Delta Tecrübelerim

Ticaret'in Japoncası Delta, 2.8l ve 3.6l motor seçenekleri ile gücünü ticarete taşıyor.
Forum kuralları
Sayın Delta Kullanıcısı:
Sitemizde aracınızla ilgili yeterli bilgi bulunmadığını ya da aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsanız, sizi merak ettiklerinizi sormaya davet ediyoruz. Daihatsu ve modelleri ile ilgili her türlü bilgiyi derleyip siz üyelerimize sunmak için gayret sarfediyoruz. Bu bağlamda çeşitli bilgileri sorulmaksızın ekliyoruz. Fakat herkesin, her modelle ilgili ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiyi düşünüp bulmaya ve yazmaya takdir edersiniz ki fırsat bulmak olanaksız. Bu yüzden, eğer aradığınızı bulamadıysanız, sizi, sorunuzu yöneltmeye davet ediyoruz. Daihatsu Aşıklarından birisi size mutlaka yardımcı olacaktır :)

Re: Delta Tecrübelerim

Mesajgönderen hasan17 tarih 09 Haz 2011, 23:56

bedri5454 yazdı:benim 3ncü dayhatsu oldu küçük panelvan 1300motorlu cok memnum kaldım 1.5yıl kullandım sattım cok memnun kaldım sonra delta kamyonet aldım 3600motor 6senedir kullanıyorum yakıtındanda memnunum 2500 kialarla hundailerle yakıtı aynı kamyonetten şuanakadar hiçbirşikayetim olmadı nasip yrv turbo aldım 1senedir biniyorum daha evvel küçük arabalar kullandım bununkadar bana zevkli kullanın vermedi cok seri yakıtı iyi basarsan biraz fazlalaşıyor amam olsun o zevke değer normal kullanımda cok idaal kullamayan lara dayhatsu gurubunu denesin derim kullacısını üzmez saygılar tanişmak fikir sahibi olmak isteyenle yardımcı olurum tel 05432649637 bedri :)

merhaba bedri bey. geçmişimiz sizinle benziyor. markaya sempatimi 6 sene kullandığım 92 hijet kamyonet sağladı. çok niyetlenmeme rağmen tonaj problemi yüzünden iveco almak zorunda kaldım. bir miktar küçük araba macerasından sonra otomatik bir sirion ve ardından şu an kullandığım yrv turboma kavuştum :) çanakkale'den selamlar..
Kullanıcı avatarı
hasan17

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Önceki

Dön Delta

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir