Maltepe Özay Otomotiv'den Daihatsu Aşkına üyelerine özel kampanya!
%10 yedek parça indirimi ve %10 işçilik indirimi birlikte. Telefon: 0 (216) 417 25 24

FaTiH ten inciler..

İnternet'ten bulduklarımız ya da kendi araçlarımızın fotoğrafları.

Re: FaTiH ten inciler..

MesajFaTiH, 12 May 2008, 16:34

Sirion `um bir testten geçti ki ark.lar ne siz sorun ne ben söyleyeyim!!!Çok yakında videolar konuşacak;o zmn inşaallah konuşuruz!!! :D :wink: Şimdilik bir iki fotoğraf eklemesi yapayım..
SS850526.JPG
Deniz seviyesinden 460 mt. rakıma sirion umla tırmana tırmana çıktıktan sonra kamp alanındayım..
SS850556.JPG
SS850576.JPG
SS850578.JPG
SS850580.JPG
SS850704.JPG
SS850765.JPG
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

MesajSirion gti, 12 May 2008, 16:57

artismisin mubarek :mrgreen:
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

MesajFaTiH, 12 May 2008, 17:38

Sirion için mi;bnm için mi bu soru!???? :D
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajDoorman, 12 May 2008, 19:01

FaTiH yazdı:Sirion için mi;bnm için mi bu soru!???? :D

sen nerelere gittin bakıyım öyle?
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

MesajUmut-Gultekin, 12 May 2008, 19:24

Silecekler niye kalkık öyle?
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

MesajFaTiH, 12 May 2008, 20:36

Doorman yazdı:sen nerelere gittin bakıyım öyle?

Abi konyadan çıktım; Ankara Kırıkkale Çorum üzerinden Samsun Ordu Giresun Trabzon Rize ve Rize den öteye en son Ayder yaylasına kadar gidip geri döndüm..Toplam 2595 km yol katettim!Sirion ile benim aşkımızı tazelememiz noktasında çok yararlı oldu!! :D Beni hiç üzmediğiyle kalmadı;şaşırttı ve şımarttı da üstüne üstlük sağolsun!Güzel bi ikili olduk!!! :wink:

SuperSonic yazdı:Silecekler niye kalkık öyle?

Yaa ufak bi cam temizliği yapiodum içli dışlı;onlarda öyle kalmışlar çekimlerde..Özel bi sebebi yok yani..!
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajSirion gti, 12 May 2008, 21:13

aydere git boluya gelme yok öle yağma !!
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

MesajFaTiH, 12 May 2008, 21:17

Bakalım;o zmn sınavlarıma bi hafta kalmış olacak..Duruma göre bişeyler yapmaya çalışacağım inşaallah..! ;)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajSirion gti, 12 May 2008, 21:19

FaTiH yazdı:Bakalım;o zmn sınavlarıma bi hafta kalmış olacak..Duruma göre bişeyler yapmaya çalışacağım inşaallah..! ;)

benimde haziranın başında sınavım var diğer sirioncu arkadaşında biz geliyoruz haberin olsun göster sirion sevdanı :)
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

MesajFaTiH, 12 May 2008, 21:21

Bu kdr gazın üstüne gelmek için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz!! ;)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajsirion gti 2, 16 May 2008, 10:36

FaTiH yazdı:Bakalım;o zmn sınavlarıma bi hafta kalmış olacak..Duruma göre bişeyler yapmaya çalışacağım inşaallah..! ;)

fatıhcım resımler guzel ayrıca bızımde bı sonrakı hafta sınav var hemde benım ıcın cok onemlı bı sınav ben yınede elımden gelenı yapmayı dusunuyorum gelmek ıcın gerekırse sımdı daha cok calısıp ogun ıcınkı kaybımı kapatmayı dusunuyorum.. senıde aramızda gormek ısterız ama sınavım var dersen onada tabıkı saygı duyarız..
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

MesajFaTiH, 16 May 2008, 23:08

Ark.lar bu gezide toplamda 2595,5 km yol yaptım ve 450 ytl. benzin parası verdim..Kırıkkale dolaylarında 3,36 ytl ye aldığımda oldu 60 YTL lik;Trabzon taraflarına doğru 3,42 ytl ye de aldığım oldu litresini 100 YTL lik..Bir ara 180 km.hızla da yol aldığım oldu..Gözlemlediğiniz gibi 173 küsür kuruş km.de yakmış durumda gezi sona erdi..Tabii ki içinde çoğunlukla şehir dışı var fakat;Trabzon dur,Rize dir;dağlarda taşlarda yüksek devirlerde virajlı,yokuşlu kullanımlarım da bayağı biir oldu!!Sonuç olarak kesinlikle herşeyiyle memnun kaldığım bir gezi oldu Sirion anlamında!! ;) Üstelik aracım yaklaşık 16000 km.dir hiç bir bakım da görmemiş durumdaydı..Yani yağ,hava filtresi v.s. v.s...Hepsi 16000 lik yorgunluktaydı.. :)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajsirion gti 2, 17 May 2008, 13:08

FaTiH yazdı:Ark.lar bu gezide toplamda 2595,5 km yol yaptım ve 450 ytl. benzin parası verdim..Kırıkkale dolaylarında 3,36 ytl ye aldığımda oldu 60 YTL lik;Trabzon taraflarına doğru 3,42 ytl ye de aldığım oldu litresini 100 YTL lik..Bir ara 180 km.hızla da yol aldığım oldu..Gözlemlediğiniz gibi 173 küsür kuruş km.de yakmış durumda gezi sona erdi..Tabii ki içinde çoğunlukla şehir dışı var fakat;Trabzon dur,Rize dir;dağlarda taşlarda yüksek devirlerde virajlı,yokuşlu kullanımlarım da bayağı biir oldu!!Sonuç olarak kesinlikle herşeyiyle memnun kaldığım bir gezi oldu Sirion anlamında!! ;) Üstelik aracım yaklaşık 16000 km.dir hiç bir bakım da görmemiş durumdaydı..Yani yağ,hava filtresi v.s. v.s...Hepsi 16000 lik yorgunluktaydı.. :)

desene fena karadenız havası aldım :wink: gercekten senın adına sevındım,bu verdıgın degerlerde dogrudur fakat bısey sorucam bende f1 sanzuman var fakat yakıt konusunda bana ekono0mık gelmıyo cogu kısı senınde ıfade ettıgın gıbı guzel seyler soyluyo heveslenıyorum fakat baktıgımda bu soylenenlerden cok daha yuksek yakıt tuketımı oldugun goruyorum acaba dıyorum arabadamı sorun var yoksa f1 sanzuman oldugu ıcın normalmı yoksa :?:
Kullanıcı avatarı
sirion gti 2

MesajFaTiH, 28 Oca 2010, 16:20

Arkadaşlar aracımı satıyorum..Şu anda 68000 civarlarında..İlanı hazırlayayım, en kısa sürede link.i de paylaşırım sizlerle.. Sol arkada ve sağ arkada park halindeyken ki sürtmelerden dolayı işlem görmüşlük var..Bir de sol ön çamurlukda bir işlem görme potansiyeli var..O da sürtmeden dolayı..Ama kıyıp da yaptırmamıştım o zaman orjinalliği bozulmasın; satarken dileyen dilediği gibi yaptırır diye.. O kısma ilişkin fotoğrafı da ekliyorum..Düşündüğüm rakam 17500 TL dir..İlla ki şu günler satmam gerek diye bir düşüncem olmadığından; gözümdeki değeri de bu civarlarda olduğundan fiyatı budur! Ama siteden, ihtiyaç sahibi, kırmayacağımız birileri de olursa; yine buralardan paylaşıma devam etmesi şartı ile :D fiyatta birşeyler yaparım..

Hepiniz beni de aracımı da tanıyorsunuz..İçinde sigara içilmemiş, manuel vites, yağı değişeli 5000 km. olmuş, antifrizi, baskı-balatası (ki bizim aracın en büyük masrafıdır), şanzuman yağı değişeli 1000 km civarı olmuş MASRAFSIZ aracım; apartmanda komşular tarafından; "arabasıyla sürekli ilgilenen çocuk" diye tabir edilen kişi tarafından; :wink: şahsımca yani satılıktır!! Duyanlar duymayanlara duyursun...! :wink:

Satma nedenime gelince ailede otomatik vites ihtiyacı hasıl oldu!! Ben de artık sıkca Ankara trafiğine giriyorum ve otomatik istiyorum! Annem de daha rahat kullanacağı iddiasında! Alacağım otomatik vites Daihatsu yu da inşaallah yine buradan sizlerle paylaşacağım! Yine burada olacağım sizin anlayacağınız! :wink: İletişim numaram: 0555 2028301
Eklentiler
SS850624.JPG
Keyfekeder işlem görmesi gereken sol ön çamurluk..
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

MesajSonCuoreci, 28 Oca 2010, 16:32

Hayırlısı olsun Fatih... Aracını satıyor olmana üzüldüm, ama yine Daihatsu alacağına sevindim doğrusu :)
Umarım aracını alacak kişi de senin gibi değerbilir bir Daihatsucu olur...
Sen de inşallah gönlüne gre bir Daihatsu'ya en kısa zamanda kavuşursun...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

ÖncekiSonraki

Dön Fotoğraflar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir