Japon araçlarının yarışında Sirion görmüştüm
Gerçeği var nasıl olsa bir de sanalda olsun. Fazla sirion göz çıkartmaz
Youtube da aradığınızda baya bir videosu da var. Playstation 3'ü olan varsa kesinlikle tavsiye ederim.
camoka yazdı:playstation'a bir türlü ısınamadım, inatla pc'e, dolayısıyla oyunlar için beklemeye devam.
nfs shit tam bir hayal kırıklığıydı, 3 gün dayanamadım oyunun lütfedip de açılmasına. umarım gran tourismo böyle değildir.
soncuoreci'ye katılmamak elde değil, eve geliyorum saat 18:45 (istanbullular'a nispet yapıyorum sanılmasın), zayıflamak için akşam yemeği yemiyorum, saat 19:00'da yürüyüşe çıkıyorum 19:30'da gaza gelip 20 dakika koşuyorum. sonuç 20:00'da evdeyim, duş falan filan saat 20:30... her gün dizi var, kim seyredecek osman'ı, fatmagül'ü, ezel'i; neyse ki özetler yayınlanmış dizi başlıyor 20:45'de - dizi bitiyor saat 23:00... etejerde 5 gündür duran kitabın 40. sayfasına gelemedim daha. ne anladım ben böyle hayattan, ama böyle böyle geçiyor hayatım, yazık! bütün bunları henüz çocuğu olmayan bir forumdaşınız yazdı, bir de çocuk olsa, aman Allah'ım düşünemiyorum bile.
ozgursula yazdı:Ne yalan söyleyeyim 1998-2000 yılları civarında ps1 almıştım o zaman araba yarışı istediğimde şiddetle gran turismo'yu tavsiye etmişlerdi. Aldım ve o şartlarda bile muazzam bir oyundu. Sonra ps2 çıktığı hafta hemen gidip aldım ve hemen yine gran turismo aldım, sonra ps3 çıktı hemen çıktığı hafta aldım ama bu sefer oyunun çıkması için 3 sene civarı bekledimve diyorum ki bu kadar beklemeye değdi mi kesinlikle değdi. Yok böyle birşey diyebilirim. Direksiyon takımı ile oynuyorum eve misafir olarak gelip de deneyen arkadaşlarımlarımın söyledikleri tek şey harbiden gerçek araba kullanıyor gibi oldum. Yani işin özü bu oyun için ps3 aldığım gibi ps4 çıksın yine bu oyun için almaya çalışırım. En azından bir ps cafe'de bu deneyimi yaşamaya çalışın.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir