Gran Turismo 5 seneler sonra çıktı

Hobilerimize dair veya komik/eğlenceli paylaşımların adresi.

Gran Turismo 5 seneler sonra çıktı

Mesajgönderen ozgursula tarih 02 Ara 2010, 03:20

Bu yarış simulasyonunu yaklaşık 3 yıldır bekliyordum ve nihayet çıktığı ve aynı gün aldım. Sırf bu yüzünden ps3 almıştım ancak oyun yeni çıktı. Direksiyon seti ile kullanıldığında inanılmaz gerçekçi. 1000 civarı araba, gerçek pistler, modifiye, lisanlar, ileri sürüş teknikleri, online yarışlar daha neler neler :D Üstelik tamamen türkçe. Yeni modeller arasında sadece Daihatsunun copen'ı var şimdilik. Daha sonra Daihatsu'nun bazı modelleri açılacak seviyelerin ilerlemesi lazım.

Japon araçlarının yarışında Sirion görmüştüm :D rengi beyaz ve rakibimdi. Ama daha eski nesildi. Onu ikinci el satışlarında denk getirmeye çalışıyorum her zaman da bulunmuyor yakaladığım anda alacağım.

Gerçeği var nasıl olsa bir de sanalda olsun. Fazla sirion göz çıkartmaz :D

Youtube da aradığınızda baya bir videosu da var. Playstation 3'ü olan varsa kesinlikle tavsiye ederim.
ozgursula

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: Gran Turismo 5 seneler sonra çıktı

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 02 Ara 2010, 12:29

Hocam aşkolsun yani, bunca işin gücün arasında bir de play station aldıracaksın bize.
İnsan bu kadar mı ballandıra ballandıra anlatır kardeşim... :)
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Model: Cuore

Mesajgönderen camoka tarih 02 Ara 2010, 12:46

playstation'a bir türlü ısınamadım, inatla pc'e, dolayısıyla oyunlar için beklemeye devam.
nfs shit tam bir hayal kırıklığıydı, 3 gün dayanamadım oyunun lütfedip de açılmasına. umarım gran tourismo böyle değildir.
soncuoreci'ye katılmamak elde değil, eve geliyorum saat 18:45 (istanbullular'a nispet yapıyorum sanılmasın), zayıflamak için akşam yemeği yemiyorum, saat 19:00'da yürüyüşe çıkıyorum 19:30'da gaza gelip 20 dakika koşuyorum. sonuç 20:00'da evdeyim, duş falan filan saat 20:30... her gün dizi var, kim seyredecek osman'ı, fatmagül'ü, ezel'i; neyse ki özetler yayınlanmış dizi başlıyor 20:45'de - dizi bitiyor saat 23:00... etejerde 5 gündür duran kitabın 40. sayfasına gelemedim daha. ne anladım ben böyle hayattan, ama böyle böyle geçiyor hayatım, yazık! bütün bunları henüz çocuğu olmayan bir forumdaşınız yazdı, bir de çocuk olsa, aman Allah'ım düşünemiyorum bile.
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 02 Ara 2010, 12:57

camoka yazdı:playstation'a bir türlü ısınamadım, inatla pc'e, dolayısıyla oyunlar için beklemeye devam.
nfs shit tam bir hayal kırıklığıydı, 3 gün dayanamadım oyunun lütfedip de açılmasına. umarım gran tourismo böyle değildir.
soncuoreci'ye katılmamak elde değil, eve geliyorum saat 18:45 (istanbullular'a nispet yapıyorum sanılmasın), zayıflamak için akşam yemeği yemiyorum, saat 19:00'da yürüyüşe çıkıyorum 19:30'da gaza gelip 20 dakika koşuyorum. sonuç 20:00'da evdeyim, duş falan filan saat 20:30... her gün dizi var, kim seyredecek osman'ı, fatmagül'ü, ezel'i; neyse ki özetler yayınlanmış dizi başlıyor 20:45'de - dizi bitiyor saat 23:00... etejerde 5 gündür duran kitabın 40. sayfasına gelemedim daha. ne anladım ben böyle hayattan, ama böyle böyle geçiyor hayatım, yazık! bütün bunları henüz çocuğu olmayan bir forumdaşınız yazdı, bir de çocuk olsa, aman Allah'ım düşünemiyorum bile.

camoka, akşam yemeği yemiyormuşsun problem yok; çocuk olunca yürüyüşü unut, gaza gelip koşmayı hepten hafızadan sil, televizyonu, dizileri de unut, etajerde duran kitabı zaten unutmuşsun; ekstradan bir de gece uykularını unuttuğun takdirde hayatının geri kalan kısmında aynen devam :)
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen camoka tarih 02 Ara 2010, 14:53

Allah çocuğu olanlara sabır versin.
bu arada gran turismi es kaza PC ortamına düşerse bir tur da evli ve çocuklular için atarım! :mrgreen:
yazımın ikinci satırı konu başlığından uzaklaşmamak adına yazıldı.
SiriOne
Kullanıcı avatarı
camoka

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 02 Ara 2010, 15:35

Valla benim de yok yere sırf bunun için PS3 alasım geldi :)

Çocuklu bir insan olarak yeni taşındığımız eve getirmeye tenezzül bile etmediğim XBOX'umun düştüğü durumu düşününce, hemen vazgeçtim bu fikirden...
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen ozgursula tarih 03 Ara 2010, 12:54

Ne yalan söyleyeyim 1998-2000 yılları civarında ps1 almıştım o zaman araba yarışı istediğimde şiddetle gran turismo'yu tavsiye etmişlerdi. Aldım ve o şartlarda bile muazzam bir oyundu. Sonra ps2 çıktığı hafta hemen gidip aldım ve hemen yine gran turismo aldım, sonra ps3 çıktı hemen çıktığı hafta aldım ama bu sefer oyunun çıkması için 3 sene civarı bekledim :D ve diyorum ki bu kadar beklemeye değdi mi kesinlikle değdi. Yok böyle birşey diyebilirim. Direksiyon takımı ile oynuyorum eve misafir olarak gelip de deneyen arkadaşlarımlarımın söyledikleri tek şey harbiden gerçek araba kullanıyor gibi oldum. Yani işin özü bu oyun için ps3 aldığım gibi ps4 çıksın yine bu oyun için almaya çalışırım. En azından bir ps cafe'de bu deneyimi yaşamaya çalışın.
ozgursula

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 03 Ara 2010, 12:58

ozgursula yazdı:Ne yalan söyleyeyim 1998-2000 yılları civarında ps1 almıştım o zaman araba yarışı istediğimde şiddetle gran turismo'yu tavsiye etmişlerdi. Aldım ve o şartlarda bile muazzam bir oyundu. Sonra ps2 çıktığı hafta hemen gidip aldım ve hemen yine gran turismo aldım, sonra ps3 çıktı hemen çıktığı hafta aldım ama bu sefer oyunun çıkması için 3 sene civarı bekledim :D ve diyorum ki bu kadar beklemeye değdi mi kesinlikle değdi. Yok böyle birşey diyebilirim. Direksiyon takımı ile oynuyorum eve misafir olarak gelip de deneyen arkadaşlarımlarımın söyledikleri tek şey harbiden gerçek araba kullanıyor gibi oldum. Yani işin özü bu oyun için ps3 aldığım gibi ps4 çıksın yine bu oyun için almaya çalışırım. En azından bir ps cafe'de bu deneyimi yaşamaya çalışın.

Bak, bir de hala devam ediyor anlatmaya :)

Abicim arabaya ve eve yaptığım masraflar dolayısıyla zaten göçmüş durumdayım, şimdi gidip bir ps3 alacağım, eve gidince hanım beni kesecek, sorumlusu sen olacaksın bak buraya yazıyorum :D
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Mesajgönderen ozgursula tarih 03 Ara 2010, 14:15

Eğer hanım da araba kullanmayı seviyorsa veya öğrenmek istiyorsa öyle bir kanalla girebilirsin meseleye :D yanlız ciddi derecede ileri sürüş teknikleri öğrenir ve öğrenirsin. Mercedes (AMG), nascar, ralli okulu falan da var. Orada karlı, topraklı ve yağmurlu ortamlarda da nasıl araba kullanılacağı hakkında uygulamalı dersler var :D yahu tamam kanınıza girmeyeceğim :D
ozgursula

Mesajgönderen setlerss tarih 03 Ara 2010, 23:07

bunlarda benden olsun ilk arabalarımdan 1 tanesi copen daihatsu ofc'de kullanıyorum zevkli oluyordu taki GT5 çıkana kada bir kaç resim çektim copen damarlarımız kabarsın...
Eklentiler
P031210_21.51.JPG
setlerss

Model: Materia

Mesajgönderen setlerss tarih 03 Ara 2010, 23:09

Resimler pek iyi değil...
Eklentiler
P031210_21.52.JPG
setlerss

Mesajgönderen setlerss tarih 03 Ara 2010, 23:09

Buda son resim
Eklentiler
P031210_21.52[02].JPG
setlerss

Mesajgönderen ozgursula tarih 04 Ara 2010, 21:05

Bu nasıl bir oyundur anlamadım bana led tv aldırdı ya sonunda helal olsun. Oyunun 3d özelliği de var ama 3d tv fiyatları çok uçuk.
ozgursula

Dön Eğlence & Hobi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir