Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Daihatsu Terios = Toyota Cami

Daihatsu'nun 4x4 segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Toyota Cami, Dario Terios, Daihatsu Taruna, Perodua Kembara adları altında da satılmaktadır.

Daihatsu Terios = Toyota Cami

Mesajcosworth, 18 Kas 2009, 15:49

arkadaşlar kıbrısta bulunan 1. nesil terios'un toyotacası 'cami' olarak geçiyor sizlerle de böle gereksiz bir bilgiyi paylaşmak istedim...Ama cami çok daha şekil duruo rüzgarlıkları ve kaput üstü aynaları ile biraz tarz yapmış sanki.... ; )

Resim
Resim

Resim
Beygirin kadar hava yap , Kornan kadar öt ,Fren mesafen kadar kısa kes...
Kullanıcı avatarı
cosworth

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: Daihatsu Terios = Toyota Cami

Mesajcamoka, 18 Kas 2009, 20:22

cosworth yazdı:Ama cami çok daha şekil duruo rüzgarlıkları ve kaput üstü aynaları ile biraz tarz yapmış sanki.... ; )

şekil duroyor derken ben de bir anımı anlatayım. 2.5 yasında bir yegenim var bir gün baktım elinde sarı renkli oyuncak bir araba var, bu ne len ne şekilsiz arabaymış bu derken bir baktım ki toyota cami! ilk once bu ne ya cami yazmışlar herhalde fake oyuncak. sonra arabayı evirip cevirdim, bir şeye benzeteceğim ya, yrv'e benzetir gibi oldum(tabi arabanın arkasındaki stepne yegenin verdiği strese dayanamamış ortadan yok olmuş o sebepten yrv'e benzetiyorum), o zaman kıllandım işte arabanın gerçek olduğundan sonra kısa bir internet arastırması sonucu arac dogrulandı ancak araba yrv'nin degıl, terios'un ekürisiymiş.
ama yeğenin arabayı simdi gorseniz kesin cuore dersiniz cunku en son rüzgarlıkta kalmamıstı arabanın üstünde.
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Mesajbasdogan, 18 Kas 2009, 23:25

bence gayet güzel bir paylaşım olmuş. zaten birçok daihatsu modeli farklı ülkelerde farklı ad altında satılmakta.
Kullanıcı avatarı
basdogan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajUmut-Gultekin, 19 Kas 2009, 00:42

Teşekkürler :) Diğer modeller için benzer konular açmıştım ama görünüşe göre bunu altamışım :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Dön Terios (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir