size bi olayımı daha anlatayım cok gecmedi dun oldu bu olay
gecen haftaydı galiba benim arabayla (yeni terios) tekirdağ sahilinde gezerken ışıklarda yanıma citroen saxo vts galiba öle yazıyordu

neyse yanyanayız içinde benim yaşlarımda 2 eleman oturuyor bende tek başımayım bana baktılar bişey konuştular kesin şöyledir
- şu elemana bak altına jip almış geziyor şununla oynayalım demişlerdir
neyse ben onu hissettim benim araba otomatik vites hemen L ye aldım ayağım frende bekliyorum ışıkların yanmasını

neyse yandı ışıklar tabi bu saxo cayırtı kopardı benim araba 4ceker olduğu birden lak diye kalktı ama benim araba bi türlü poposunu kaldıramadı sonradan acıldı ama saxo 1 araba boy fark attı bana sonrada arabalara makas atarak yetiştim arkadaşın arkasına 140la girdim ama yetişemedim
eleman ametör olduğu belli ben makas attım arabalara o sol şeridi kapattı gidiyor sellektör cakarak yol istiyor:)
neyse diğer ışıklarda kalktık yine benim araba poposunu kaldıramadı

sonra eleman çarşı yoluna girdi girerken kafasını camdan cıkartıp güldü bende ya sabır diye devam ettim ama içim el vermiyor acayip ayar oldum elemana
neyse dun perşembe işte benim annemin arabasını aldım (eski kasa sirion otomotik) bakımı vardı bide işlerim vardı çarşıda yine sahile cıktım hem biraz etrafa bakmak için sonra bi baktım benim saxo elemanlar yine yanıma geldi bana döndüler yine güldüler bende içimden
-aha şimdi gel bakalım o gülücüğün hesabını soralım dedim
annemin arabada 175taban lastik var vede önceden test aracı olduğu için araba devam bastıkları için acılmış bi araba
neyse ışıklardan bi kaltık başabaş gidiyoruz sobu yine solum da devam ediyor ben sağda olduğum iiçin önüme arabalar geldi makas atıyorum bunu makaslarla gectim yaklaşık 3 araba boy fark attım

diğer ışıklarda durduk yine kalktık bu sefer arabaya ısındım benim araba modundun cıktım kalkışta geçtim fark attım tabi bunları street sift vitesle yapıyorum kendimi yarış arabasını kullandığımı hissettim bide o sirion öle güzel motor sesi geliyorki sanki motorda modifiye var
neyse uzatmayım yaklaşık 6 km her ışıklarda yedim düz yoldada yedim her türlü geçtim elemanlar deli oldu resmen en sonun istanbul yolu üzerinde maxi alışveriş merkezine girdim girerken bunlar arkamda kafamı camdan cıkartıp gülüp el salladım ohh varya tüm sitresim gitti yani

bu daihatsu yu seviyorum ya