serdarsword yazdı:100 km hıza kadar yanında gelirim Sirion'la, sonrası malum
argyle yazdı:Dijital göstergede M1 ile başlıyor, sonra M2 ve M3 oluyor, herbirine devir kırmızıya girdiğinde devri düşürerek atıyor, demek ki vites bunlar (?). Peki yandaki D4, 3, 2 nedir? Hep D4'ün ışığı yanıyor.
NOT: Hiç otomatik vites kullanmadım.
serdarsword yazdı:Yanında dediysem benim aracın önü senin aracın arka tamponu gibi yavv...

Özkan yazdı:argyle yazdı:Dijital göstergede M1 ile başlıyor, sonra M2 ve M3 oluyor, herbirine devir kırmızıya girdiğinde devri düşürerek atıyor, demek ki vites bunlar (?). Peki yandaki D4, 3, 2 nedir? Hep D4'ün ışığı yanıyor.
NOT: Hiç otomatik vites kullanmadım.
m1 manuel yani vites direksiyon konumunda, yani vitesi ben değiştiriyorum direksiyondan,ben aracımı genelde otomatik ve direksiyon konumunda kullanırken d4 ileri konumunda kullanıyorum, araba zaten çok güçlü,3ve2 yokuş inip çıkarken kullanılıyor heralde gerek duymadığım için denemedim..bu arada Bursa da oturuyorsan bir gün buluşup kalkış yaparız)

fatihkirbiz yazdı:serdar senin şu sirionu buluşmada kullanmadığıma pişman oldum. şimdi de merak ediyorum arabanın sürüşü nasıldır diye. bellboyluk yapmama rağmen o kadar çeşit araba kullandım ama daha otele bir tane bile sirion gelmedi. bir kere terios geldi onu da denk gelemediğim için kullanamadım. yani tek kullandığım daihatsu benim yrv. bi copen, bi sirion bi de materiayı denemek istiyorum aslında.
Özkan yazdı:serdarsword yazdı:Yanında dediysem benim aracın önü senin aracın arka tamponu gibi yavv...
sirion da hiç yabana atılacak bir araç değil, forumda drag videolarını izledim maşallahı var bu araçlar 1300cc olmalarına rağmen gayet performanslılar
Japon işi bunlar
feylesof yazdı:Özkan yazdı:serdarsword yazdı:Yanında dediysem benim aracın önü senin aracın arka tamponu gibi yavv...
sirion da hiç yabana atılacak bir araç değil, forumda drag videolarını izledim maşallahı var bu araçlar 1300cc olmalarına rağmen gayet performanslılar
Japon işi bunlar
Merhaba Özkan,
Ben dragtaki sirionun sahibi aslında bursadaki arkadaşlar bir ara buluşsak fena olmaz kemal paşadaki buluşma güzel olmuştu.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir