Doğan Makina /Antalya

Merkez servis kapandığına göre, oranın müşterileri şu an farklı servis arayışındalar. Bu arayışa yardımcı olması için servis ve bayi deneyimleri forumumuzu oluşturuyoruz.
Forum kuralları
Yaşadığımız bayi ve servis deneyimlerini aktarırken lütfen ölçülü bir dil kullanmaya ve otokontrol yapmaya özen gösterelim. Aksi taktirde yazdıklarınız nedeniyle sizler veya sitemiz zan altında kalabilir ve bunu engellemek için yazılarınız uygun bir dille yumuşatılmak zorunda kalabilir. Lütfen bu durumdan kaçınmak için ve anlatmak istediklerimizin kendi kelimelerimizden oluşmasını sağlamak için, kullandığımız dilin ölçülü olmasına özen gösterelim. Bu foruma birbirini kötülemek isteyen rakip servis ve bayilerin girişi kesinlikle yasaktır. Öyle bir durum yakalanırsa ilgili yazılar/puanlar silineceği gibi, bu girişimde bulunan kurum ifşa edilecektir.

Doğan Makina /Antalya

Mesajgönderen Ally_07 tarih 12 Nis 2011, 16:17

Akdeniz sanayi Sitesinde yer alan Doğan Makina Daihatsu Yetkili servisi (ayrıca 2 farklı model için de servis veriyorlar) uzun yıllardır Daihatsularımıza servis hizmeti sağlıyor. bana göre öne çıkan özellikleri ilgi ve alaka göstermeleri (hem yüzyüze hem de telefonda) ile özellikle dürüstlükleri. Bir çok serviste sırf para kazanmak uğruna pahalı yedek parçaları veya bakımları çok gerekli olmasalar da ısrarla önermeleri durumu sözkonusu iken bu firma tam tersine gerekli olmadığı durumlrda "bu parça gereksiz pahalı, almanızı tavsiye etmiyoruz" diyebiliyor. kendilerine teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Marka: Daihatsu
Model: YRV

Re: Doğan Makina /Antalya

Mesajgönderen serdarsword tarih 10 May 2011, 17:22

DOĞAN MAKİNA DA ÖZELLİKLE HİLMİ USTAYA TEŞEKKÜR EDERİZ.KENDİSİ DE BİR DAİHATSU SEVERDİR VE TERİOS KULLANIR.ŞİMDİ DİYEBİLİRSİNİZ TABİKİ DAİHATSU SEVECEK ÇÜNKÜ SERVİSİ ; KENDİLERİNDE BİR İKİ MARKANIN DAHA SERVİSLİĞİ VAR FAKAT O DA DAİHATSU KALİTESİNİ BİLENLERDEN. :D
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Model: Sirion 1. Nesil

Re: Doğan Makina (Atılgan Oto)/Antalya

Mesajgönderen serdarsword tarih 06 Oca 2012, 15:58

Doğan makina(Atılgan oto) ile çok fazla samimi olmakdanmı kaynaklanıyo bilmem,servis açtırmak için yarım saat bekledim benden sonra gelen adam aracını bıraktı gitti,ben de boş kağıda yapılacakları yazdım ruhsatın arasına sıkıştırdım gittim.Bu aralar bi bozulma var ama acaba bu adam yabancı değil artık düşüncesiylemi hareket ettiler bilmem.Ayrıca motor yağında 10-40 da ısrar etmeleri de cabası,siz 5-30 diye ısrar etmedikçe başka.
İlk zamanlarda ilgi alaka süperdi şimdi çok kötü.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Re: Doğan Makina (Atılgan Oto)/Antalya

Mesajgönderen Ally_07 tarih 06 Oca 2012, 17:32

serdarsword yazdı:Doğan makina(Atılgan oto) ile çok fazla samimi olmakdanmı kaynaklanıyo bilmem,servis açtırmak için yarım saat bekledim benden sonra gelen adam aracını bıraktı gitti,ben de boş kağıda yapılacakları yazdım ruhsatın arasına sıkıştırdım gittim.Bu aralar bi bozulma var ama acaba bu adam yabancı değil artık düşüncesiylemi hareket ettiler bilmem.Ayrıca motor yağında 10-40 da ısrar etmeleri de cabası,siz 5-30 diye ısrar etmedikçe başka.
İlk zamanlarda ilgi alaka süperdi şimdi çok kötü.

Son bir iki seferdir bana da iş emri açmıyorlar, sadece yazarkasa fiş veriyorlar :roll: Gerçi çok ufak tefek şeyler için gittim (silecek değişimi, kapı kolu vidasının onarılması, arka kafalık plastiğinin değişmesi vs. gibi) ama yine de açılmasını isterdim. Bozulmuyorum değil yani :x Sanırım çok fazla daihatsu gelmediği için servis fişlerini kaldırmış olabilirler ya da bitmiştir diye düşünüyorum. Ancak periyodik bakıma gittiğimde (2 ay sonra falan) mutlaka iş emri ve servis faturası isteyeceğim. Eğer yoksa başka bir servis var oraya gitmeyi düşünebilirim. Sonuçta aracımızın "Yetkili Servis Bakımlı" olduğunu ispatlamamız gerekiyor ve bunun için piyasaya göre % 25-30 fazla ödüyoruz değil mi ya... :|
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Mesajgönderen serdarsword tarih 06 Oca 2012, 17:55

Ali hocam Günlası kastediyorsan eğer zamanında oraya da gitmişliğim var iki sene kadar oluyor.
Buraya da günlas diye başlık açmadım o yüzden çok eski diye.Zamanında benim arabada bi su sızdırma vardı ön camı komple değiştirmeye kalkışınca hayırlı işler dedim çıktım.
İyi bi usta vardı orda ayrılmış adı Aşur du.Ben aracı da onlara ekspertize götürmüştüm.Açıkcası şu sıralar merak etmiyor da değilim kendilerini geliştirebildilermi diye.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen Ally_07 tarih 07 Oca 2012, 02:27

Yok ben daihatsu.com.tr adresindeki bayiler kısmında AS-SAR diye bi yer gördüm gçen gün. o da havaalanı yolunda.
Yoksa Günlas'a mecbur olmazsam asla gitmem :x kendi arabamın yetkili servisi de o normalde ama gitmemek için başka servisler buldum kendime. buluştuğumuzda hatırlat da neden gitmediğimi anlatayım, hak vereceksin.
Kullanıcı avatarı
Ally_07

Mesajgönderen serdarsword tarih 07 Oca 2012, 16:30

O as-sar günlasın ta kendisi,sitedeki telefonu yazdım cep tele ara deyince günlas aranıyor dedi,nasıl herkes atılganı doğan makina olarak biliyorsa bu da öyle bir şey olsa gerek.Daha önceden kaydetmiştim günlası.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen argyle tarih 09 Oca 2012, 16:59

Ali, servisler bölümüne yazabilirsin. Yaz ki insanlar bilsin, ne nedir.
Billy goat butt in a pepper patch
Resim
Kullanıcı avatarı
argyle

Mesajgönderen serdarsword tarih 15 Nis 2012, 00:32

DOĞAN MAKİNA YANİ ATILGAN OTO İLE İLGİLİ YAZDIĞIM BÜTÜN İYİ ŞEYLERİ GERİ ALABİLİRİM :evil:
BİZİM ARAÇLARDAN ANLAMAYAN,SAĞLAM ARACINIZI BİLE BOZABİLECEK,SERVİS MÜDÜRÜNÜN MÜŞTERİYLE KONUŞMAYI BİLE BİLMEDİĞİ BİR YERDİR... :evil:
AMAN AMAN UZAK DURUN...
KUSURA BAKMAYIN BÜYÜK HARF YAZMAK İSTEDİM BUNLARI.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 15 Nis 2012, 11:33

serdarsword yazdı:DOĞAN MAKİNA YANİ ATILGAN OTO İLE İLGİLİ YAZDIĞIM BÜTÜN İYİ ŞEYLERİ GERİ ALABİLİRİM :evil:
BİZİM ARAÇLARDAN ANLAMAYAN,SAĞLAM ARACINIZI BİLE BOZABİLECEK,SERVİS MÜDÜRÜNÜN MÜŞTERİYLE KONUŞMAYI BİLE BİLMEDİĞİ BİR YERDİR... :evil:
AMAN AMAN UZAK DURUN...
KUSURA BAKMAYIN BÜYÜK HARF YAZMAK İSTEDİM BUNLARI.

Hayırdır Serdar, noldu? Paylaşır mısın bizimle de?
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen serdarsword tarih 15 Nis 2012, 22:53

Uzun sürer Onur,bir ara toparlar yazarım.
Kullanıcı avatarı
serdarsword

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 16 Nis 2012, 09:29

serdarsword yazdı:Uzun sürer Onur,bir ara toparlar yazarım.

Tamamdır Serdarcığım... Geçmiş olsun diyelim o zaman şimdilik sadece... :roll:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 16 Nis 2012, 13:47

Geçmiş olsun Serdar. Baya kızdırmışlar seni. Düzgün servis bulmak cidden zor iş.
YağmurAdam

Model: YRV Turbo

Dön Servis ve Bayi Deneyimleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir