direksiyon takozu hk.

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

direksiyon takozu hk.

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 30 Kas 2011, 18:58

merhaba arkadaşlar. son dönemde direksiyonum hafif bozuk, eğimli vs yolda bile çok fazla sağ sol yapmaya başladı. kısa bir süre önce lastiklerime balans ayarı yaptırmıştım. rot balansla bir alakası yoktur diye düşünüyorum. forumda daha önce direksiyon takozu hakkında bir yazı okumuştum. acaba benim sorunumda aynı sebepten olabilir mi diye düşündüm. son zamanlarda direksiyon takozu değiştirmiş arkadaşlar varsa tecrübelerini benimle paylaşırlarsa sevinirim. bilhassa parça fiyatı konusunda.
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Re: direksiyon takozu hk.

Mesajgönderen Ally_07 tarih 30 Kas 2011, 22:50

fatihkirbiz yazdı:merhaba arkadaşlar. son dönemde direksiyonum hafif bozuk, eğimli vs yolda bile çok fazla sağ sol yapmaya başladı. kısa bir süre önce lastiklerime balans ayarı yaptırmıştım. rot balansla bir alakası yoktur diye düşünüyorum. forumda daha önce direksiyon takozu hakkında bir yazı okumuştum. acaba benim sorunumda aynı sebepten olabilir mi diye düşündüm. son zamanlarda direksiyon takozu değiştirmiş arkadaşlar varsa tecrübelerini benimle paylaşırlarsa sevinirim. bilhassa parça fiyatı konusunda.

O bahsettiğin yazıda yanlış hatırlamıyorsam "direksiyon dönüşlerde (90 derece, sokak dönüşleri gibi) kendi kendinini toparlamıyorsa takoz sorunu olabilir" gibi birşey yazıyordu. denedin mi o şekilde? bir ön düzenciye sormadan net bir teşhis koyma derim.
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Model: YRV

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 01 Ara 2011, 00:15

ilk fırsatta götürüp bi göstericem servise.
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Mesajgönderen Özkan tarih 02 Ara 2011, 12:19

bence sen aracı önce iyi bir rotçuya götür..
Kullanıcı avatarı
Özkan

Mesajgönderen Ally_07 tarih 02 Ara 2011, 12:43

Katılıyorum.. servisten önce bir rot-balansçıya götürüp ön düzeni komple kontrol ettir. Ben eski sanayideki Michelin Bayisi Karayol'a çok güvenirim, tavsiye ederim.. 4-5 sendedir arabalarımı oraya götürüyorum çok titiz iş yapıyorlar. Hatta müsait bir zamana denk gelirse beraber buluşup gideriz, tanıştırırım.
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Model: YRV

Mesajgönderen fatihkirbiz tarih 02 Ara 2011, 14:03

olabilir alicim. ikimiz de müsait olursak beraber gideriz. haberleşiriz.
Kullanıcı avatarı
fatihkirbiz

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir