FaTiH yazdı:Focus muş araç Umut abi..
sirion gti 2 yazdı:geçmiş olsun abi.inanın böyle şeyler ınanın ınsanın tadını kacırıyor.bu sabahta benım aracın basına geldı ama yapıcak bısey yok malesef...
SuperSonic yazdı:Onur, canını sıkma fazla birşey yok. Bence Autoking'de yaparlar. Mini onarım hakkı gidecek ama hiç değilse ücretsiz yapılacak. Ne yapalım. Daha kötüsü de olabilirdi, buna da şükür deyip geçeceğiz. İstanbul'da yaşamanın bir numaralı kuralı bu malesef. Her gün, her saniye, başka başka yerlerden kazık yemeyi sindirmeyi başaramıyanların, bu şehirde yaşamaması lazım. Ben mesela bu yüzden şehir dışında oturuyorum. Hiç değilse kazıkların yarısını yiyorum böylece
SonCuoreci yazdı:Ama Umut, benim kaskonun süresi taa Ağustos 2009'a kadar, ve senin de üstüne basa basa belirttiğin gibi İstanbul'da yaşıyoruz ve şans eseri hayatta kalıyoruz denebilir... Bu durumda Ağustos'a kadar kimbilir böyle bir olay kaç kez başıma gelecek! Bu yüzden hazır adamı bulmuşken parayı ondan alarak yaptırmam daha mantıklı değil mi? Ya böyle bir olayla yine karşılaşır ve bu sefer de adamı bulamazsam? O zaman mini onarım haklarım da bitmiş olacak ve tamir masrafını cebimden karşılamam gerekecek...
SuperSonic yazdı:Haklısın. Bu arada "şans eseri hayatta kalıyoruz" a çok güldüm.
Ben zaten en kötü ihtimalle (parayı alamazsan) demek istemiştim. Ama eksik yazmışım. Ben bunu hep yapıyorum.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir