Ben Kalosum için fiyatı biraz pahalı bulduğumdan ve bir de direksiyonun sökülmesini istemediğimden (ne biliim airbag falan var ya, içime sinmedi) internetteki bir üründen faydalandım. sarmalı/dikişli deri direksiyon kılıfı diye aratırsanız bulabilirsiniz. Kargo dahil 30 TL idi. Kutusu içinden iğne ipliği de çıkıyor. Deri materyali de suni ama iyi gibi. üye olduğum öteki forumdaki bir arkadaş 1 yıldır kullanıyormuş sorun yok dediği için aldım ben de. Ancak tek sıkıntısı ürünü aldıktan sonra yaptıracak yer bulamayıp kendiniz dikmenin gerekebiliyor. En azından ben Antalya'da 3-5 yere sordum uğraşamayız dediler, aslında çok da zor değil biraz el becerisi gerekiyor ama esnaf tembellik etti. Ben 50 TL falan vermeye razıydım. Her neyse ben de bu işlere eli yatkın olan bir arkadaşımla bi pazar günü öğleden sonra oturdum 1,5-2 saatte işi bitirdik. acemice yapmamıza rağmen gayet de güzel oldu. ufak tefek hataları oldu ama biraz daha özensek veya bi kez daha yapsak kusursuz olacak diyebilirim

2 aydır falan kullanıyorum bir sorun yok. fikir olsun diye internetten bulduğum resimleri aşağıda paylaşıyorum. Görüldüğü gibi titizce yapılırsa bu da iş görebilir.