HALEP ORADAYSA , KÖRFEZ DE İZMİTTE :)

Daihatsu Aşkına buluşmaları. Geçmiş buluşmalara dair bilgiler, fotoğraflar ve yeni buluşma planları. Tüm Daihatsu sahipleri davetlidir.

HALEP ORADAYSA , KÖRFEZ DE İZMİTTE :)

Mesajgönderen ilker tarih 14 Oca 2009, 00:29

Arkadaşlar,

18.01.2009 tarihinde hava ve pist tutunma şartları elverirse koşulacak olan 8 ayaklık Time Attack yarış organizasyonu için ön kayıt yaptırmış bulunmaktayım :)

Zamana karşı koşulacak olan bu müsabakaya dil, din, ırk, mezhep ve cinsiyet ayrımı olmaksızın herkes kendi otomobiline kıyarak katılabiliyor. Ayrım yaptıkları konu ise motor hacimleri ve aşırı besleme sistemleri vs. olacak o kadar :D

Katılacağımız otomobil D-Sirion 1.3 LPG beslemeli . Kategorimiz 1.6 lt kadar olan standart otomobiller....

Daihatsu Aşkına manevi sponsorluğunda katılacağım bu yarışta hepinizin bana şans dilemesini temenni eder, katılmayı düşünen başka deliler ...pardon...arkadaşlar varsa diye aşağıdaki linki bilgi ve müsaadelerinize arz ederim... Allah hepimizin yardımcısı olsun.... Çünkü kasko müsabakalarda pert olmuş arabalara para ödemiyor :D

Ayrıca belirtilen tarihte körfez pistinde olabilecek kadar boş vakti olanları orada görmek memnuniyet verici olacaktır.

Special thanks to : Organizasyon ile ilgili bilgi veren Yarisci Nebi ... Yok yanlış yazmadım ...Yarışçı değil...Toyota Yaris ci 8)

www.enhizlisensin.com
Kullanıcı avatarı
ilker
Sirionoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

Re: HALEP ORADAYSA , KÖRFEZ DE İZMİTTE :)

Mesajgönderen SonCuoreci tarih 14 Oca 2009, 00:39

18 Ocak'ta kalbimiz senin için atıyor olacak İlker abi
Kazanırsın abi sen! Aslansın sen, kaplansın sen... :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
SonCuoreci

Marka: Daihatsu
Model: Cuore

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 14 Oca 2009, 01:00

Bu aralar o kadar yoğun çalışıyorum ki... Bu yüzden gelemeyeceğim malesef ama gelebilmeyi çok isterdim. Bir sonraki başarına tanık oluruz inşallah diyerek sana en içten biçimde başarılar diliyorum :)
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Model: YRV Turbo

Mesajgönderen FaTiH tarih 14 Oca 2009, 11:20

Organizasyon kulağa çok güzel geliyor!!Nitekim biri bu yarışa katılmalıysa aramızdan Sirion temsilcisi olarak o da İlker abi zaten benim şahsi görüşüm!!! :D Açıkçası çok şaşırtıcı bir sonuç beklemiyorum ben;İlker abi muhtemelen zirveye oynar!!Fakat tek korkum,gruplandırmanın yeterince iyi yapılmamış olmasından kaynaklanıyor!!İlk grubun 1,6 motora kadarkiler içinde olması pek doğru olmamış bence!1,4 ya da 1,5 e kadarkiler ile bunun üstüyle 1,6 arasındakiler şeklinde devam eden bir gruplama olsaydı daha iyi olurdu!!

Neyse; bizim LPG ci canavar 1. gelse harika olur yanlız!!Ki yine söylüyorum şahsi kanaatim,böyle olmaması için de hiç1sebep yok yani!! :D
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Model: Sirion 1. Nesil

Mesajgönderen ilker tarih 14 Oca 2009, 11:33

Gaza getirmeyin yaaa :D Elimden geleni yapacağım işte...Tek korkum lastik seçimi...Gerçi çoktan seçmeli de değil hani...Ya 165/65/14 kış lastikleri...ki yumuşak olduğu için acaip sağa sola atıyor arabanın arkasını ya da 185/55/14 yaz lastikleri... Onlar da o kadar sert ki bu soğuk havalarda ne kadar tutunur bilemiyorum..

Gruplamaya gelince ...1.6 ya kadar olması üzücü ....Yani 1.8 ler elimden kurtulacak demektir bu :D

Sonuç ne olursa olsun bence orada kendi arabanızla piste çıkabiliyor olmanız çok heyecan verici...Ben daha önce orada antreman turu attım ama onlar yarış arabasıydı... Bakalım bizim kırmızı ufaklık piste çıkınca damarlarındaki asil kan kaynamaya başlayıp şahlanacak mı ?

Hepinize selamlar ...
Kullanıcı avatarı
ilker

Mesajgönderen FaTiH tarih 14 Oca 2009, 12:27

Valla yol tutuşu benim araca kim binse övgüsünü alıyor bizim araçların!Valla benim acizane şahsi görüşüm al bir ContiPremiumContact 2 serisi.. (Bizim standartlar olan hem 165 65 14 lük hem de 175 60 14 lük seçenekleri de bu arada mevcut bu lastiğin).Ayrıca senin diğer ebat 185 55 14 de var bu seride..Belki de muhtemelen senin kullandığın lastik de budur!. Neyse alırsan bir 4 lü daha;sonra dan da aracında mutlulukla kullanırsın lastikleri!Üstelik Conti nin düşük kalite olmayan lastik serisi bunlar!! Sen ki "bu araba gitmeyene kadar başka arabaya geçmem" diyen birisin;paran varsa fazladan 4 teker alsan da hiç fena olmaz hani..Sonra elbet kullanırsın!

Bu arada adamların sık sorulan sorular bölümünü okudum ben; kesin sen de okumuşsundur abi ama hava sıcaklığını muhtemelen 13 derece bekliyorlarmış!Kesinlikle yaz lastiğiyle katılınmalı diyorlar!!
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 14 Oca 2009, 15:48

Basarilar Ilker. Umarim kazasiz belasiz birinci olursun.
YağmurAdam

Mesajgönderen ozgursula tarih 14 Oca 2009, 16:11

Hocam inşallah iyi bir derece alırsın da bizi de sevindirirsin. Gerçi hoş; katılmak bile ayrı zevktir bu tür bir organizasyona. Aslında imkan olacak direk balans ayarı yapılmış 0 lastikle gireceksin yarışa çünkü slick lastik gibi yapışır yola. Hakkınızda hayırlısı olsun. Dualarımız seninle, Allah kaza bela vermesin.
ozgursula

Mesajgönderen Sirion gti tarih 14 Oca 2009, 17:05

İlker abi ordan eli boş gelmez hiç olmadı pişmaniye alırda gelir :) Bu zorlu sınavda başarılar diliyorum ilker abi onlara sadece motor gücünün değil kabiliyet ve karizmanın ne demek olduğunu göster :twisted:
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Mesajgönderen ilker tarih 14 Oca 2009, 18:27

FaTiH yazdı:Bu arada adamların sık sorulan sorular bölümünü okudum ben; kesin sen de okumuşsundur abi ama hava sıcaklığını muhtemelen 13 derece bekliyorlarmış!Kesinlikle yaz lastiğiyle katılınmalı diyorlar!!

Fatihcim :) o soruyu zaten ben sormuştum ama benden önce cevabını görmüşsün teşekkür ederim :)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize ... Bilal' in dediği gibi hiç bir şey olmasa pişmaniye alır geliriz de , :) pişman olmayız umarım .... Gerçi Schumi aradı, abi sen gireceksen ben hiç gelmeyeyim dedi kerata

Sesli düşünüyorum ; 1.6 standart binek..... normalde bozamaz Sirionu... Ama 1.6 da GTi saxo ve 106 larda var :) Aynı sınıfa mı sokacaksınız diye sordum ...cevap vermişler mi bakamadım tabi...
Kullanıcı avatarı
ilker

Mesajgönderen FaTiH tarih 14 Oca 2009, 19:27

O zaman bizden de YRV Turbo lu yarışçı ruhlu temsilciler çıkar abiciğim!! ;) Her sınıfa gider araç mevcuttur bu çatı altında!!! :D

Truck yarışlarına da Delta göndereceğiz zaten!! :lol: 8)
Kullanıcı avatarı
FaTiH
Sirionist

Mesajgönderen basdogan tarih 14 Oca 2009, 22:06

ÖNCELİKLE BAŞARILAR DİLİYORUM. ELİNİZDE OLMAYAN Bİ AKSİLİK OLMADIĞI SÜRECE BAŞARIYI HAYALLEDİĞİNİZ ÖLÇÜDE ALACAĞINIZA EMİNİM... ÇÜNKİ ALTINIZDA DAİHATSU VAAAR..
Kullanıcı avatarı
basdogan

Marka: Diğer Markalardan Herhangi Birisi
Model: Diğer

Mesajgönderen ilker tarih 15 Oca 2009, 00:02

hmmm...heyecandan sınıfları dikkatle okumadan soru sormuşum tabi...Neyse ki cevap vermemişler henüz ama ...oraya yazdık ya kardeşim okusana güzelce diye bir cevap da gelebilir her an...

GRUPLAR
Standart Grup 1.6 litre ve altı standart binek benzinli otomobiller
2.0 litre ve altı standart binek dizel otomobiller
Sport Grup 2.0 litre ve altı GTI sınıfı benzinli otomobiller
Maksi Grup 2.0 üstü atmosferik otomobiller
Aşırı beslemeli otomobiller (250 HP üstü) ve 4 çekerler
Özel modifiyeli otomobille

GTi lar Sport grupta :D he he he...bu güzel oldu ....

Şimdi katılımcıların profesyonel olmadığını düşündüklerinden araçları uygun bir sürat ortalamasında tutabilmek için bir sürü yere şikan koyacaklardır.... Sirion da zaten sprinter bir araba....O zaman araştırmacı arkadaşlara bir soralım bakalım 0-100 hızlanması 9 saniye civarı olan 1.6 lt ve altı hangi standart otomobiller bizi zorlar...? ? ?
Kullanıcı avatarı
ilker

Mesajgönderen Doorman tarih 15 Oca 2009, 00:13

ilker yazdı:Arkadaşlar,

18.01.2009 tarihinde hava ve pist tutunma şartları elverirse koşulacak olan 8 ayaklık Time Attack yarış organizasyonu için ön kayıt yaptırmış bulunmaktayım :)

Zamana karşı koşulacak olan bu müsabakaya dil, din, ırk, mezhep ve cinsiyet ayrımı olmaksızın herkes kendi otomobiline kıyarak katılabiliyor. Ayrım yaptıkları konu ise motor hacimleri ve aşırı besleme sistemleri vs. olacak o kadar :D

Katılacağımız otomobil D-Sirion 1.3 LPG beslemeli . Kategorimiz 1.6 lt kadar olan standart otomobiller....

Daihatsu Aşkına manevi sponsorluğunda katılacağım bu yarışta hepinizin bana şans dilemesini temenni eder, katılmayı düşünen başka deliler ...pardon...arkadaşlar varsa diye aşağıdaki linki bilgi ve müsaadelerinize arz ederim... Allah hepimizin yardımcısı olsun.... Çünkü kasko müsabakalarda pert olmuş arabalara para ödemiyor :D

Ayrıca belirtilen tarihte körfez pistinde olabilecek kadar boş vakti olanları orada görmek memnuniyet verici olacaktır.

Special thanks to : Organizasyon ile ilgili bilgi veren Yarisci Nebi ... Yok yanlış yazmadım ...Yarışçı değil...Toyota Yaris ci 8)

http://www.enhizlisensin.com

Bakıyorum hemen bir dışlama. hemen bir toyotacı yaması bilemiyorum artık... Anladım ben onu.
Abi umarım gönlünce eglenirsin. Peşine takılırdım ama toyota yaris!! ile sana yetişmek zor olur. Ama sen götürürsen baska :lol: :lol: :lol: :lol:
Doğustan Fanatik ama arabasına
Kullanıcı avatarı
Doorman

Mesajgönderen Umut-Gultekin tarih 15 Oca 2009, 00:15

Palio Sporting, C2 nin zıpır olanları, Saxo'nun da deli bir modeli var. Aklıma ilk gelenler bunlar oldu.

Ekleme: TSI ları da unutmamak lazım.
Daihatsu Aşkına!
Kullanıcı avatarı
Umut-Gultekin
Daihatsu Freak

Sonraki

Dön Buluşmalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir