Gelin Arabası MATERİA

İnternet'ten bulduklarımız ya da kendi araçlarımızın fotoğrafları.

Gelin Arabası MATERİA

Mesajgönderen fuchka tarih 07 Eyl 2009, 19:28

Materia gelin arabası yaptık...düğünümün üzerinden 2 ay geçti ancak fırsat buldum...buyrun
Eklentiler
43961_DSC_0056_122_556lo.jpg
43962_DSC_0064_122_980lo.jpg
43969_DSC_0066_122_385lo.jpg
Kullanıcı avatarı
fuchka

Marka: Daihatsu
Model: Materia

Re: Gelin Arabası MATERİA

Mesajgönderen emr tarih 07 Eyl 2009, 20:19

tebrikler hayırlı olsun mutlu sağlıklı huzurlu yıllar gecirirsiniz inşallah
Hayat 3.000 devirden sonra başlar
Kullanıcı avatarı
emr
Daihatsu Yetkili Servisi ve Satıcısı

Model: Materia

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 07 Eyl 2009, 20:43

Allah birlikte uzun mutlu sağlıklı ömürler nasip etsin. Materia çok değişik olmuş bence gelin arabası olarak :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen ozgursula tarih 08 Eyl 2009, 16:44

Allah mesut ve bahtiyar etsin. Aynı karede bir damat iki gelin :D
ozgursula

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 09 Eyl 2009, 11:50

Bir yastıkta kocayın inşallah... Kapınızın önünden Daihatsu eksik olmasın :)
Bir ömür boyu mutluluklar...
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen FaTiH tarih 09 Eyl 2009, 12:24

Beraberce sağlıklı mutlu ve güzel bir ömür geçirmeniz ve ailenizin daimi ferdinin; Daihatsu nuzun eksik olmaması dileklerimle... :)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen cccengiz tarih 09 Eyl 2009, 12:36

Değişik bir telaş, apayrı bir heyecandır. Kız isteme derken, nişan derken, nikah-dğün derken yorulursun. Offff amma da zor işlermiş bunlar dersin.Bazen sıkılırsın, bazen bunarlısın. Her fotoğraf makinesine tebessümle bakmak yorar seni. Günlerin nasıl geçtiğini anlayamazsın. Bir bakmışsın ki evlenmişsin. İlk başlarda hep birliktelik vardır, birlikte televizyon seyreder, daracık koltuğa iki beden sığarsınız, Aynı saatte yatar, uyurken birbirinize sarılırsınız.. Uyurken, yolda yürürken bile eller ayrılmaz. Biraz zaman geçer, biraz da içi geçer insanın. Uyurken rahat yatmalı insan felsefesi adı altında, yatakta farklı konumlarda yatar olur artık her iki taraf. Akşamları aynı koltukta zevkle izlenen TV programları, yerini "Yinemi şu salak dizi", "Bıktım senin maçından" laflarına bırakır. Ama her şey yine de güzeldir. Sensiz yatağa girmeyen kişi, bir bakmışsın ki koltukta iki büklüm uyuyakalmış.
Bu hafta annemlere gitmedik, senin arkadaşlarından kimseye fırsat kalmıyor muhabbetleri başlar. Hafta sonu diye bir şey yoktur artık. Her Pazar günü muhakkak birilerine gidilir. Ya sen ya o mutludur bu gidiş gelişlerden ama " Bir gün de rahat rahat evimde oturmak istiyorum" diye serzenişler başlar.
Ve günler, aylar, yıllar geride bırakılır.
Anlatılamayan, yanlış anlatılan, unutulan , unutulmayan bir çok şeyi geride bırakarak. Geriye dönüp baktığında ilk tanıştığın günü, ilk elini tuttuğun günü, Onu ilk öptüğün günü ve şuan heyecan içinde olduğun bu günleri hatırlar ve "İyi ki O'nunla evlenmişim" dersin.
Mutluluğunuzun ve birlikteliğiniz hiç bitmesin.
cccengiz

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 09 Eyl 2009, 12:42

cccengiz yazdı:Değişik bir telaş, apayrı bir heyecandır. Kız isteme derken, nişan derken, nikah-dğün derken yorulursun. Offff amma da zor işlermiş bunlar dersin.Bazen sıkılırsın, bazen bunarlısın. Her fotoğraf makinesine tebessümle bakmak yorar seni. Günlerin nasıl geçtiğini anlayamazsın. Bir bakmışsın ki evlenmişsin. İlk başlarda hep birliktelik vardır, birlikte televizyon seyreder, daracık koltuğa iki beden sığarsınız, Aynı saatte yatar, uyurken birbirinize sarılırsınız.. Uyurken, yolda yürürken bile eller ayrılmaz. Biraz zaman geçer, biraz da içi geçer insanın. Uyurken rahat yatmalı insan felsefesi adı altında, yatakta farklı konumlarda yatar olur artık her iki taraf. Akşamları aynı koltukta zevkle izlenen TV programları, yerini "Yinemi şu salak dizi", "Bıktım senin maçından" laflarına bırakır. Ama her şey yine de güzeldir. Sensiz yatağa girmeyen kişi, bir bakmışsın ki koltukta iki büklüm uyuyakalmış.
Bu hafta annemlere gitmedik, senin arkadaşlarından kimseye fırsat kalmıyor muhabbetleri başlar. Hafta sonu diye bir şey yoktur artık. Her Pazar günü muhakkak birilerine gidilir. Ya sen ya o mutludur bu gidiş gelişlerden ama " Bir gün de rahat rahat evimde oturmak istiyorum" diye serzenişler başlar.
Ve günler, aylar, yıllar geride bırakılır.
Anlatılamayan, yanlış anlatılan, unutulan , unutulmayan bir çok şeyi geride bırakarak. Geriye dönüp baktığında ilk tanıştığın günü, ilk elini tuttuğun günü, Onu ilk öptüğün günü ve şuan heyecan içinde olduğun bu günleri hatırlar ve "İyi ki O'nunla evlenmişim" dersin.
Mutluluğunuzun ve birlikteliğiniz hiç bitmesin.

Vay be Cengiz, ne güzel özetlemişsin evliliği, tebrikler :wink:
Tabii bir de çocuk doğduktan sonrası var bu işin, ki ben orasına hiç girmeyeyim :lol:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen cccengiz tarih 09 Eyl 2009, 12:46

Abi çocuk sonrası durumu ben bilmiyorum, henüz Level-1 Çocuksuz Versiyondayım :) Ama azbuçuk tahmin edebiliyorum ama yaz desen yazaman, yaşamak lazım. Şimdi korkutmayalım yeni evli çiftleri :)
cccengiz

Mesajgönderen FaTiH tarih 09 Eyl 2009, 12:59

Hakikaten ama lütfen korkutma olaylarına girmeyelim; daha ağabeyimiz yeni evlenmiş; sitemizde ben misal bekarlar da çok fazla! Olumsuz örnekler vermeyelim lütfen!!! :D
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 09 Eyl 2009, 13:30

FaTiH yazdı:Hakikaten ama lütfen korkutma olaylarına girmeyelim; daha ağabeyimiz yeni evlenmiş; sitemizde ben misal bekarlar da çok fazla! Olumsuz örnekler vermeyelim lütfen!!! :D

Dost acı söyler Fatihciğim :lol:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen basdogan tarih 13 Eyl 2009, 15:42

gelin ve damat birbirlerine materia da gelin ve damata çok yakışmışşşş. allah mutlu huzurlu ve daihatsu lu yıllar nasip etsin...
Kullanıcı avatarı
basdogan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen vildan tarih 08 Kas 2009, 15:25

materıa yı size ben sattım ve zor şartlar altında aldınız ama süper 3 lü olmuşunuz. mutluluklar size bır ömür boyu ceketcıler aılesı tanıktır mutlulugunuza sevgıler.
Kullanıcı avatarı
vildan
Daihatsu Yetkili Servisi ve Satıcısı

Model: Terios 2. Nesil

Dön Fotoğraflar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir