gönderen gtuncer68 tarih 29 Oca 2009, 02:59
Arkadaşlar size biraz reklam kokacak biliyorum ama bunu sizlerle paylaşmam gerek.Heleki bu ekonomide tasarrufun önemini hepimiz biliyoruz .Ben ekoyak cihazını aracımı satana kadar üç yıl boyunca kullandım ve çok memnun kaldım. Bu cihaz ile şehiriçi yakıtım 6,5 lt ye şehirdışı ise 5 lt ye düştü .Kullandığım araç 2000 yılında 0 km aldığım 1,4 motorlu honda civic idi.2004 yılnda aracımı satın alan kişi birkaç hafta sonra beni arayıp gözlerine inanamadığını söyledi.Bu aracı sıfır aldığımda şehir içi 9 lt şehir dışı 7,5 litre yakıyordu.Aradaki farkı siz kıyaslayın.İstoç daki merkezlerinde adıma düzenlenmiş teşekkür mektubumu görebilirsiniz.Çok para harcamadan basit bir montaj ile ciddi bir ekonomi elde edebilirsiniz .Memnun kalmazsanız paranızı iade ediyorlar . Aracını yıpratmadan kullanan ,limitleri zorlamayan bir kullanıcı kesinlikle tasarruf yapacaktır . Bu konu üzerine daha yazmak isterim fakat geç oldu yatmam gerek. 40 lt . benzin ile 800km( şehir dışı)düşünmeğe değer değil mi?
Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor, fakat hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar.