Fatih'le Ankara Buluşmamız

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

Fatih'le Ankara Buluşmamız

Mesajgönderen cccengiz tarih 07 Mar 2009, 00:31

Herkese merhaba;
Uzunca bir zamandır Fatih'le gerek sitemiz üzerinden, gerekse telefonla pekişen dostluğumuz, nihayet güzel bir buluşma ve yüzyüze tanışmayla daha da güçlendi. Her ne kadar bu konuyu bugün yazmak anca kısmet olsa bile, biz 1 Mart 2009 da Fatihle Ankara'da buluşarak Sirion ve Coure hakkında uzun uzun ve ilk günkü heyecanımızla paylaşımda bulunduk. Ayrıca Fatih'in arabasında bulunan elektronik cihazı buluşmaya geldiğim Otomatik Coure'ye de bağlayarak, Coure ile ilgili verileri elde etme şansı buldum. Yakıt tüketimi, en ekonomik hız, vites değişim devirleri ve buna benzer bir çok veriyi inceleme şansını bana sunduğu için Fatih'e bir kez de buradan teşekkür etmek istiyorum. Ankara'ya her ne kadar soğuk baksam da , bu şehirde bulunan Daihatsu kullanıcılarının içtenliği ve sıcaklığı ( Doorman, İlker Abi ve Fatih) beni burada olduğum için sevindirdi.
Umarım daha nice buluşmalarda hem sizlerle hem de yeni Daihatsu kullanıcıları ve aşıkları ile tanışma şansım olur.
İşte bu da buluşmamız anısına çekildiğimi güzel bir fotoğraf ;)
Eklentiler
S5008753.JPG
Ankara buluşmamız..
cccengiz

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: Fatih'le Ankara Buluşmamız

Mesajgönderen SinanATASOY tarih 08 Mar 2009, 15:20

1 Mart'da bende Cuoremle Ankaradaydım :shock: :cry:

Arabamla yaptığım ilk uzun yoldu.. Cuoremin son hızını ölçme şansına eriştim :) Hafif yokuş aşağı otomatik Cuorem 185 'i gördü ibresinde.. :mrgreen:

Bu arada Cuorenin en ekonomik hızı nedir yaptığın teste göre?
Benim için zor yoktur, imkansız ise zaman alır...
Kullanıcı avatarı
SinanATASOY

Model: Cuore

Re: Fatih'le Ankara Buluşmamız

Mesajgönderen cccengiz tarih 08 Mar 2009, 19:06

Fatihle beraber yaptığımız teste göre araç 88 km hızda sabitlenirse 4.5 ila 4.6 litre yakıt tüketiminde gidiyor. yolun eğimine bağlı olarak yokuş aşağı inişlerde gazdan ayağımızı kesmemize bağlı olarak bu rakam daha da düşüyor.
cccengiz

Model: Sirion 1. Nesil

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir