Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Daihatsu Tezerler: Periyodik Bakım

Tezerler / Maslak ile ilgili bilgiler, müşteri deneyimleri ve puanlamaları.

Ortalama Puanı: 9.8 (1 kişinin puan ortalaması)
Telefon iletişimi: 10, Yüzyüze iletişim: 10, Üslup, tavır: 10, Teknik yeterlilik: 10, Parça yeterliliği: 10, İlgi, alaka: 10, Fiyat standardizasyonu: 10, Bekleme salonu: 8, Hizmet süresi: 10, Randevu alma kolaylığı: 10
Yaşadığımız bayi ve servis deneyimlerini aktarırken lütfen ölçülü bir dil kullanmaya ve otokontrol yapmaya özen gösterelim. Aksi taktirde yazdıklarınız nedeniyle sizler veya sitemiz zan altında kalabilir ve bunu engellemek için yazılarınız uygun bir dille yumuşatılmak zorunda kalabilir. Lütfen bu durumdan kaçınmak için ve anlatmak istediklerimizin kendi kelimelerimizden oluşmasını sağlamak için, kullandığımız dilin ölçülü olmasına özen gösterelim. Bu foruma birbirini kötülemek isteyen rakip servis ve bayilerin girişi kesinlikle yasaktır. Öyle bir durum yakalanırsa ilgili yazılar/puanlar silineceği gibi, bu girişimde bulunan kurum ifşa edilecektir.

Daihatsu Tezerler: Periyodik Bakım

Mesajyumnum, 28 Tem 2010, 18:15

Selamlar,
2006 model Daihatsu aracımı ilk 1000Km. bakımı haric tüm bakımlarını Tezerler servisde yaptırdım. Bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum.

* Telefon iletişimi 10
* Yüzyüze iletişim 10
* Üslup, tavır 10
* Teknik yeterlilik 10
* Parça yeterliliği 10
* İlgi, alaka 10
* Fiyat standardizasyonu 10
* Bekleme salonu 8
* Hizmet süresi 10
* Randevu alma kolaylığı 10

tüm daihatsu sahiplerine tavsiye ediyorum
yumnum

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Re: Daihatsu Tezerler: Periyodik Bakım

Mesajtezerlermaslak, 09 Ağu 2010, 23:33

Hakkımızda yazmış olduğunuz güzel sözlere teşekkür ederiz.
TEZERLER DAİHATSU
Rıza Çayır
Kullanıcı avatarı
tezerlermaslak
Daihatsu Yetkili Servisi

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Dön Tezerler / Maslak

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir