mustafa yazdı:Daihatsu aşıkları, herkes Grand Move hakkında bildiği birşeyler varsa aktarsın. ilgimi çekti almayı düşünüyorum.
Selam,
YRV'nin halefi olan bu araç Türkiye'de neredeyse Bentley kadar nadir bulunuyor. 1996 ve 2002 yılları arasında üretilmişti. Yanlış hatırlamıyorsam 1.5 ve 1.6 olmak üzere iki tip motoru var. Yakın zamanda bir üyemiz Kıbrıs'ta bu modelin farklı isimdeki bir varyantını 1.3 motorlu olarak gördüğünü söyledi.
Koltuk yetenekleri ile YRV'yi aratmayan araç, hem iç hem de dış mekan genişliği olarak muhtemelen piyasadaki en büyük Daihatsu. Tekrar düşününce iç mekan konusunda Materia daha üstündür ama bagaj dendiği anda Grand Move liderliği alır. Benim de ilgimi çeken ve son derece nadir bulunan bir araç. Konuyu güzel yerde açmışsınız esasında fakat yeri tam anlamıyla doğru değil çünkü çok nadir bulunsa da Türkiye'de satılmış bir araç bu. Şimdiye kadar konusunun açılmaması ise benim eksiğim
Bu konuyu araçla ilgili bir sürü bilgiye yer vererek bu konuyu zenginleştireceğim ve bu araca özel bir bölüm yapacağım ana sayfada (bunu yapmak için bu günü bekliyordum (birisinin talep etmesini), bir de utanmadan söylüyorum

)
Hemen çizimine bir link vererek başlayayım:
daihatsu-model-cizimleri-t64-15.html#p3729