dx ile sx farkı

Daihatsu'nun 4x4 segmentindeki aracıdır. Daihatsu Terios, çeşitli ülkelerde Toyota Cami, Dario Terios, Daihatsu Taruna, Perodua Kembara adları altında da satılmaktadır.

dx ile sx farkı

Mesajgönderen tabiatdostu tarih 21 Oca 2011, 11:01

merhabalar yeni üye oldum.bir ay kadardır nette ve forumlarda terios lar hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum galiba aşkta başladı:)
bir kamu kuruluşunda yöneticiyim,hafta sonları ve tatillerimde doğa ve canlıları fotoğrafları çekiyorum şu an bir tofaş şahin kullanıyorum kimi zaman zorluklarla karşılaşıyorum en uygun aracın terios olduğuna karar verdim fakat dx mi sx mi karar veremedim.youtube da videolarını izledim vvt motor olanlar vardı onlar hangi model olanlarıdır.hava filtre bacası düşünüyorum aldığımda.,maliyetli bir işmidir.
yorumda bulunan arkadaşlara teşekkürlerimle...
otomobil kullanmayı seviyorum.daha ne olsun.
tabiatdostu

Marka: Daihatsu
Model: Terios 1. Nesil

Re: dx ile sx farkı

Mesajgönderen tabiatdostu tarih 21 Oca 2011, 11:20

özür dilerim yazmayı unutmuşum arazi için en uygun araç manüel mi otomotik mi olmalıdır...
tabiatdostu

Mesajgönderen tabiatdostu tarih 17 Şub 2011, 15:45

arkadaşlar bir araç buldum ama bu dx ve sx kafamı karıştırıyor.lütfen dx ile sx farkını yazabilirmisiniz.
tabiatdostu

Mesajgönderen teriossx tarih 17 Şub 2011, 15:51

sx daha aksesuarlı model,alaşım jant,elektrikli ayna,abs,çift hava yastığı,abs vb.benim sx de bunlar ve başka bazı özellikler mevcut.dx lerde bunların bir kısmı yok.Forumun terios bölümünde bu konuda bilgiler mevcut...
Kullanıcı avatarı
teriossx

Dön Terios (1. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: volkitor ve 0 misafir