buri1975 yazdı:konu dışı ama kayıt olurken araç modelini seç te delta(gerçekten mi ) yazıyordu sebebi ne olaki
buri1975 yazdı:yok estfr. bu aracı alırken millet beni çok yadırgadı ama şimdi ben onları yadırgıyorum neden derseniz. inannın bir iveco yada isuzu dan dahası mıtsubıshı den daha sağlam ve güçlü geldi bana yakıt konusın da ise bu saydığım 3 araca inanın 10 basar bende 2008 ısuzu vardı kiralık çalışıyordu 50 tl mazot ile 100 km felan yapıyordu aynı yakıtla delta 140 ı gördü ve halen yakıtı var 5 ton yükle bunu başardı ve şunu diyebilirmki iyiki almışım ve içim bu araç için çok rahat. yakıt konusun da bizde başta biraz şaşırdık acaba şamandıra da yoksa km müşürunda mı arıza var diye tedirgin olduk. servise baktırdık her şeyi sağlam ve çalışıyor dediler bize dedikleri ise çok ilginç bu araç (delta) servise para kazandırmaz sadece periyodik bakımlar da para kazanıyoruz dediler. şunu anladımki zamanın da bakımını yaptırırsam bu araca çok ekmeğini yiyeceğim kanatindeyim. ayrıca da aynısın dan bir tane daha almayı düşünüyorum ikinci bir araç daha alacak olursam şu bir kesin bu delta olacaktır çünkü beklentilerimizin üsütünde bir araç olarak karşımıza çıktı. birde yedek parça konusununda çevremden olumsuz tepkiler aldım ama aksine parçakonusunu da yanıldıklarını anladım. nedeni ise 2007 den sonra türkiye ye gelmemesiymiş parçası bulunmazmış bu kadar açıklama yapmamın sebebi ise sizin de belirtiğiniz gibi delta kulanıp ta üye olanlar buraya neden yazmamışlar anlamadım. ilk yazan da ben olmak istedim. saygılarımla
buri1975 yazdı:dün denediğim yeni bir deneyimi yazmak istedim 205 km yolu 52 tl motorinle kat ettim . z.burnun dan dilovası org.san.bölg. makinacılar sanayi sitesine 25 tane klima bıraktık gidiş geliş tam 205 km 52 tl mazotla saate 80 km +/- başardık bunu inanılması güç bi şey ama bu bir gerçek.sık sık araç hakkında bilgi vermeye devam edeceğim ve iyiki almışım bu aracı
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir