Sirion gti yazdı:Sabah araca lpg aldım aha bir de baktımki 2.01 den 1.71 e düşmüş süper yawww
SuperSonic yazdı:Sirion gti yazdı:Sabah araca lpg aldım aha bir de baktımki 2.01 den 1.71 e düşmüş süper yawww
Peeh ben de tam seviniyordum LPG'yi söktürdüğüme
Doorman yazdı:Umut sen söktürdünmü LPG'yi???
Doorman yazdı:Umut kusura bakma ama geldinmi lafıma.
Delik filan delmişlermiydi. montaj izleri bellimi?
baterist yazdı:arkadaşlar benim sirionum lpg li ve hiç bir sorunda yaşamadım![]()
evelallah otoyolda 190 asılıyo.e tabi basınca biraz yakıyor ama uslu durunca benzinliğin yolunu unutuyorsunuz.
aracımın orjinalliğine gelince;görünen sadece lpg göstergesi var.gerçi bu işi yapan yer tanıdık tı ama işçilik güzel ve garantili.benim için en önemlisi yakıttan ziyade arabayı yorma ve yıpratma korkusuydu.hiçbirşey korktuğum gibi olmadı,performansıda orjinalliğide aynı.tavsiye ediyorum diyemicem çünki peder ben askerdeyken yaptırmış.ben sivilde olsaydım izin vermezdim çünki bende aracımın eskisi gibi olmayacağını düşünürdüm ama şuan asla lpg yi dönüştürmeyi düşünmüyorum çünki gerçektende çok memnunum.özelliklede aracımın kilometrede 110 kuruş yaktığını söylediğimde insanların yüzünün ifadesi beni çok mutlu ediyor:)
lpg tankı da stepne olduğu için yer kaplamıyor ama lastik patlamasın diye dua ettiriyor
baterist yazdı:110 kuruşu otoyolda saatte 100 ile 110 kilometre arası yakıyor,şehir içide trafikte 140 kuruş.orjinal italyan sıralı sistem,montajı da milangazda yapılmış.
SuperSonic yazdı:Doorman yazdı:Umut sen söktürdünmü LPG'yi???
Evet. En sonunda söküp attık. Parasını da geri aldık. Çünkü bir türlü beceremediler. Her gönderdikleri yer bir öncekine suç attı. Her oldu denişinde bir türü olmadı. Benzin gibisi, orijinal gibisi yok. Mutlaka LPG sistemleri yeterince gelişkin sistemler. Ama Türkiye'de bu işi hakkıyla yapacak yeterlilikte kişi bulunduğuna artık inanmıyorum. Arabam LPG ile işliyor ve hiç sorunum yok diyenler ya 1/1000 gibi piyangovari bir oranda şanslı insanlar, ya arabanın dilinden anlamıyorlar ya da "amaaan en kötü satar kurtulurum" diye düşünüyorlar. Kısaca LPG'si olup da, problemi olmayan araba sayısı bence yok denecek kadar az. Arabasını seven hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Yok, arabayı a noktasından b noktasına götürecek bir araç olarak görüyorsanız, o zaman sorun yok. İdare edersiniz, problemle, ayarlarla, sorunlarla, yalanlarla, en kötü arabayı satar kurtulursunuz, kaybınız fazla olmaz, yıpranmazsınız. Ama arabayı ailenin ferdi olarak gören ben ve benim gibi düşünenlere kesinlikle tavsitye etmiyorum LPG dönüşümünü.
Sirion gti yazdı:baterist yazdı:110 kuruşu otoyolda saatte 100 ile 110 kilometre arası yakıyor,şehir içide trafikte 140 kuruş.orjinal italyan sıralı sistem,montajı da milangazda yapılmış.
Belkide benim lastik ölçülerindendir (185-55-15) belkide başka bir şeyden şehirler arası 145 şehiriçi 190 civarı yakıyo lpg ile
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir