Umut-Gultekin yazdı:Bugüne kadar hiçbir Sirion'da duymadım böyle bir sıkıntı. Tam olarak sorun nedir?
oguzkirer yazdı:Hayatimda kullandigim en guvenilir araba. Hic problem yasatmadi benim Sirion. Ama ben gozum gibi baktim. Bakimlarini hic aksatmadim. Ne ben onu uzdum ne de o beni. Tek problem hizi. Dİreksiyona gecince insana enerji veriyor. Kullanimi cok zevkli. Hayatta baska araba kullanmam ki uc tane arabam var. Sirion'dan inmiyorum.
master yazdı:Bence yağ ve yağ filitresini masraftan saymayın nasılsa bu her yıl değişecek bütün arabalarda olduğu gibi.
Ayrıca akü de öyle birgün mutlaka bitecek ve 2005 model bi arabada ilk akü ise kesin bitecek. Yenisini alıp takmak masraf değil tam tersi kendini sağlama almaktır.Bence onuda masraf olarak görmeyin.Fren balatalarına gelince zamanı gelmiş ise değişecek aksi taktirde diskleri aşındıracak daha cok masraf ayrıca fren ve lastiğe verilen paraya masraf demeyin çünkü hayatımız onlara bağlı.Bu arada sirion 1 lere TRV marka fren balatası uyuyor.Ben taktırdım 1 sene oldu problem yok.Devir daime gelince benim aracımda 76bin de şimdilik böyle bir sorunum yok.Bende ilk defa duyuyorum.
FaTiH yazdı:Cok sevindim arabanin hayirlisiyla hallolduguna;artik guzel guzel masrafsiz binersiniz insaallah;sahi kaca patladi simdi tam olarak?Bu arada Yaris in parca fiyati nasilmis Daihatsu ya gore merak ettim dogrusu?¿
feylesof yazdı:İnşallah bundan sonra yüzünüzü güldürür.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir