Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Daihatsu Terios SX 2001 Model

Daihatsu'nun 4x4 segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Toyota Cami, Dario Terios, Daihatsu Taruna, Perodua Kembara adları altında da satılmaktadır.

Daihatsu Terios SX 2001 Model

Mesajahmetaliyagci, 07 May 2009, 21:55

öncelikle herkese selamlar...
böyle seviyeli ve faydalı bilgiler içeren bir site hazırladığınız için çok teşekkür ederim emeği geçen herkesin eline sağlık..
şimdi gelelim soruma: başlıkta da belirttiğim gibi 2001 model terios sx almayı düşünüyorum ama 2. el... kafama takılan bazı sorular var aslında her araba sahibi olmak isteyen kişinin duyduğu kaygılar diyelim,örneğin servis hizmetleri? nasıl yedek parça sıkıntısı var mı? bilindik bi problem çıkarıyor mu?
vb. konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...
ahmetaliyagci

Marka: Daihatsu
Model: Terios 1. Nesil

Re: Daihatsu Terios SX 2001 Model

MesajUmut-Gultekin, 08 May 2009, 09:19

ahmetaliyagci yazdı:öncelikle herkese selamlar...
böyle seviyeli ve faydalı bilgiler içeren bir site hazırladığınız için çok teşekkür ederim emeği geçen herkesin eline sağlık..
şimdi gelelim soruma: başlıkta da belirttiğim gibi 2001 model terios sx almayı düşünüyorum ama 2. el... kafama takılan bazı sorular var aslında her araba sahibi olmak isteyen kişinin duyduğu kaygılar diyelim,örneğin servis hizmetleri? nasıl yedek parça sıkıntısı var mı? bilindik bi problem çıkarıyor mu?
vb. konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...

Sitemize hoşgeldiniz. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yanıtlara geçeyim fazla bekletmeden:
  • Servis hizmetleri ile ilgili: Daihatsu Yetkili Servisleri'nin listesi
  • Yedek parça sıkıntısı yaşamazsınız İstanbul'da iseniz. Diğer şehirlerdeki yetkili servislerde her parça bulunmayabiliyor. Bu durumda kargo ile İstanbul'dan geliyor parça. 1-2 günlük bekleme periyoduna sebep olabilir bu durum. Ama dediğim gibi, Daihatsu'nun elinde her türlü yedek parça mevcut.
  • Terios en çok satan Daihatsu modeli olduğu için parça fiyatları diğer modellere göre nispeten daha ucuz ama en nihayetinde ithal bir arabadan bahsediyoruz.
  • Bilindik bir problemi yok.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Dön Terios (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir