Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

devirdaim problemi

Daihatsu'nun tutumlu ve yüksek performanslı şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Daihatsu Storia ve Toyota Duet adları altında da satılmıştır.

Re: devirdaim problemi

Mesajsirion gti 2, 02 May 2010, 23:01

Devir daim pompasını ben degıstırdım;
X servıse gıdıp 340 fiyat aldım ıscılık dahıl..
Y servis herdaım gıttıgım ise cok cok cüzi fiyata işcilik dahıl yaptı.

Araç calısırken cok yuksek ses gelıyordu ve parca degıstıkten sonra parcanın bı bölümünde delik oldugunu su damlatmaya baslatmak uzere oldugunu gordum. Eger hala degıstırmedı ısenız özelden msj atarsanız servıs bılgılerını paylasaırım
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

MesajFaTiH, 03 May 2010, 09:19

Dostum arkadas degistirtti Yaris le bu parcamiz ayniymis.Madem ki sen serviste yaptirdin;arkadasla bir fiyat karsilastirmasi yapar misin?Bir onceki sayfada asagilarda detayli fiyat paylasmisti arkadas??
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajsirion gti 2, 03 May 2010, 13:29

FaTiH yazdı:Dostum arkadas degistirtti Yaris le bu parcamiz ayniymis.Madem ki sen serviste yaptirdin;arkadasla bir fiyat karsilastirmasi yapar misin?

arkadasın yazısını görmemısım kusura bakma lutfen... Yarisin yayının uyması cok ıyı alternatıf olmus olur ben servıste onun dısında bı cok sey yaptırdım bakım tampon vs. ama sanırım 105 ile 150 arasında bişey ödemiştim işcilik dahıl yanlıs hatırlamıyorsam emın olup tekrar bılgı verırım ve arkadasın dedıgı gıbı kayısta degıstı
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

Önceki

Dön Sirion (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir