Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

Delta Tecrübelerim

Ticaret'in Japoncası Delta, 2.8l ve 3.6l motor seçenekleri ile gücünü ticarete taşıyor.
Sayın Delta Kullanıcısı:
Sitemizde aracınızla ilgili yeterli bilgi bulunmadığını ya da aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsanız, sizi merak ettiklerinizi sormaya davet ediyoruz. Daihatsu ve modelleri ile ilgili her türlü bilgiyi derleyip siz üyelerimize sunmak için gayret sarfediyoruz. Bu bağlamda çeşitli bilgileri sorulmaksızın ekliyoruz. Fakat herkesin, her modelle ilgili ihtiyacı olabilecek her türlü bilgiyi düşünüp bulmaya ve yazmaya takdir edersiniz ki fırsat bulmak olanaksız. Bu yüzden, eğer aradığınızı bulamadıysanız, sizi, sorunuzu yöneltmeye davet ediyoruz. Daihatsu Aşıklarından birisi size mutlaka yardımcı olacaktır :)

Delta Tecrübelerim

Mesajburi1975, 10 Kas 2009, 08:38

konu dışı ama kayıt olurken araç modelini seç te delta(gerçekten mi ) yazıyordu sebebi ne olaki
buri1975

Marka: Daihatsu
Model: Delta

Re: Delta Fotoğrafları

MesajUmut-Gultekin, 10 Kas 2009, 11:28

buri1975 yazdı:konu dışı ama kayıt olurken araç modelini seç te delta(gerçekten mi ) yazıyordu sebebi ne olaki

Adedi çok az olması ve şu ana kadar Delta kullanıp da sitemizde paylaşımda bulunan kimse çıkmaması nedeniyle ufak bir espri maiyetinde yazdığım birşeydi. Siz Delta sahibiyseniz hemen kaldırayım :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajburi1975, 11 Kas 2009, 10:22

yok estfr. bu aracı alırken millet beni çok yadırgadı ama şimdi ben onları yadırgıyorum neden derseniz. inannın bir iveco yada isuzu dan dahası mıtsubıshı den daha sağlam ve güçlü geldi bana yakıt konusın da ise bu saydığım 3 araca inanın 10 basar bende 2008 ısuzu vardı kiralık çalışıyordu 50 tl mazot ile 100 km felan yapıyordu aynı yakıtla delta 140 ı gördü ve halen yakıtı var 5 ton yükle bunu başardı ve şunu diyebilirmki iyiki almışım ve içim bu araç için çok rahat. yakıt konusun da bizde başta biraz şaşırdık acaba şamandıra da yoksa km müşürunda mı arıza var diye tedirgin olduk. servise baktırdık her şeyi sağlam ve çalışıyor dediler bize dedikleri ise çok ilginç bu araç (delta) servise para kazandırmaz sadece periyodik bakımlar da para kazanıyoruz dediler. şunu anladımki zamanın da bakımını yaptırırsam bu araca çok ekmeğini yiyeceğim kanatindeyim. ayrıca da aynısın dan bir tane daha almayı düşünüyorum ikinci bir araç daha alacak olursam şu bir kesin bu delta olacaktır çünkü beklentilerimizin üsütünde bir araç olarak karşımıza çıktı. birde yedek parça konusununda çevremden olumsuz tepkiler aldım ama aksine parçakonusunu da yanıldıklarını anladım. nedeni ise 2007 den sonra türkiye ye gelmemesiymiş parçası bulunmazmış bu kadar açıklama yapmamın sebebi ise sizin de belirtiğiniz gibi delta kulanıp ta üye olanlar buraya neden yazmamışlar anlamadım. ilk yazan da ben olmak istedim. saygılarımla
En son buri1975 tarafından 11 Kas 2009, 10:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
buri1975

Mesajburi1975, 11 Kas 2009, 10:24

bu arada elimden geldiği kadar +/- lerini zamanla paylaşacağım ama şu ana kadar ses konusu hariç hiç bir eksisini görmedim buradan da o diğer japon ticari kulanıcılarına atıf olsun böyle bir araç duruken neden gidip o kadar para bayılıyorsunuz anlamadım açıkçası.
buri1975

MesajUmut-Gultekin, 11 Kas 2009, 11:06

Yorumlarınız için ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Daihatsu'nun sadece binek değil, ticari araçta da kullanıcısını memnun ettiğini bilmek sevindirici.

Paylaşımlarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Not: "Gerçekten mi?" yi kaldırdım :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajburi1975, 15 Kas 2009, 15:49

dün denediğim yeni bir deneyimi yazmak istedim 205 km yolu 52 tl motorinle kat ettim . z.burnun dan dilovası org.san.bölg. makinacılar sanayi sitesine 25 tane klima bıraktık gidiş geliş tam 205 km 52 tl mazotla saate 80 km +/- başardık bunu inanılması güç bi şey ama bu bir gerçek.sık sık araç hakkında bilgi vermeye devam edeceğim ve iyiki almışım bu aracı
buri1975

Mesajburi1975, 15 Kas 2009, 15:51

birde gültekin kardeş konuyu başka bir yere taşıya bilirmiyiz birde benim şöylebir sorunum var bu aracın tek eksisi bence bu ses problemi 80km hızda ve geçtikten sonra içeriye baya bi ses veriyor.bunu nasıl çözebilirim acaba yardımcı olursan sevinirim hayırlı günler...
buri1975

Re: Delta Tecrübelerim

MesajUmut-Gultekin, 15 Kas 2009, 16:33

Aracın kabinini ses yalıtım malzemeleri ile kaplayabilirsiniz. Kapıların içini ve zemini de. Bunlar sesi bir nebze olsun kesecektir. Bu malzemeleri ses tesisatı yapan yerlerden veya Bauhaus, Koçtaş gibi yapı marketlerden bulabilirsiniz.

Bu arada yazılarınızı yeni bir konu altına taşıdım :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Mesajburi1975, 16 Kas 2009, 08:59

teşekür ederim sağol
buri1975

Mesajguneri, 17 Kas 2009, 16:34

buri1975 yazdı:yok estfr. bu aracı alırken millet beni çok yadırgadı ama şimdi ben onları yadırgıyorum neden derseniz. inannın bir iveco yada isuzu dan dahası mıtsubıshı den daha sağlam ve güçlü geldi bana yakıt konusın da ise bu saydığım 3 araca inanın 10 basar bende 2008 ısuzu vardı kiralık çalışıyordu 50 tl mazot ile 100 km felan yapıyordu aynı yakıtla delta 140 ı gördü ve halen yakıtı var 5 ton yükle bunu başardı ve şunu diyebilirmki iyiki almışım ve içim bu araç için çok rahat. yakıt konusun da bizde başta biraz şaşırdık acaba şamandıra da yoksa km müşürunda mı arıza var diye tedirgin olduk. servise baktırdık her şeyi sağlam ve çalışıyor dediler bize dedikleri ise çok ilginç bu araç (delta) servise para kazandırmaz sadece periyodik bakımlar da para kazanıyoruz dediler. şunu anladımki zamanın da bakımını yaptırırsam bu araca çok ekmeğini yiyeceğim kanatindeyim. ayrıca da aynısın dan bir tane daha almayı düşünüyorum ikinci bir araç daha alacak olursam şu bir kesin bu delta olacaktır çünkü beklentilerimizin üsütünde bir araç olarak karşımıza çıktı. birde yedek parça konusununda çevremden olumsuz tepkiler aldım ama aksine parçakonusunu da yanıldıklarını anladım. nedeni ise 2007 den sonra türkiye ye gelmemesiymiş parçası bulunmazmış bu kadar açıklama yapmamın sebebi ise sizin de belirtiğiniz gibi delta kulanıp ta üye olanlar buraya neden yazmamışlar anlamadım. ilk yazan da ben olmak istedim. saygılarımla

bırtane daha almak ıstedığınızı söylemişsinizz... tanıdığım bırınde sıfır bır delta var (modelını hatırlamıyorum ama tabıkı modelı dusuk 2007 veya 2008 olabılır. eğer satın almayı dusunuyorsanız ırtıbata geçebılırız.. saygılar...
guneri

Model: Materia

Mesajburi1975, 19 Kas 2009, 19:13

hayırlı akşmalar arkadaşım. neden aracını satıyorki anlamadım parasal ihtiyacı dışında yada iş değişikliği nedeniyle hariç bu aracı satıp başka bir araç almak akıl kkarı değil bence. bana sana zahmet aracın modeli/km/fiyat/kazası/kasa durumu hakkında bilgi verirsen sevinirim.
ilgin içinde ayrıca teşekür ederim
buri1975

Mesajburi1975, 19 Kas 2009, 19:17

buri1975 yazdı:dün denediğim yeni bir deneyimi yazmak istedim 205 km yolu 52 tl motorinle kat ettim . z.burnun dan dilovası org.san.bölg. makinacılar sanayi sitesine 25 tane klima bıraktık gidiş geliş tam 205 km 52 tl mazotla saate 80 km +/- başardık bunu inanılması güç bi şey ama bu bir gerçek.sık sık araç hakkında bilgi vermeye devam edeceğim ve iyiki almışım bu aracı

aldığım mazot 262 tl 100 lt depo şu an depo yarım ve 450 km yaptık ve devam ediyor.
buri1975

Mesajburi1975, 07 May 2010, 13:39

arkadaşlar delta sahibi olanlarada sakın aracınızdan şaşmayın ben bu araçtan 3,6 uzun şaseden 2 tane daha aldım ve inanın çok memnunun bakım maliyetleri 125 tl yi geçmiyor şu an
buri1975

Mesajsirion gti 2, 11 May 2010, 20:54

zaten ılk daıhatsu dıyınce mıllet bı önyargılı yaklasıyor sonra bende alıcam dıyorlar...
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajbedri5454, 28 May 2011, 21:02

benim 3ncü dayhatsu oldu küçük panelvan 1300motorlu cok memnum kaldım 1.5yıl kullandım sattım cok memnun kaldım sonra delta kamyonet aldım 3600motor 6senedir kullanıyorum yakıtındanda memnunum 2500 kialarla hundailerle yakıtı aynı kamyonetten şuanakadar hiçbirşikayetim olmadı nasip yrv turbo aldım 1senedir biniyorum daha evvel küçük arabalar kullandım bununkadar bana zevkli kullanın vermedi cok seri yakıtı iyi basarsan biraz fazlalaşıyor amam olsun o zevke değer normal kullanımda cok idaal kullamayan lara dayhatsu gurubunu denesin derim kullacısını üzmez saygılar tanişmak fikir sahibi olmak isteyenle yardımcı olurum tel 05432649637 bedri :)
bedri5454

Model: YRV Turbo

Sonraki

Dön Delta

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir