Öncelikle şunu söylemek isterim ki kayıt olmamda en büyük etken, forumdaki arkadaş ve sohbet ortamını gerçekten sıcak bulmamdır.
Sirion'u keşfedeli çok az zaman oluyor yaklaşık 2-3 hafta gibi...O zamandan bu zamana her gün ilanlara bakıyorum ve inşallah yazın Sirion ailesine katılacağım.Ayrıca alırsam Sirion ilk arabam olacak.
Yalnız birşey dikkatimi çekti -muhtemelen bu konu çok konuşulmuştur burada- Daihatsu neden 2004-2005 te çıkardığı güzelim kasayı değiştirip, açıkçası bana göre pek de hoş olmayan bir kasa yaptı anlamış değilim. Bu önceki kasalara resmen aşık oldum..
Her ne kadar forumda okuduğum kronik sorunlar aklımda soru işaretleri bırakmış olsa da, Sirion'dan vazgeçmeme sebep olamadı
Bu arada benim düşündüğüm aracın temel özellikleri şöyle;
2004 ya da 2005 model
Km 50-60 bin civarı
ABS
Sürücü yolcu hava yastığı
Klima
Sunroof
Mümkünse tiptronik vites
ve mümkünse açık mavi rengi
Bu özelliklerdeki bir Sirion'a en fazla ne kadar mantıklıdır acaba.İlanlara internetten bakıyorum ve bence internet fiyatları çok önemli bir ölçü değil.
Umarım aradığım Sirion'u uygun fiyata bulabilirim.Bakalım yaza kadar araştırmaya devam edeceğim..
Sizlerin de görüş ve önerilerini, tavsiyelerini almak isterim.Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim :p