Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Daihatsu Trevis

Daihatsu'nun diğer bazı ülkelerde sattığı, ülkemize henüz gelmemiş veya gelmeyecek olan modelleri.

Re: Daihatsu Trevis

Mesajfeylesof, 02 Kas 2008, 22:16

Bu araba tr'ye kesinlikle gelmeli acayip şirin.
feylesof

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

MesajUmut-Gultekin, 07 Oca 2009, 10:53

Buyurun size Cabrio Daihatsu Trevis. Photoshop tabii ki :)
luukyday.jpg
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajroverandom, 13 Eki 2011, 07:39

merhablar...bende Daihatsu Trevis (ben adini mira -gina olarak yaziliyor-biliyordum) hastasiyim resmen...japonyaya ilk geldigimden gunden beridir satin almak istiyorum....ehl;iyet problemim var :( bu sene halledecem insallah..bu arada Daihatsu Trevis Turkiyede ben hic gormedim....benim gibi bu arabanin hastalarini gormek beni sevindirdi .... :)
bu arada ben japonyada yasadigim icin hergun gorup ic geciriyorum :( waaaaa :(
roverandom

Model: Copen

Mesajroverandom, 13 Eki 2011, 07:47

bailiwick yazdı:Türk plakası vardı ama plakayı aklımda tutmak hç aklıma gelmedi anlık şokla ama galiba UN plakalıydı.

bende turkiyeye kesin donuste getirecem yanimda bir tane...ama sanirim pahaliya mal oluyor :(
roverandom

MesajSonCuoreci, 13 Eki 2011, 09:46

Hocam, öncelikle aramıza hoşgeldin diyelim. Ehliyet problemi trafiğin ters akışından mı hasıl oldu yoksa başka başka kurallar mı söz konusu orada?
Umarım en kısa zamanda ehliyet problemini halledip bir Trevis sahibi olursun da bizimle burada tecrübelerini ve fotolarını paylaşırsın :)
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajargyle, 14 Eki 2011, 16:59

Peki hoca,

Trevis genişlik olarak nasıl, fotolarda göründüğü gibi minicik mi? Ayrıca, artık üretilmiyor diye biliyorum, Japon sitesinde yok. Hoş orada Yeni Charade de yok, Avrupa'da satılıyor 13000 Euro'ya. Sanırım Almanya üretiyor onu. Ya o, ya da Mira e:S olacak :), ne güzel olur. Ama tabii servis-parça sıkıntısını göze almak gerek.

Ordan buraya gelmesi çok zor, nakliye problem. Gümrükle birlikte fiyatının 2 ila 3 katını bulur masrafı.
argyle

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajroverandom, 18 Eki 2011, 05:42

SonCuoreci yazdı:Hocam, öncelikle aramıza hoşgeldin diyelim. Ehliyet problemi trafiğin ters akışından mı hasıl oldu yoksa başka başka kurallar mı söz konusu orada?
Umarım en kısa zamanda ehliyet problemini halledip bir Trevis sahibi olursun da bizimle burada tecrübelerini ve fotolarını paylaşırsın :)
tesekkur ederim...sorun su
ehliyeti turkiyeden aklirsam alma suresi 2.5 civari ...birde uzerine ben japonyada evli oldugum cin japon ehliyetine gecirebilmeme icin en az kendi ulkemde 3 ay kullanmama gerekiyormus..buda 6 ay turkiyede kalmam demek..su an icin mumkund egil...malum ekonomik sebep..

simdi burada aarastiriyorum...turkce sibav yok..ingilizce yada japonca..japoncada kanji okumam gerek..imkansiz su an icin :)
ingilizcede ise 2 sorun var
1)hocalarin cogu ingilizce bilmiyor :( (belirlei yerlerde var ve cok pahali)
2)ingilizcemin seviyesi hakkinda tereddut icerisindeyim..ama yapacak bir sey yok...1 hafta icinde bir yere kayit yaptiracam..

umarim alirim...

bu arada eger isterseniz daihatsu modelleri icin resim ekleyebilirim..ben arabalardan fazla anlamam..ama mira yi gordyugum ilk gunden beridir istiyorum hahahaha benim olacakk..binecem ustune ,vuracam kirbaci vuracam kirbaci hahaha :)
roverandom

Mesajroverandom, 18 Eki 2011, 05:45

argyle yazdı:Peki hoca,

Trevis genişlik olarak nasıl, fotolarda göründüğü gibi minicik mi? Ayrıca, artık üretilmiyor diye biliyorum, Japon sitesinde yok. Hoş orada Yeni Charade de yok, Avrupa'da satılıyor 13000 Euro'ya. Sanırım Almanya üretiyor onu. Ya o, ya da Mira e:S olacak :), ne güzel olur. Ama tabii servis-parça sıkıntısını göze almak gerek.

Ordan buraya gelmesi çok zor, nakliye problem. Gümrükle birlikte fiyatının 2 ila 3 katını bulur masrafı.

ben yenileri goruyorum yolda....hic icine binmedim...turkler gibi degiller...yabancilara bu tip seyleri kolay teklif edemiyorsunuz...ama sizin icin bir daihatsu servisidne denerim...

uretim ile bilgileri japon sitesinden ve daihatsu servisinden ogrenir kesin seyleri ayzarim..
bu arada trevis in oyuncaklari bile muthis :)
roverandom

Önceki

Dön Türkiye'de Satılmayan Modeller

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir