hangi iridyum buji?

Daihatsu'nun, gençler ve genç aileler için tasarlamış olduğu modelidir. YRV'nin açılımı: Young Recreational Vehicle'dır.

Re: hangi iridyum buji?

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 05 Oca 2011, 14:04

Cevap yazdım.
YağmurAdam

Marka: Daihatsu
Model: YRV Turbo

Mesajgönderen xfreex tarih 05 May 2011, 12:29

selam yağmuradam arkadaşım. iridyum bujileri bugün taktım. eski bujiler gerçekten eskimiş. 80bin bakımına daha var ama bekleyemedim. kendim taktım. aracı yolda deneyemedim. dersim başlayacağı için sadece çalıştırıp denedim. sorun yok. ama akşama bir yola çıkmak lazım...:)
xfreex

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 05 May 2011, 14:14

Hayırlı olsun. Ben sattığım araca takıp o şekilde sattım. Bir fark görmeden bujiler gitmiş oldu. Dene bakalım fark olacak mı?

Açık hava filtresi de takmıştım o da gitti aracın üzerinde :)
YağmurAdam

Mesajgönderen xfreex tarih 05 May 2011, 23:17

ya ben de açık hava filtresi taktırmayı düşünüyorum. çok çeşit var. ama fiyat ve kalite olarak simota daha yakın geliyor bana. senin araçta hangisi vardı? bir de ustalar taktırma diyor. aracın sensörlerini bozuyor gibi laflar ettiler. toyotaclubtr den bir arkadaş o km de iken taktırdığından bahsetmişti. şu sıralar 100 binin üzerinde olduğunu ve bir sıkıntısı olmadığını da yazmıştı. neyse bakacağız artık. görüşmek üzere.
xfreex

Mesajgönderen YağmurAdam tarih 06 May 2011, 12:49

Ben siteden Yusuf'tan aldım. Aracını sattığı için boşa çikmıştı. İlanı duruyor sanırım sitede. Aracı sattığım arkadaş kullanmıyor. Bir bak işine yararsa gönderirim aldığım fiyata tabi arkadaşı ikna edebilirsem.
YağmurAdam

Önceki

Dön YRV - YRV Turbo

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir