Doorman yazdı:Bu arada birileride yediği cezadan ötürü kafasını taşları vursun. Ben anahtarlıktan bir tane fazla almışım, Acaba diyorum versem de biraz teselli olsa. yoksa 2 sinide benim anahtarlara takıp nispetmi yapsam?
Akihito yazdı:eee atalarımız boşuna dememiş buluşmaya gelmeyen dizini döver diye
bir dahaki sefere işallah
bu arada bu araba hangi arkadaşımızın acaba
geçen senenin sonundan beri sahibindendeki ilanını takip ediyorum bugun bir baktım resimleri değişmiş buluşma fotolarını koymuş hemen tanıdım resimleri
FaTiH yazdı:Doorman yazdı:Bu arada birileride yediği cezadan ötürü kafasını taşları vursun. Ben anahtarlıktan bir tane fazla almışım, Acaba diyorum versem de biraz teselli olsa. yoksa 2 sinide benim anahtarlara takıp nispetmi yapsam?
Valla abi sağol yaa!!Adamı iyi yerden yere vuruosunuz yani!!Zaten canım sıkılıo gelemedim die!! Bi de siz böyle yaparsanız..Valla ne hediyelerindeyim işin ne başka bişeyinde ama gelemediğime;şu foto. karelerinden birine sığamadığıma;sizlerle yüzyüze de kaynaşamadığıma o kdr canım sıkılıo ki anlatamam hani!!Ne yapalım abi!!Cebim delinince 5+5=10 saatlik yola ayırdığım tüm maddiyat çöktü!Tek sponsorum babam da kesenin ağzını açmayınca bize buradan ah çekmek kaldı!!Yaramı iyice deşmek isteyen varsa şimdiden deşsin de beni üzmeyin artık daha fazla ilerleyen günlerde!!!
Sirion gti yazdı:Resmi çekende polat alemdarmı (ilker abi)
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir