Bugün itibariyle babamı sirion almaya ikna ettim!.İnanılmaz mutluyum,zaten kendisi de tutkun derecede toyotacı:) .Şimdi gelelim konumuza malum ilk arabam olacak o yüzden pek bir bilgim yok
Şimdiden teşekkürler
FaTiH yazdı:1,3 düşünürseniz de bence otomatik vites olsun..Tabii bunları söyledikçe fiyat artıyor orası ayrı..!Bütçeniz bundan fazla değilse düşünülür gibi duruyor.. 90000 bakımı en ağır bakım; 480 TL oluyor kendileri!Muhtemelen Triger seti değişeceği için bu şekildedir..180000 Km.ye gelene kadar bir daha böyle masrafınız olmaz..Yani bu pahalı bakım haricinde en pahalı bakımınız 280 TL olur yetkili servisde;bilginize.. Bu durum haricinde eğer ki aracın mühim bir sorunu ve ya geçmişte yapmış olduğu ağır bir kazası yoksa fiyat cidden iyi gibi duruyor..İlanı gördüm; sahibi orjinal Daihatsu çelik jant.larına kadar taktırmış; hoş duruyor araç cidden..Ben de üniv.deyken Sirion sahibi olmuştum..Heyecanınızı anlayabiliyorum o yüzden!
FaTiH yazdı:O zaman İzmir deki için hayırlısı olsun demekten başka birşey kalmıyor geriye..! Bu arada merak etmeyin; bizzatihi tecrübeyle sabittir, öğrenciyi masraf açısından üzecek bir araba değildir kendileri; siz bakımını rutin & düzgünce yaptırdıktan sonra azıcık yakar; çokca gezdirir!Tabii kaskosu kesinlikle yaptırılmak şartıyla..!

argyle yazdı:Hoşgeldiniz.
Rumuzdan, kadın olduğunuzu sanıyorum, siz bence babanıza danışın bazı şeyleri, madem hasta Toyotacı'ymış. Misal; "umarım kazası yoktur" demekle olmuyor maalesef, mutlaka Tramer'den sorgusunu yapın. Ya da "1.0 veya 1.3 motor olması farketmez" diye birşey yok, çok açıdan farkeder, hedefinizi belirleyin, ona göre arayışa girin. Fiyatı uygun olduktan ve bakımlı olduktan sonra km önemli değil ama 14 bin TL'ye düşük km ya da otomatik vitesli bulmayı pek beklemeyin. Ucuz olan araçtan kıllanın, galerilere dikkat edin ve bence mümkünse bu forumdan birinden almaya çalışın. İlla İzmir'de olsun diye ısrar ederseniz zaman alır ya da bulabildiğinizle yetinirsiniz. Bence İstanbul ve Ankara'ya kadar genişletin menzili, bir haftasonu gidiliverilir.
Hayırlısı olsun.
Alınca da forumda kalıcı olursunuz umarım, sorup sorup bir daha uğramayanlardan olmazsınız.

argyle yazdı:Corsa'yı boş verin derim. Çok cazip fiyata denk belirse olabilir ama normalde boşverin.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir