Eşim İçin Hediye Alacağım

Daihatsu'nun, şehir içi kullanım için tasarlanmış, ekonomi profesörü, bücür aracıdır. Daihatsu Cuore, çeşitli ülkelerde Mira, Domino ve Charade adları altında da satılmaktadır.

Eşim İçin Hediye Alacağım

Mesajgönderen fenerlee05 tarih 28 Oca 2011, 23:39

Selamlar,

Ben sizin diğer sınıf dediğiniz bir marka araba kullanıyorum benzine para yetiştirmeye çalışıyorum,
Eşime Doğun günü hediyesi olarak bu cuore almayı düşünüyorum, 10.000 TL bütçem var düz vites tavsiye edebileceğiniz iki kapılı ve siyah bir araç varmı temizinden.
Birde istanbulda araba pazarlarında bu araçtan göremiyorum belirli bir yeri varmıdır.

Şimdiden teşekkürler.
fenerlee05

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Re: Eşim İçin Hediye Alacağım

Mesajgönderen fenerlee05 tarih 31 Oca 2011, 12:16

Kimsenin bir tavsiyesi yok galiba
fenerlee05

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 01 Şub 2011, 13:39

Merhabalar,

Benim bildiğim kadarıyla Türkiye'de 3 kapılı olup da siyah olan Cuore yok. Varsa da ben şimdiye kadar hiç görmedim.

Türkiye'de çok fazla olmadığından dolayı -değil araç pazarında; trafikte bile- çok nadir rastlarsınız Cuore'ye. ama güzel araçtır. Her türlü tavsiye ederim.

Ama bence 3 kapı yerine 5 kapı alın, hem kullanış hem de görüntü itibariyle -gerek boyalı tamponlar, gerek 13'' jantlarla (3 kapılılarda standar 12'' jant vardır)- çok daha cazibeli bir araç edinmiş olursunuz.
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Mesajgönderen fenerlee05 tarih 03 Şub 2011, 09:46

Bilgiler için teşekkürler iki kapılısını almaya kararlıyım iki kapılı abs si olan bir cuore satan arkadaşlar varsa ilgileneceğim tşk.
fenerlee05

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 03 Şub 2011, 11:08

Sayın Fenerlee,

Sitemize hoşgeldiniz, elbette sizin kararınız ama 3 kapılı olan aracın kullanılabilirliği 5 kapıya göre ciddi miktarda düşüktür, yani çoğu insan 3 kapı istemez. Bu da size satarken dezavantaj yaratır. Elbette alırken de fiyat avantajı yaratacaktır ama satış süreniz önemli miktarda uzar 3 kapıdan yana karar kılarsanız.

Aklınızda bulunsun :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Dön Cuore

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir