Beklediğim üye beklediğim cevap

teşekkür ederim babacim valla senden fatih arkadaştan filan cevap bekliyordum açıkçası diğer arkadaşlarında geçmişte yaşadığı tecrübeleri baştan asagi okudum valla

hanımdan arabaya gösterdiğim özenden dolayı değilde forumu okumak icin telefonu elden düşürmüyorum onun icin cok fırça yiyorum o da ayrı konu valla

egzos icin dediğiniz gibi yapacam salı günü arabamin vurugunu yaptıracam üç gün kadar sürer o arada egzosuda aradan çıkarırım kolcak icinde dediğiniz gibi yapalım çünkü hepsi burda işi sakat olur uyar uymaz kumar oynamaya değmez gider paşa paşa taktıririmda bi sey kafama takıldı ya ben arabayı aldim arabada sigortada sporty yazıyor ruhsatta touring yazıyo nedir baba benim arabam Allah aşkına arabada iki airbag var dört cam otomatik sunroof yok eski sahibinin dediğine göre abs yok klima var elektrikli ayna var nedir bileyim allah aşkına ya. Bu arada otu b.ku soruyorum kusuruma bakmayın Allah aşkına arabamı iyice tanımak istiyorum ondan hevesliyim yani

arabamin 52.500 bakımına bin km kaldi ne dersiniz maslaka cok yakınım ama tavsiye ettiğiniz bi servis varsa asya yakasında filan farketmez giderim sorun değil masrafı da ne kadar tutar merak ettim doğrusu.