herkese selamlar

Sohbet ve tanışma forumu.

herkese selamlar

Mesajgönderen ultuan tarih 17 Nis 2009, 19:42

herkese merhabalar
sayenizde bir sirion hayranı daha doğrusu aşığı oldu :) araştırırken siteye rastgeldim ve gerçekten kararımı verdim.bu hafta sonu arabaya bakmaya gidicez eşimle allah nasip ederse...benim ilk arabam olacağı için ve markayı açıkçası tam bilemediğim için kararsız kaldım ama o şirinliği,güzelliği,estetiği kendine hayran bıraktı beni :oops: ve sizede bu konuda gerçekten çok teşekkür ederim sizler olmasaydınız renault megane alıcaktım ama caydım :lol: son anda imdadıma yetiştiniz hepinize çok teşekkürler
saygılar sevgiler
ultuan
ultuan

Marka: Daihatsu
Model: Sirion 1. Nesil

Re: herkese selamlar

Mesajgönderen Sirion gti tarih 18 Nis 2009, 15:24

Seni büyük bir hatadan kurtarmışız :mrgreen: Umut abi iyki varsın bak milleti fransız esaretinden kurtardın :lol:
Yolların ustasıyız daihatsunun hastasıyız..
Kullanıcı avatarı
Sirion gti

Re: herkese selamlar

Mesajgönderen ultuan tarih 18 Nis 2009, 16:18

Sirion gti yazdı:Seni büyük bir hatadan kurtarmışız :mrgreen: Umut abi iyki varsın bak milleti fransız esaretinden kurtardın :lol:

valla öle kendime göre araba bulamadığım için megane almaya karar vermiştim içime sinmicekti ama maddi olarak iyiydi fiyatı bize göre :mrgreen: ama sirion'u görünce tamam dedim.bu araba benimdir :lol: ne olursa olsun kırmızı bir sirion alıcam,gözlerim döndü resmen :mrgreen:
ultuan

Dön Sohbet & Tanışma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir