 2008, 13:04

Doorman yazdı:Abi akşam benim bağajın son halinin fotografını göndereyim sana. Bak bakalım nereye koyabilcez. :D

Hangi bagajın :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajDoorman, 29 Şub 2008, 13:05

umutgultekin yazdı:
Doorman yazdı:Abi akşam benim bağajın son halinin fotografını göndereyim sana. Bak bakalım nereye koyabilcez. :D

Hangi bagajın :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
olmayan bagajın
Kullanıcı avatarı
Doorman

MesajSirion gti, 01 Mar 2008, 12:57

O zaman arabayı sen gaza getirecen başka çare yok :lol:
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

MesajUmut-Gultekin, 27 Mar 2008, 23:04

Bugünkü X4 kotamızı video inceleme ile dolduralım:

Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajFaTiH, 10 Ağu 2008, 11:46

133 beygirlik güzelim hasretimizi modifiyeyle Japon amcalarımız 162.0PS 6900rpm yapmak için çok da zorlanmamış gibiler.. :D

http://www.hkskansai.co.jp/html/democar ... /boon.html
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

ÖncekiSonraki

Dön Türkiye'de Satılmayan Modeller

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir