Daihatsu'ya reklam filmi önerileri (yaşanmış olaylar)

Daihatsu ile nasıl tanıştınız? Ilk Daihatsu'nuz ne modeldi? Alırken sevinçten zıpladınız mı? Satarken hüzünden ağladınız mı? Bebeğimiz gibi özenle baktığımız Daihatsu'larımıza dair hatıralarımızı paylaşıyoruz.

Re: Daihatsu'ya reklam filmi önerileri (yaşanmış olaylar)

MesajFaTiH, 21 Mar 2008, 15:42

Adam memleket ziyaretine gitmişti 3 günlüğüne...3 gün içinde 3 defa "bu araba da neymiş böyle!" v.d. şeklinde farklı kişiler tarafından sorulan suâllerden;aracının üzerinde olan çifter çifter gözlerden ve süregelen muhabbetten artık neredeyse yorgun düşmek üzereyken dönüş yoluna koyulmuştur..Yolun ıssız bir noktasında bulunan Trafik kontrol noktasının gizli radar noktasından ideal bir süratle geçmesine rağmen ileride ki Karakol önüne konuşlanmış polis aracı;Sirion sahibini durdurur..Camdan eğilerek içeriye bakar;bir yandan belgeleri ister;şöyle bir göz gezdirdikten sonra oldukça ciddi bir tavırla tekrar sürücünün camına doğru eğilir..Sürücü korkar;ne oldu ki bir açığımız mı varmış diye düşünerek.. :roll: Memur birden patlatır bombasını:"Kaç para bu arabanın piyasası;motoru nasıl diye!???"
Bir kaç dakikalık kısa bir sohbetten sonra araç, kontrol noktasından ayrılırken;polisler hayranlıkla kendisini izlemektedir...

Yaşanmış olay; Zonguldak-Ankara yolu Akyarma civarı Trafik Kontrol Noktası: Mart 2008
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

MesajSirion gti, 21 Mar 2008, 18:17

Demekki orası piyasa kontrol noktasıymış sen polis sanmışın onları :)
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Önemli olan; boyu değil, işlevi...

MesajUmut-Gultekin, 02 Nis 2008, 10:06

Adam YRV Turbo'su ile benzinliğe girer. Depo dolarken pompacı "abi" der, "motoru kaç bu arabanın?" "1300 diye cevap verir bizimkisi". Pompacı "azmış be abi, bu motor bu arabaya az gelir. Bak benim arabaya 1400 motor var, az geliyor" diyerek Uno'sunu işaret eder. Bunun üzerine bizim adam tarihi sözü sarfeder bilgiç bir eda ile "önemli olan boyu değil, işlevi. bu araba 130 beygir". Pompacı "130 mu, abi ne yaptın sen, çok yakar bu o zaman" der. Sonraki konuşmalarda Uno'nun 75 beygirlik motoru ile daha fazla yaktığı ortaya çıkar. Adam benzinin parasını ödemeye gider, dönüşte benzinliğin tüm pompacıları arabanın etrafına doluşmuştur. "Orası nasıl, burası nasıl, ikinci eli kaça, sıfırı kaça, adamlar ne araba yapmışlar be abi" falan gibi onlarca soruya kısa yanıtlar verip, güleryüzle pompacılardan yakayı zar zor kurtarır bizimkisi. Benzinliğin çıkışında yerlerin de ıslak olması nedeniyle yarı istemli bir patinaj olayı ile kısa filmimiz son bulur. Siyah zemin üstüne Daihatsu logosu gelir.

Yaşanmış olaydır. Yıl 2008, yer İstanbul, SonCuoreci'nin Fiat'ı duvarına çarptığı benzincinin yanındaki benzinci :D
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajFaTiH, 02 Nis 2008, 10:16

Abi hep oraya girersin artık sen!! :wink: Daihatsu aşkına!!Bakarsın adamlar teker teker YRV Turbo lanırlar..!! :D
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Re: Önemli olan; boyu değil, işlevi...

MesajSonCuoreci, 02 Nis 2008, 11:32

SuperSonic yazdı:Yaşanmış olaydır. Yıl 2008, yer İstanbul, SonCuoreci'nin Fiat'ı duvarına çarptığı benzincinin yanındaki benzinci :D

Benim izler hala duruyor mu duvarda bari? :)
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

MesajUmut-Gultekin, 02 Nis 2008, 15:45

SonCuoreci yazdı:Benim izler hala duruyor mu duvarda bari? :)

Boyamışlar. Ya da ben bulamadım :)
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

MesajSonCuoreci, 02 Nis 2008, 16:18

SuperSonic yazdı:
SonCuoreci yazdı:Benim izler hala duruyor mu duvarda bari? :)

Boyamışlar. Ya da ben bulamadım :)

En son Eylül'de geçtiğimde halen boyasızdı, demek ki yeni boyamışlar...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

MesajSirion gti, 02 Nis 2008, 17:35

Bu işi kan davasına dönüştürüp aynı yere vurma yine :)
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

MesajSonCuoreci, 03 Nis 2008, 10:24

Sirion gti yazdı:Bu işi kan davasına dönüştürüp aynı yere vurma yine :)

:D Yok abi, aman allah korusun...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajcamoka, 30 May 2008, 09:45

şevval sam'ın icra ettiği 'Güzel Bir Göz Beni Attı' şarkısı Sirion'un mp3 çalarından yükselirken, sürücü, ön yolcu tarafındaki cam kontrol ünitesine uzanır ve sağ ön camı açar. sonrasında da "baboş bir izin ver de şu dikiz aynasını açayım" dedikten sonra dikiz aynasını açar ve dışarıdaki arkadaşın 'Yuh artık daha neler' demesiyle sürücünün sağ arka kapıyı sağ el parmaklarının uç eklemlerinin gücüyle kapatması bir olur. sonra mağrur sürücü ağzı şaşkınlıktan ayrılmış arkadaşına "gece uzun hayat kısa" der ve yolcular Sirion'a atlayıp geceye karışır.
reklam parlak siyah bir otobanda kırmızı sirion'u gece karanlığında yukarıdan takip eden kameranın Daihatsu logosunun bulunduğu otoban tabela takının önünde durması ile sona erer.
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

MesajSirion gti, 02 Haz 2008, 20:03

Milanoda sokak defilesi yapılmaktadır süper çıtır mankenler bikinleriyle sahnenin tozunu attırmaktadır ama bir anda izleyenlerin dikkati sokaktan geçen materiaya takılır ve tüm izleyiciler çıtır mankenleri bırakıp materianın o baş döndürücü görüntüsünü iç çekerek izlemeye başlarlar ve izleyicilerin tercihi belli olurken daihatsu logosu belirir :)
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Önceki

Dön Hatıralar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir