Daihatsu YRV Turbo 1300cc hızlanma

İnternet'ten bulduklarımız ya da kendi araçlarımızın videoları.

Daihatsu YRV Turbo 1300cc hızlanma

Mesajgönderen Özkan tarih 05 Ara 2011, 17:26

Kullanıcı avatarı
Özkan

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: Daihatsu YRV Turbo 1300cc hızlanma

Mesajgönderen serdarsword tarih 05 Ara 2011, 18:49

100 km hıza kadar yanında gelirim Sirion'la, sonrası malum :lol:
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen argyle tarih 05 Ara 2011, 19:59

Dijital göstergede M1 ile başlıyor, sonra M2 ve M3 oluyor, herbirine devir kırmızıya girdiğinde devri düşürerek atıyor, demek ki vites bunlar (?). Peki yandaki D4, 3, 2 nedir? Hep D4'ün ışığı yanıyor.

NOT: Hiç otomatik vites kullanmadım :) .
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen Özkan tarih 05 Ara 2011, 23:37

serdarsword yazdı:100 km hıza kadar yanında gelirim Sirion'la, sonrası malum :lol:

fark ettiysen 2bin devirde 1,2 saniye kaybım var,,motorsiklet arkadan gelip makas attı :o)sirion hiç kullanmadım,onun için bir şey diyemeyeceğim..
Kullanıcı avatarı
Özkan

Mesajgönderen Özkan tarih 05 Ara 2011, 23:43

argyle yazdı:Dijital göstergede M1 ile başlıyor, sonra M2 ve M3 oluyor, herbirine devir kırmızıya girdiğinde devri düşürerek atıyor, demek ki vites bunlar (?). Peki yandaki D4, 3, 2 nedir? Hep D4'ün ışığı yanıyor.

m1 manuel yani vites direksiyon konumunda, yani vitesi ben değiştiriyorum direksiyondan,ben aracımı genelde otomatik ve direksiyon konumunda kullanırken d4 ileri konumunda kullanıyorum, araba zaten çok güçlü,3ve2 yokuş inip çıkarken kullanılıyor heralde gerek duymadığım için denemedim..bu arada Bursa da oturuyorsan bir gün buluşup kalkış yaparız :o)
Kullanıcı avatarı
Özkan

Mesajgönderen serdarsword tarih 06 Ara 2011, 00:16

Yanında dediysem benim aracın önü senin aracın arka tamponu gibi yavv... :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen Özkan tarih 06 Ara 2011, 02:24

serdarsword yazdı:Yanında dediysem benim aracın önü senin aracın arka tamponu gibi yavv... :mrgreen:

:D sirion da hiç yabana atılacak bir araç değil, forumda drag videolarını izledim maşallahı var bu araçlar 1300cc olmalarına rağmen gayet performanslılar :D Japon işi bunlar :D
Kullanıcı avatarı
Özkan

Mesajgönderen serdarsword tarih 06 Ara 2011, 17:43

Fatih in YRV sini kullandım Antalya da ama bişey anlamadım benzini azdı,bir de işe gideceği tuttu :cry:
Yanyana da bir kere kaldırmışlığımız var sirionla fakat bu sefer de şehir içi trafiği engelledi.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 06 Ara 2011, 18:37

serdar senin şu sirionu buluşmada kullanmadığıma pişman oldum. şimdi de merak ediyorum arabanın sürüşü nasıldır diye. bellboyluk yapmama rağmen o kadar çeşit araba kullandım ama daha otele bir tane bile sirion gelmedi. bir kere terios geldi onu da denk gelemediğim için kullanamadım. yani tek kullandığım daihatsu benim yrv. bi copen, bi sirion bi de materiayı denemek istiyorum aslında.
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Mesajgönderen argyle tarih 06 Ara 2011, 19:18

İstanbul'a gelecekmişsin madem, bana ulaş kullandırayım sana.
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen argyle tarih 06 Ara 2011, 19:24

Özkan yazdı:
argyle yazdı:Dijital göstergede M1 ile başlıyor, sonra M2 ve M3 oluyor, herbirine devir kırmızıya girdiğinde devri düşürerek atıyor, demek ki vites bunlar (?). Peki yandaki D4, 3, 2 nedir? Hep D4'ün ışığı yanıyor.

m1 manuel yani vites direksiyon konumunda, yani vitesi ben değiştiriyorum direksiyondan,ben aracımı genelde otomatik ve direksiyon konumunda kullanırken d4 ileri konumunda kullanıyorum, araba zaten çok güçlü,3ve2 yokuş inip çıkarken kullanılıyor heralde gerek duymadığım için denemedim..bu arada Bursa da oturuyorsan bir gün buluşup kalkış yaparız :o)

Peki,

1) aynı kalkışı otomatikte yapsanız, yine aynı şekilde 7000 dev./dk.'ya doğru mu vites arttırıyor araç?

2)O zaman göstergelerde (D4, 3, 2) ışıkları mı yanacak hangi viteste ise?

3)Hangi sırayla yanacak, D4, 2, 3, D4 yani 1., 2., 3., 4. viteslere bu şekilde mi tekabül ediyor?

4)Direksiyonun sağ tarafındaki + - tuşlarıyla mı vites manuel değiştiriliyor?

5)Son olarak, otomatikte giderken, ne bileyim, "MT on" gibi bir düğmeye basmak mı gerekiyor yoksa direkt + - tuşlarına basıp vitese müdahale edilebiliyor mu?

Ne sordum be :) ! Bu 5 sorunun da cevabını alınca otomatik kullanmayı öğrenmiş olacağım (uzaktan eğitim :) ).

Teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen serdarsword tarih 06 Ara 2011, 21:44

fatihkirbiz yazdı:serdar senin şu sirionu buluşmada kullanmadığıma pişman oldum. şimdi de merak ediyorum arabanın sürüşü nasıldır diye. bellboyluk yapmama rağmen o kadar çeşit araba kullandım ama daha otele bir tane bile sirion gelmedi. bir kere terios geldi onu da denk gelemediğim için kullanamadım. yani tek kullandığım daihatsu benim yrv. bi copen, bi sirion bi de materiayı denemek istiyorum aslında.

Ne zaman istersen kardeşim alo de yeter 8)
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 07 Ara 2011, 00:31

eyvallah kardeşim sağol. :)
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Mesajgönderen feylesof tarih 25 Ara 2011, 01:20

Özkan yazdı:
serdarsword yazdı:Yanında dediysem benim aracın önü senin aracın arka tamponu gibi yavv... :mrgreen:

:D sirion da hiç yabana atılacak bir araç değil, forumda drag videolarını izledim maşallahı var bu araçlar 1300cc olmalarına rağmen gayet performanslılar :D Japon işi bunlar :D

Merhaba Özkan,

Ben dragtaki sirionun sahibi aslında bursadaki arkadaşlar bir ara buluşsak fena olmaz kemal paşadaki buluşma güzel olmuştu.
feylesof

Mesajgönderen Özkan tarih 25 Ara 2011, 21:41

feylesof yazdı:
Özkan yazdı:

Merhaba Özkan,

Ben dragtaki sirionun sahibi aslında bursadaki arkadaşlar bir ara buluşsak fena olmaz kemal paşadaki buluşma güzel olmuştu.

çok güzel olur aslında Bursa da baya daihatsu var benimkiyle birlikte 3 tane gri turbo var bir tanesi sunroof lu benim bildiğim sirion çok var ama tanıdığım kimse yok.. :(
Kullanıcı avatarı
Özkan

Sonraki

Dön Videolar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir