daihatsu yetkililerine buradan sesleniyorum. başka bir markanın başka bir modelinin hayalini kurmaktan usandım. Mümkünse önümüzdeki aylarda kabaca şöyle bir model çıkarırlarsa tam süper olacak
(bu resmi başka bir başlıkta da yayınladım ama belki gören olmaz diyerekten ayrı bir başlık altında yeniden yayınlamak geldi içimden bilmem nedendir.)
Nasıl olur?
Şöyle olur:
1.aracın süspansiyonları böyle bir model için uygun(zaten sert, bende de var oradan biliyorum)
2.dört çeker (bunu herkeş biliyor)
3.sürekli dört çeker
4.tam şaseli
5. dört çekerim dert çekmem, geriye bir tane turbocharger'lı motor kalıyor. kaputun altında yer yoksa mazdayla anlaşsınlar bir tane rotary motor koysunlar daha küçük oluyor o tipler. (mazdayla işi bağlayamazlarsa benim mazda galerisinde tanıdığım var yetkililerle konuşur muhtemelen bu işi çözer)
6.bu araç kesinlikle satış rakamı olarak çok daha fazlasını hak ediyor. Hazır doğalgazda indirim varken her eve bir terios kampanyası geçiyor aklımdan
7.neden derseniz ben yeni teriostan önce 140.000 kilometrede (2. el) daha minik olan terioslardan alıp kullanmıştım. kullandığım süre boyunca en ufak bir arıza yapmadı. onçün bunun yenisi de alınır kanaatiynen gittim yenisini aldım. makina süper lakin biraz takatsiz. 1. viteste bütün arabaları geçiyor iyi kalkıyor.... gibi görünüyor ama sonradan bir rehavet geliyor.
8.bu resmi gecenin bir körü üşenmedim kendim yaptım (vallaha)
9.lütfen ankete katılın