etkileyici bir araç

Daihatsu'nun tutumlu şehir içi aracıdır. Daihatsu Sirion, çeşitli ülkelerde Toyota Passo, Daihatsu Boon, Subaru Justy ve Perodua MyVi adları altında da satılmaktadır.

etkileyici bir araç

Mesajgönderen stunc tarih 12 Nis 2011, 17:07

herkese selam bugün 2005 model 68 000 orjinal değişeni yok servis bakımlı düz vites yeni kasa şampanya rengi 1.0 motor siron aldım sironla tanışınca diğer araçlar bana o kadar basit geliyorki ben aracıma bayıldım...umarım yakıt konusunda hayal kırıklığı yaşamam...
stunc

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 2. Nesil

Re: etkileyici bir araç

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 12 Nis 2011, 17:10

Yeni aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanınız. Aramıza hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen stunc tarih 12 Nis 2011, 19:06

içtenliğinize ilginize teşekkür ederim..yanlız yakıt konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim....
stunc

Model: Sirion 2. Nesil

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 12 Nis 2011, 21:41

stunc yazdı:içtenliğinize ilginize teşekkür ederim..yanlız yakıt konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim....

Forumda sorunuza ilişkin pek çok bilgi paylaşıldı daha önce. Site içi arama motorunu kullanarak kafanıza takılan sorulara cevap bulabilrsiniz. Benim bildiğim kadarıyla 1000 cc Sirion'un yakıt tüketimi Cuore ile çok az bir farklılık gösteriyor...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Dön Sirion (2. nesil)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir